Nu am avut niciodata masina 4x4, dar imi doresc mult una! Visez la o Toyota LandCruiser, desi pretul in Germania pentru una noua este doar 38400, nu mi-o permit!
4x4 nu vreau pentru sosea, ci pentru plimbarile de weekend cu familia. Am o sotie minunata si 2 fete de 7 si 9 ani! Cu totii iesim duminica cu ATV-urile! Pentru iesiri mai usoare, imi doresc o masina! As vrea sa bat toata tara in lung si-n lat fara sa stau cu grija frigului sau a ploii!
Pentru ca am incredere in japoneze, si pentru ca vreau o varianta mica si ieftina am ales Jimny!
De pe forum si din paginile romanesti, am inteles ca este recomandata varianta cu HARD-TOP! Desi mi se parea fun cea decapotabila!
Ca echipare ma gandeam la una cat mai completa, pielea desi pare un moft se intretine mai usor, iar scaunele incalzite sunt grozave la temperaturi record negative!
Astfel, am dat un search pe http://www.mobile.ro Suzuki Jimny piele+scaune incalzite+TVA deductibil, am gasit cateva masini la 10-12 000Euro, 2006-2007, 10-40 000km!
Bun, m-as duce sa o iau, fac cateva ore cu avionul si o vesnicie inapoi, oare rezisti intr-un Jimny 2000km?
Cum o aduc! Mi-as dori sa incep modificarile la ea!
Prima modificare o inaltare OME sau PROCOMP, minim 5cm! Sa nu credeti ca stiu despre ce vorbesc?! Habar nu am! Am numai intrebari? De ce PROCOMP? Si cat costa asa ceva? Din cate am citit pe forum sunt persoane care imi pot da raspunsuri corecte!
A doua modificare! Anvelope Bfgoodrich MT 215/75/R15! Cat costa si de unde? Daca tot o inalti nu se pot pune mai mari? De ce se schimba si jantele? Nu este suficient sa pui distantiere? Jante Kormetal 15x7 de unde pot lua? La cati bani?
A 3-a modificare, bara WARN + troliu WARN(nu neaparat, la ATV acesta este cel mai bun)!
A 4-a modificare, Snorkel! Nu intentionez sa bag masina in apa mare, dar nu se stie niciodata!
A 5-a modificare, blocant ARB? Am inteles ca se monteaza atat pe fata, cat si pe spate! Cat costa? Ce minuni poate face? ATV-ul meu zboara prin orice fel de mocirla daca am blocat diferentialul!
A 6-a modificare, carlig de remorcare ... ce poate trage masinuta asta? Eu am o remorca pentru 2 ATV-uri, omologata pentru masa maxima autorizata 1100Kg!
A 7-a modificare ... mai citesc ce se poate face!
Conduc Renault Laguna si ATV-uri (LINHAI 300 4x4, Suzuki KingQuad 700 4x4 si Yamaha Grizzly 700 4x4)!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Reply With Quote