Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

natasha TM 12 ELE transformare

khumall

Postări Recomandate

din luma decembrie am inceput s aimi desfac masinuta ,putin cate putin pt a o pregati intr-un final de vopsit si pt a o modifica atat pe inerior cat si pe exterior.

transformarile de care va avea parte sunt :decupare aripi pt a intra asa cum trebuie cauciucurile de 235/75R15, overfendere de fibra,schimbare arcuri,montate cate doua telescoape pe fiecere roata,scut sub toata masina,suport spate pt roata de rezerva,modificat praguri,montat snorkel,galerie de evacuare inox,teava evacuare 65mm,montat tobe borla,modificare bara panhard spate,bara fatza decuplabila,montat alte scaune in interior( acum am de ford fiesta),modificare bord( in mare parte) construit din fibra si aluminiu! sper ca nu am uitat nimic!

de azi voi incepe sa ii fac poze si voi posta pe forum pe masura ce inaintez cu lucrarile de remontare,demontarea nu cred ca e foarte interesanta,din puntul meu de vedere!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: natasha TM 12 ELE transformare

Elemer se pare ca esti pus pe fapte mari pe timp de criza coane :grin: Spor la treaba si dupa cum te stiu de ambitios cu siguranta va iesi ceva deosebit :1 :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Bara din fata cu protectia si suportul pentru troliu de care este, poti sa mai postezi ceva poze sa o vad mai bine, asa o sa vedem si progresele facute :)

Spor la treaba, arata foarte bine rusoaica!

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

problemele medicale ,glezna rupta si,si cele financiare m-au tinut departe de proiectul incepurt

de ieri insa am revenit la lucru! o sa postez ceva poze ,maine cu dezmembrarea facuta pana acum!

@ dmx bara fatza si scutul sunt facute si gandite de mine! ma am sa pun si ceva poze explicite cu bara dezasamlata inainte de a o dce la sablare!

cat despre plimbari alaturi de fratele samurai cu cea mai mare placere dar cerd ca indicat ar fi sa vin eu p plaiuri resitzene ca sunt frumoase tare ca p langa timisoara tot ce pot sa fac atunci cand imi doresc sa ies la noroiala este sa ma rog sa ploua k sa merg in padurile din imprejurimi sau p malul timisului prin cubice!

Link spre comentariu

O RUGAMINTE FOARTE MARE: cine ma ajuta si p mine sa gasesc un cardan cu cruce dubla pentru niva din 96?

sau numai o cruce cardanica dubla p care sa o pot adapta la cardanul meu

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

avand in vedere ca a venit vremea frumoasa si ca preconizez ca in viitorul fff apropiat voi avea resursele financiare necesare pentru a reincepe lucrul la rusoaica mea ,resuscitez si acest topic !

as avea nevoie de un sfat si un raspuns la o intrebare:

vreau sa intaresc puntea spate si sa elimin bara panhard existenta iar in locul ei sa confectionez una in forma de A cu prindere p lonjeroanele masinii si cu punct de fixare p mijlocul puntii ,piesa de legatura intre bara si punte fiind un capat de bara de nissan k160! avand in vedere ca eu as vrea ca acea bara sa o fac din teava ,intrebarea este urmatoarea : credeti ca teava aceea folosita la instalatile de gaz este suficient de rezistenta ?

Link spre comentariu

:pl:hlnu ma poate minemi lumina cu un sfat ? as vrea sa faca cea bara panhard imediat dupa sarbatorile pascale si nu as vrea sa fac vreo tampenie si sa lucrez de doua ori la ea!nu as vrea ca apoi sa imi vina sa:hw

Link spre comentariu

avand in vedere ca a venit vremea frumoasa si ca preconizez ca in viitorul fff apropiat voi avea resursele financiare necesare pentru a reincepe lucrul la rusoaica mea ,resuscitez si acest topic !

