Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

troliu pe Y61

cos

Postări Recomandate

Din pacate nu am apucat sa fac foto si cu bara stock decupata .Stapinul a cerut neaparat relocarea cutiei cu relee.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: troliu pe Y61

Intreaga si usor ...usurata .

Masina a plecat fericita si zglobie la balta , inainte sa apuc sa-i fac foto si nu am mai vazut-o de atunci .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Intreaga si usor ...usurata .

Masina a plecat fericita si zglobie la balta , inainte sa apuc sa-i fac foto si nu am mai vazut-o de atunci .

pai cum nu ai m-ai vazut-o ? ti-au furat-o ? oricum arata fain,sunt curios si de bara decupata...poate pui niste poze :tk

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

pai cum nu ai m-ai vazut-o ? ti-au furat-o ? oricum arata fain,sunt curios si de bara decupata...poate pui niste poze :tk

stimabile, nu stii toata povestea....

oricum, succes la postari...dar te rog, lasa forumul si mai deschide manualul de gramatica limbii romane.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Adi, vei fi mult mai castigat daca ai citi prin arhiva forumului decat sa tot pandesti unde sa mai arunci o intrebare inutila sau invitatii la pus poze.....

Chiar vrei sa sa-ti spun cate pm-uri am primit de la colegii de forum ca ii agasezi cu interventiile tale ?!?

Toate au limita......

Ti-am mai atras atentia pe un alt topic dar probabil ca nici macar nu mai urmaresti topicurile pe unde ai aruncat pastile....

Iti spun clar ca la urmatoarea ta postare, la fel de incosistenta, esti candidat cu succes la ban !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare