Pagina 7 din 11 PrimulPrimul 1234567891011 UltimaUltima
Afisez rezultatele 61 la 70 din 108

Implicit Re: Adrenalina in vene!!!!

Multumesc tuturor celor care au venit sa se dea si sa "ne simtem bine", vorba lu' Lucian.
    Inainte de a posta pozele de la off road, pun cateva din on road care era sa-mi fie fatal, noroc de cauciucul gros. Iata ce mi s-a-ntamplat la 85-90km/h la un pas de Bucuresti, pe cand ma intorceam. Bineinteles ca s-a oprit imediat carcotasul de Horace, pe care-l depasisem cu putin timp inainte si a inceput cunoscutul refren: "Asta e masina, ma? Coaja asta? Uite ce patesti daca nu-ti iei patrol...." Si alte slagare la moda
    Attached Images Attached Images

Data Inscriere
    Nov 2007
    Varsta
    36
    Masina
    Nissan Patrol Y60 ; Isuzu Trooper 4JX1

offtopic:
    Si cand te gandesti ca voiai sa te iei la tranta cu Patrolul ...cu ce ma? Cu coaja asta? Merge chiar si cu 90 sau voiai sa spui la km 85-90 spre Bucuresti?

ontopic:
    Bine ca n-ai patit nimic! Zi ce masura e sosonu poate ai noroc si gasim unu prin ograda... Asa ca "amenda" ca n-am putut ajunge ...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Manifestarea a avut 6 valori:

1. IN SUS!
    2. IN JOS
    3. IN FIPTI
    4. P'O PARTE
    5. ALTELE
    6. Sa mori tu daca nu a 10-a oara iti iese!

Incepem cu prima categorie: IN SUS

Din categoria IN JOS avem ipostaze "cu poalele in cap"
    In poza cu Mitsu, ultima, sa nu credeti ca-mi flexeaza partea stanga! Nu, dragilor, doar e vorba despre un amortizor rupt!

Niste flexari

La capitolul IN FIPTI (adica infipti bine de tot), Patroalele au fost zeii burtilor pe noroi, armaghedonii sufelor intinse in clisa, atotputernicii cardanelor inutile, intr-un cuvant... LE-A DAT CU VIRGULA!
    Din categoria "Infipt in toate pozitiile posibile si imposibile", doamnelor si domnilor........demiurgul incontestabil al andrenalinei combinata, nu in vene ci in cu estrogen (prima poza)
    In alta poza pe care va las s-o descoperiti singuri, se afla acest Apollo al izmenelor pe tatami, ferocele proprietar al unei superbe balene GR, boita toata in rosu care sta cracanata in sleauri

Bine...hai sa nu fiu carcotas...am ramas si noi, astia mai mici, dar mai delicat asa......parca nici nu ne impotmolisem...parca pluteam cumva eteric...

La aceasta superba manifestare, uneori spectatorii aveau un impuls nejustifcat: sareau benzile despartitoare si se opuneau ca masinile sa urce pantele. Nu le-am inteles comportamentul! Altii au inceput sa se joace cu furtunele...deh, nu au avut jocarii cand au fost mici
    Iar altii dormeau cu burta la soare dupa ce-si rupsesere cardenele, directiile, simtul realitatii...in general tot ce e legat de patrol

Data Inscriere
    Oct 2009
    Varsta
    37

Din pozitia de participant activ la eveniment confirm ca buna dispozitie ,show-ul , baietii din Kamikaze si toti participantii au fost de nota .Bravo Kamikaze. Tineti-o tot asa.

P.S. Rog pe cei care au poze sau filmulete cu Lada mea (de bere ) in actiune sa le posteze.Nu de alta dar sa nu creada lumea ca noi ,,astia mici'' cum zice Petre , am stat numai pe burta in urma sufei .Multumiri.

Data Inscriere
    Aug 2008
    Varsta
    34

Mutumim partcipantilor la acest eveniment pentru promovarea acestui sport si nu numai, sperand ca v-a placut si ca ati simtit adrenalina din plin va mai asteptam si la urmatorele evenimente de acest gen.

PS; poze cu avioane, parasute nu are nimeni?
    KAMIKAZE TEAM

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Discutii Similare

1. Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008
    By zippo in forum Alte hobby-uri
    Raspunsuri: 9
    :: 19th September 2008, 17:35