vreau sa intaresc puntea spate si sa elimin bara panhard existenta iar in locul ei sa confectionez una in forma de A cu prindere p lonjeroanele masinii si cu punct de fixare p mijlocul puntii ,piesa de legatura intre bara si punte fiind un capat de bara de nissan k160! avand in vedere ca eu as vrea ca acea bara sa o fac din teava ,intrebarea este urmatoarea : credeti ca teava aceea folosita la instalatile de gaz este suficient de rezistenta ?

salutare,

eu am facut o lada niva pt rally raid.... am inlocuit bara panhard cu paralelogramma de watt si masina a mers fff bine si la viteze mari ( am pus pe ea motor de fiat 131 rally 2000 cc ) am folosit piese de la o alfa romeo

ca are standard paralelogramma watt in spate.

sper sa te fie de folos

ciao

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

multumesc frumos MAURIZIO!:xdaca nu e mare deranj ai putea sa imi dai mai multe detalii sau eventual o poza de p masina ? multumesc inca o data!

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Stiu ca o perioada cautai rezolvarea cardanelor . Am gasit recent ceva ce ne e la indemina !

w.w.w.kardanexpres.hu

Link spre comentariu

nu cred ca teava folosita la inst de gaze este destul de rezistenta , poti pune teava trasa ,teava de cazangerie ,atentie se masoara in mm ,este mai rezistenta si o gasesti pana la o grosime de 6mm in carne !

daca reusesti sa o imbini prin asa zisa,,gura de lup " si o sudezi cu superbaz devine o constructie extrem de rezistenta ,diametrul ti l alegi tu:wink:

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

salutare,

eu am facut o lada niva pt rally raid.... am inlocuit bara panhard cu paralelogramma de watt si masina a mers fff bine si la viteze mari ( am pus pe ea motor de fiat 131 rally 2000 cc ) am folosit piese de la o alfa romeo

ca are standard paralelogramma watt in spate.

sper sa te fie de folos

ciao

maurizio

Salut!

Scuze ca poate sunt off,dar as vrea sa il intreb pe d-nul Maurizio:

1-ce mot este fiat 131 de 2000 cc?

2-ce modificari au fost aduse la punerea lui pe masina?

3-nu cumva puterea mot va duce la ruperea transmisiei?

4-cat costa un mot fiat 131 si de unde? din alte topicuri(ssang yong) am vazut ca va ocupati cu oarece transformari la masini.

5-mot fiat 131 este pe injectie sau pe carburatie?

Multumesc aticipat:tk

bau bau
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Incerc sa-ti raspund eu la ce stiu pina vei primii lamuriri suplimentare :

1-ce mot este fiat 131 de 2000 cc?

- este un motor pe injectie multipunct , montat pe Fiat Argenta , din care sa derivat Abarthul , eu am scos 180 cp/5500 rpm la roata din acest motor cu injectoare Porche QF 2 ,si se potriveste pe cv lada , restu sa modificat.

2-ce modificari au fost aduse la punerea lui pe masina?

- este un motor din care sa derivat motorul de Niva , deci prinderea pe CV este fara modificari. Se aduc modificari la prinderea suport motor , dif. fata, timonerie si cardan.

3-nu cumva puterea mot va duce la ruperea transmisiei?

- Eu nu am reusit sa rup din cauza motorului nimic de pe masina !

4-cat costa un mot fiat 131 si de unde? din alte topicuri(ssang yong) am vazut ca va ocupati cu oarece transformari la masini.

- aici raspunde Maurizio

5-mot fiat 131 este pe injectie sau pe carburatie?

injectie multipunct semi segvential . Eu am montat o injectie de VW Corado , este mai usor de scris EPROM- ul(softul de administrare carburatie )

Link spre comentariu

multumesc colegilor de pe forum pt informatii insa din pacate dupa cum probabil stiti sunt nevoit sa imi vand masinutza ,asadar poate aceste informatii vor fi de ajutor noului proprietar daca va vrea sa finalizeze in totalitate proiectul inceput de mine!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare