iulianul Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Mă cam deranjează timona de la Samurai, practic ia tot spaţiul şoferului :ha: Ştie cineva dacă se potriveşte volanul de Jimny? Parcă are dimensiuni mai rezonabile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Re: Volan Samurai Se potriveste. Tin minte ca am vazut undeva o poza cu un Samurai cu volan de Jimny. L.E: am gasit poza: Editat Aprilie 27, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 28, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Volan Samurai Mulţumesc Teodor, o fi bolt on? Nu vreau să fac invenţii la direcţie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Volan Samurai cred ca e volan de vitara, asa e si al meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Re: Volan Samurai Cel care l-a pus a mentionat ca a avut ceva probleme cu claxonul in sensul ca nu mergea de la butoanele din volan si cu maneta de la semnalizare (nu revenea cand indrepta volanul). Pana la urma a rezolvat. N-a mentionat nimic de directie. Editat Aprilie 28, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Volan Samurai cred ca e volan de vitara, asa e si al meu. Volan Vitara (e tot de pe un 2.0 V6): Volan Jimny: 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Volan Samurai Mă cam deranjează timona de la Samurai, practic ia tot spaţiul şoferului :ha: Ştie cineva dacă se potriveşte volanul de Jimny? Parcă are dimensiuni mai rezonabile... Am incercat si eu sa pun la fostul meu Samurai Santana (identic cu al tau) volanul de la un samurai japonez, cel cu 4spite, s-a potrivit la sistemul de prindere dar nu mai avem spatiu disponibil la blocul de lumini, prin urmare cand viram imi prindeam mana in manete :) deci ai grija sa nu ai acceasi problema, fa o proba inainte sa-l cumperi PS: am prin garaj un volan de la modelul nou de samurai anii 2000 (genul celui de vitara din foto) treci pe la mine si faci o proba vezi daca te ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 30, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Volan Samurai Mulţumesc DNL, ai PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate