Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cea mai mica statie CB?

vitalies

Postări Recomandate

Re: Cea mai mica statie CB?

eu pt samurai o sa optez pt Alan 78. Mi se pare cel mai bun raport performante/dimensiui. In plus, cred ca o sa o montez sus, deasupra oglinzii retrovizoare, ca sa nu am probleme cu apa, accesibilitatea si... hotii.

Si cu ce antena o imperechezi???

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am deja antena montata, este vorba de un sirio carbonium 27, montata in bara de fier custom. Antena nu este top performance, dar am reusit sa vorbesc cam 10 km cu ea, adica chiar mai mult decat e nevoie pt offroad. Avantajul acestei antene este ca nu-i prea lunga, iar paiul este foarte ferm si nu poate ajunge in nici o situatie la parbriz. Asta e o chestie la care trebuie sa fii destul de atent, caci pe coclauri antena face ca toti dracii, iar daca da cu varful in parbriz, il sparge. Asadar, mai las deoparte citiva km cit as putea emite in plus cu un sirio 4000 sau 5000, dar castig la lipsa de griji (plus ca nu e nici foarte scumpa).

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi - nici una din cele compacte nu mi-au placut asa ca vechiul intek care m-a slujit atata timp pe galloper a trecut pe samurai. L-am montat sub casetofon iar in locul scrumierei am montat amplificatorul. In nisa din spatyele ceasului ( in dreapta voltmetrului) am montat difuzorul extern. Galloperul a primit un maycom EM-27 - mi-am dorit statie sa aiba dual watch neaparat.

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105425701.jpg

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

intek-ul asta e cel mai mic din ce am gasit pana acum, e mai ingust de 10cm: http://www.thunderpole.co.uk/intek-m-100-plus.html

si incape perfect in locul scrumierei la samurai, chiar mai raman aproximativ 3 cm in lateral. e putin cam lunga, dar nu deranjant.

cu precizarea ca trebuie scoasa sina scurumierei ca sa incapa.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Cea mai mica e Alan 42 :grin:

Dar are cateva neajunsuri la folosirea in masina, in afara de pret fata de Jopix sau Alan 121.

Alan 121 iar e o statie mica.

chiar cautam o statie pentru Terranoul meu si ma gandeam la Alan 42 , 42 multi, 52 sau 52 multi astea toate putand fi folosite si ca statii portabile din cate am inteles. Care ar fi neajunsul la utilizarea in masina a astfel de statii?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

chiar cautam o statie pentru Terranoul meu si ma gandeam la Alan 42 , 42 multi, 52 sau 52 multi astea toate putand fi folosite si ca statii portabile din cate am inteles. Care ar fi neajunsul la utilizarea in masina a astfel de statii?

Parerile pentru Alan 42 sunt impartite, dar in orice caz concluzia tuturor este ca nu exceleaza in performante nici chiar cu antena externa. Fa-ti o parere proprie citind cele doua topicuri dedicate acestei statii :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41064-Statie-Midland-Alan-42&highlight=alan

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45316-Probleme-cu-Alan-42-Multi-CB-portabila&highlight=alan

Link spre comentariu

Cablurile sunt unul din neajunsuri si volumul scazut al sunetului datorita puterii audio si a difuzorului mici.

Atat.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Recomand cu caldura Intek M100 plus

Motive:

-dimensiuni foarte reduse

-cei 4W chiar isi fac treaba iar daca ii atasezi o antena ok .....(eu am un Midland ML 145 si bate cam 10 km fara probleme dar am inteles ca daca ii pui un Sirio 5000 se schimba tot 100% )

-cu un amplificator atasat cred ca se obtine un nivel mult mai bun

-pret redus de achizitie si raportat la calitate cred personal ca sunt chiar OK

Bafta tuturor .

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Megawatul 1000 nu e chiar asa mica. Si nici chiar asa "buna" fata de ce s-a vorbit pana acum.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare