CIUPERCA Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 salutare , pentru o mazda b2500 an 2002 kitul pentru body lift de 5 cm stie cineva de unde-l pot procura ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: body lift original sau copie pt ca cel original costa cam 2000 euro crezi ca merita? daca da da-mi un pm si te pun in legatura cu cineva de la Mazda schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: body lift salutare , pentru o mazda b2500 an 2002 kitul pentru body lift de 5 cm stie cineva de unde-l pot procura ? Aici gasesti la un pret bunicic http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=11859 Eu am Bodylift de la Milner montat de mai mult de un ani de zile si este ok... pentru comanda vorbeste cu Gepetto ca te aduce el :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: body lift sal alf-dmax si a mers fara sa schimbi furtunele de la frana ,tija de la schimbator,si alte manevre de genul asta? schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: body lift sal alf-dmax si a mers fara sa schimbi furtunele de la frana ,tija de la schimbator,si alte manevre de genul asta? Da, 5cm la mine a mers fara modificare maiore, la furtuni de frana este ok, la colona de directie de asemena, la furtuni din radiator ok, la furtun din rezervor tot ok, si asa mai departe, numai am modificat putin difuzor de la ventilator pe partea de jos si furtunul de la filtru de aer, si cateva prendere de la firele electrice ca ramanea prea tensionate... Maneta de schimbator de obicei ramane mai jos (aia 5cm) dar daca ramane incomod se rezolva usor... eu nu am problema asta ca am cutie automata.. :roll: Oricum de cat stiu eu kit-uri de la Milner vine cu ce trebuie, deci de exemplu la Toyota 90 are nevoie de un prelungitor la colona de directie si vine inclus in kitul respectiv... Recomendarea mea este numai sa va duceti la un service specializat pt montaj, sa se uite bine la tot ce trebuie si sa nu ridice prea mult caroseria pt montaj. :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: body lift te rog nu o lua in nume de rau dar tu spui ca ai toyota si este diferente mare intre toyota si mazda te rog credema cai si eu vreau sa o inalt si m-am lasat pagubas din cauza costului,am inaltato din bara stabilizatoare si atat nimic mai mult In chitul de inaltare de la mazda seria B iti da cred ca vreo 30 de piese care trebuie montate . :h5 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: body lift Pai... nu prea me pricep la Mazda, dar de cat stiu este acelas caroseria ca Ford Ranger, si am vazut Ranger cu bodyliftul de 5cm si nu a avut nevoie de modificari maiore. Ce te a oferit la tine la Mazda nu ar fi un kit de inaltare din suspensie?... :roll: ca asta este altceva, eu de exemplu pe bodylftul am dat cam 60 eur + manopera, si pt kitul de suspensie am cheltuit in jur de 1200 eur + manopera (amortizoare, bucsuri, folie aditionale la arcuri, si mai multe chestie) Bodyliftul este vorba despre distantiere intre caroseria si chasiu pt sa incapa cauciucuri mai mare fara taiature in caroserie, eu l-am pus pt sa incapa 32"-uri fara sa me atinga.. Masina mea este Isuzu Pickup tot cu bodyliftul de la Milner si de asemena am vazut lucrarile pt bodyliftul de la Milner la un Toyota 90. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: body lift te rog nu o lua in nume de rau dar tu spui ca ai toyota si este diferente mare intre toyota si mazda te rog credema cai si eu vreau sa o inalt si m-am lasat pagubas din cauza costului,am inaltato din bara stabilizatoare si atat nimic mai mult In chitul de inaltare de la mazda seria B iti da cred ca vreo 30 de piese care trebuie montate . :h5 scuza-ma ca ma bag in discutie dar ai ridicat numai fata din bara stabilizatoare fara sa umbli la foile de pe puntea spate? :tk MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: body lift salutare , pentru o mazda b2500 an 2002 kitul pentru body lift de 5 cm stie cineva de unde-l pot procura ? salut, body lift 5 cm poliamid sau inox distantiere la manete de schimbator distantiere la maneta de reductor mutatu in jos radiator modificare la prindere bara fata modificare la prindere bara spate prelungitor tija de caseta MANOPERA inclus 500 euro