alexbikerul Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 de cand am dat bara stabilizatoare jos pe spate la masina mi se aprinde martorul de frana de mana atunci cand masina este inclinata spre stanga ....de la ce sa fie????? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: martor luminos frana de mana In nici un caz de la bara stabilizatoare... Completeaza lichidul din vasul de pe pompa de frana! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: martor luminos frana de mana 1. Verifica nivelul la lichidului de frana in vas 2. Ridica si coboara succesiv frana de mana (e posibil sa ramana blocata mai ales acum pe frig) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: martor luminos frana de mana Tot cu martorul asta am patit ceva surprinzator in sensul ca s-a aprins cind am avut probleme cu incarcarea de la alternator. Am citit si prin alte parti ca s-a mai intimplat asta la masini de generatie mai veche. Daca cele recomandate mai sus nu rezolva problema poate o verificare a legaturilor la masa se impune. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: martor luminos frana de mana 99% trebuie sa complectezi lichidul de frana!! offtopic pe mine ma lasat azi cutia la patrol:bleah PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: martor luminos frana de mana aaa naspa cu cutia de viteze si eu am probleme cu ea nu sta in viteze dar asa am so las pana voi schimba motoru si cutie cu un 4,2....am sa ma duc la masina si am sa vad problema asta @yonutz nu ramane blocata ca el sta stins...numia cand merg masina se inclina spre stanga atunci se aprinde....pe dreapta nu face asa.....o sa vad si o sa va scriu...eu am zis sa nu fie din chestia aia de pe puntea de spate.....care nus ce ee.....cu arculetele alea mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate