PDA

View Full Version : Masurare directa presiune ulei



cos
23rd September 2009, 20:49
Cost aproximativ=cine naiba a facut adunarea sa imi spuna si mie , ca le aveam de ceva timp prin atelier si ma uitam cu nervi la ele, ca nu stiam cind le vine rindul,
Valoare = inestimabila , nu are ce siguranta sau fir sa te lase, nu esti indus in eroare de aberatii de sonda , cum zicea un clasic.
Aspect= cam sovietic.....

cos
23rd September 2009, 20:51
Desi intre timp ,ca a trecut ceva apa pe Dunare, l-am plasat mai elegant.

preda ion
24th September 2009, 10:19
:grin: cat costa? merge la terrano 1 '91, 27TD ?

cos
24th September 2009, 11:00
Nu stiu cum culege presiunea si cine o traduce la motorul tau , dar nimic nu e imposibil .
Preturi, naiba le mai stie, eu am multe maruntisuri adunate prin atelier, dar niplul redus ,teul , le-am cumparat , teava e de dacie.....cam berea de o saptamina.Si nu beau bere....

preda ion
24th September 2009, 12:24
nici eu nu prea stiu , dar acum are decat bec la bord si vreau sa-i pun manometru ascuns pe undeva .zi ct costa si m-i le trimiti cu ramburs la bucuresti, str popa stoica farcas , nr.96, sector 3(firma habasit romania srl unde lucrez de luni pna vineri) daca nu merge la nissan le pun la un tractor (u-650m) :h5

cos
24th September 2009, 12:31
Nu merita sa lucram fara sa stim cote si daca e accesibil la motor locul unde se monteaza teul.Mai mult te ajuta un strungar , care sa masoare citeva filete, cumpara doar un manometru si o conducta de dacie potrivita pentru lungimea care iti trebuie, restul la strungar si se instaleaza in 30 min .

preda ion
24th September 2009, 12:44
ok :p

cos
24th September 2009, 12:47
Iti stau la dispozitie cu orice cunostinte am, daca ai nevoie.

preda ion
24th September 2009, 13:11
mersi mult
sa vad cand o-i avea timp.le-as fi luat p-alea , cred ca mergeau daca la patrol se potriveau.

cos
24th September 2009, 16:47
Demonteaza sonda , tine cont de spatiu disponibil , si cu sonda in mina te duci la strungar si faci teul dintr-o bucata, fara sa te mai complici ca mine , cu piese multe . Logica mea a plecat de la gaura fileteta din bloc , unde am tinut neaparat sa folosesc niplul redus , de buna calitate , cu filetul curat si din material de calitate- l-am cumparat de la o firma de hidraulica, impreuna cu teul, ca sa nu am surprize cu filetele si diametrul aproximativ care iese din strung , data fiind importanta gaurii din bloc ,ai stricat-o = ai belit-o.....

preda ion
25th September 2009, 07:48
:p dupa ce termin de semanat graul o sa ma ocup de treaba asta. acum am probleme si cu tractoarele care ba fac pana ,li se strica pompele , rulmenti, etc de am facut sambata 150 km numai intre camp si vulcanizare sau acsa dupa piese sau ulei. :h5