garantie la piese si manopera. DREAMSERVICE http://www.dreamservice.ro avem poze cu mazda B2500 modificate tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IS77XXX Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: body lift Sa-ti zic cum am ridicat-o eu...FATA din bara stabilizatoare +mai are un reglaj dupa aia unde trebuie pus un distantier deoarece daca inalti fata tare unghiul de la roata se fute(nu paralelismul rotii ala ramane bun) si ca sa indrepti roata mai are un reglaj unde se adauga un distantier de 2.5mm(ceva in genu asta), altfel rotile raman putin cracanate. SPATE:am mai adaugat o foaie de arc de frontera am avut una acu 4ani simi ramasese o punte completa. A doua foaie mai exact. deci pe spate am acum 6foi pe roata. S-a inaltat cam 5-6cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: body lift Sa-ti zic cum am ridicat-o eu... Sa iti zic eu ce sa faci... Treci pe la prezentarea membrilor si fa-ti si tu o prezentare aasa cum cere regulamentul forumului. Sa stim si noi cu cine stam de vorba. Dupa aceea pot sa scrie cat vrei. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: body lift Sa-ti zic cum am ridicat-o eu...FATA din bara stabilizatoare +mai are un reglaj dupa aia unde trebuie pus un distantier deoarece daca inalti fata tare unghiul de la roata se fute(nu paralelismul rotii ala ramane bun) si ca sa indrepti roata mai are un reglaj unde se adauga un distantier de 2.5mm(ceva in genu asta), altfel rotile raman putin cracanate. SPATE:am mai adaugat o foaie de arc de frontera am avut una acu 4ani simi ramasese o punte completa. A doua foaie mai exact. deci pe spate am acum 6foi pe roata. S-a inaltat cam 5-6cm. nu inteleg ..deobicei cand o ridici din bari rotile se fac in forma de "V" \ / .. unde pui distantierul ... efectiv trebuie sa scoti in afara partea de jos a rotii sau sa bagi in interior partea de sus .....adica sa reglezi caderea poti sa fi mai clar te rog..stiu ca distantierele sunt de 1 1,6: 2: 3,2: 4 si 0,6 mm dar poate nu am inteles eu ... .. :grin: merci asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: body lift Sa-ti zic cum am ridicat-o eu...FATA din bara stabilizatoare +mai are un reglaj dupa aia unde trebuie pus un distantier deoarece daca inalti fata tare unghiul de la roata se fute(nu paralelismul rotii ala ramane bun) si ca sa indrepti roata mai are un reglaj unde se adauga un distantier de 2.5mm(ceva in genu asta), altfel rotile raman putin cracanate. SPATE:am mai adaugat o foaie de arc de frontera am avut una acu 4ani simi ramasese o punte completa. A doua foaie mai exact. deci pe spate am acum 6foi pe roata. S-a inaltat cam 5-6cm. 6 foi pe ruota????? cari cumva 3 tone o data? scuze dar nu asta este metoda corecta de a inalta o masina( deja destul de rigida in spate datorita faptului ca este prevazuta ca masina utilitar) sfaturi asta ma se pare o p......... dupa parerea mea trebuie sa sa umbli la masina cu un pic mai mult de conustinta si de experienta. in felu asta ai facut o masina foarte instabila si nesigura pe sosea datorita rigiditate exagerata al punte spate!!! da ca vrei mai discutam in amanunte mai multe posibilitate de a ridica 5cm fara sa cheltui multi bani. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IS77XXX Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: body lift suna-ma pe nr asta 0741191721 poate te lamuresc mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 (editat) Re: body lift nu inteleg ..deobicei cand o ridici din bari rotile se fac in forma de "V" \ / .. unde pui distantierul ... efectiv trebuie sa scoti in afara partea de jos a rotii sau sa bagi in interior partea de sus .....adica sa reglezi caderea poti sa fi mai clar te rog..stiu ca distantierele sunt de 1 1,6: 2: 3,2: 4 si 0,6 mm dar poate nu am inteles eu ... .. :grin: merci La bascula superioara are un sistem "gen ARO" unde se pun distantieri fata de punte (sau se scot)...daca ridici,pui..daca lasi jos,scoti..eu am problema asta din fabrica,de noua,si am facut-o in parcare cu un boloboc electronic si saibe taiate :xbafta! (la service a spus ca e complicat..hehhhehhe..la arian) Editat August 29, 2010 de Anofel27 adaugare poza 1 Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate