Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

are cineva Ford F 150 motor 5,8 an 1994-

fastervw

Postări Recomandate

Re: motor Ford F-150

esti sigur ca e 5.8 litri? Nu 5.7? In afara de derajul cu importul din SUA, piesel sunt ieftine pe acolo. Pe de alta parte nu merita, zic eu, sa strici masina cu alta motorizare !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 săptămâni mai târziu...

Salut,am un Ford F-150 din pacate luat cu motorul blocat , motor 5,8 , intrebare ce fel de motor diesel as putea monta pe el , inca nu sint hotarit sa pastrez masina. Ce parere aveti despre acest model.

va multumesc,

Salutari,mai exact spune-ne in ce an a fost fabricat si ce tip de transmisie are?(manuala sau automata),cateva detalii de sub masina(punti etc...),daca este din perioada `92-`96 motorizarea spusa de tine e corecta(5.8 L) dar difera in schimb calutii si cuplu dupa cum urmeaza:

- 5.8 L V8 -1992 210 hp (160 kW) 427 N.m

- 5.8 L V 8-1993 ,200 hp(150 KW),420 N.m

- 5.8 L V 8 -1993–95 240 hp (180 kW) 461 N.m

- 5.8 L V8- 1994–96 210 hp (160 kW) 441 N.m.La aceasta motorizare s-a montat cutie automata cu 3 sau 4 viteze sau manuala cu 4- 5 viteze.E pacat sa" strici" masina cu dieselu,mai bine cauta ca ajutor un mecanic bun,ceva banuti si reparo.Succes!

Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

salutari, am demontat motorul din pacate are doua biele strambe , s-au desfacut suruburile de la piciorul bielei si l-ea ingramadit in blocul motor . Arborele cotit Ok nici pic de uzura cuzinetii intregi nu sau rotit , in conculzie am nevoie de 2 biele ....sau de un alt motor( ce Diesel as putea potrivi)

cine stie ceva dati un semn

multumesc,

Editat de fastervw
Link spre comentariu

Buna seara !

E mult mai recomandabil un diesel pe o camioneta de acest gen, oferind cuplu motor si consum rezonabil (autonomie) la care un benzinar poate doar sa viseze. Cat despre "stricat", sunt doar pareri...

Diesel, deci. Inainte de Powerstroke au fost Navistar si International Harvester 6.9 si 7.3, cu si fara turbo, iar mai recent 6.0, 6.4, 6.7 si iarasi 7.3, toate patru din familia Powerstroke si cu turbo.

In general, diesele s-au montat de la F250 in sus, acestea fiind agregate de ferma de care se tragea la greu.

Din 1997 incoace, nu s-au mai montat deloc diesele pe F150, ci doar pe modelele superioare, 250/350, etc.

Oficial, cred ca ar incapea acolo orice V8 TD din familia Ford, ideea e sa gasesti unul in stare buna, si sa-l iei complet cu cutie si reductor, urmand a adapta doar lungimea cardanelor, suportii motor si eventual traversa suport cutie, restul fiind chestii marunte.

Daca vrei sa refaci benzinarul, pentru piese recomand direct piata americana, via summitracing.com, jegs.com sau altii ca ei.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

am nevoie de citeva informatii am reusit sa repar motorul la :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54573-motor-Ford-F-150

si am citeva piese care nu au fost demontate de mine si nu sint sigur exact unde vin(un manual de reparatie ar fi grozav)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare