Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reglaj caseta de directie

spiciu

Postări Recomandate

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor

Salut,

Am un RR Classic si as vrea sa ii reglez caseta de directie.Ma poate ajuta cineva cu câteva informații...cum se face ?de unde se face?

Multumesc!:hl

Verifica intai bucsele de la bara panhard, capetele de bara , bara de directie si ce mai e pe acolo. Caseta se regleaza ultima cand nu ai pic de joc in altceva.

Link spre comentariu

S/a micsorat jocul insa volanul nu mai revine la poziția initiala,cum îl pui așa rămâne.am strâns prea tare sau mai sunt si alte cauze?

Știți pe cineva in zona care mă poate ajuta?

mentionez ca am schimbat capetele de bara cât si caseta de directie.

Este posibil sa nu o fii montat corect?:hl

Link spre comentariu

Daca nu revine e strans prea tare

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

S/a micsorat jocul insa volanul nu mai revine la poziția initiala,cum îl pui așa rămâne.am strâns prea tare sau mai sunt si alte cauze?

Știți pe cineva in zona care mă poate ajuta?

mentionez ca am schimbat capetele de bara cât si caseta de directie.

Este posibil sa nu o fii montat corect?:hl

daca ai schimbat capetele de bara fa si ''directia''-nu mai ai paralelismul bun....deci nu mai revine volanul..eu am patit acelasi lucru dupa ce am schimbat bucsaraia si pus kit ul de inaltare ( discoul 1 si RR ul clasic impart aceeasi mecanica) ai verificat si cuplajele (cardanele alea mici) e la axul volanului ?? au prostul obicei sa rugineasca si sa se intepeneasca !

Link spre comentariu

daca ai schimbat capetele de bara fa si ''directia''-nu mai ai paralelismul bun....deci nu mai revine volanul..eu am patit acelasi lucru dupa ce am schimbat bucsaraia si pus kit ul de inaltare ( discoul 1 si RR ul clasic impart aceeasi mecanica) ai verificat si cuplajele (cardanele alea mici) e la axul volanului ?? au prostul obicei sa rugineasca si sa se intepeneasca !

Multumesc ptr sfat...

Nu am făcut unghiul de fuga,dar o sa îl fac si sper sa scap de problema.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare