Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl

Misteru

Members
  • Postări

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Misteru

  1. Re: Modificari Touareg!

     

    Da,dupa cate se vede este si banat sau are contul sters .Dar si incepand de la un topic deschis aiurea poate iesi ceva frumos.

    Daca sunt idei in acest sens sunt binevenite,eu zic sa curga discutia.Cine are ceva de spus....sa o faca

  2. Re: vw touareg de competitiii

     

    Buna seara !

     

     

     

    @ Astral:

     

     

     

    Din punctul meu de vedere, pragurile, bull-bar-urile si roof-rack-ul nu imbunatatesc deloc performantele unei masini in teren, dar fiecare are ideile lui. Doua dintre cele de mai sus exista si pe Dacie Papuc, cu ceva efort poti sa-i pui si praguri de inox, dar ma indoiesc ca va merge mai bine.

     

     

    Stima,

     

     

    Dragos

    Eventual estetic, performantele.Imi vine sa ra^d.

    E ca si intrebarea aia tampa.De ce au masiniile lumina daca s-a luat curentul

  3. Re: VW Touareg

     

    Buna ziua !

     

     

    @ Misteru:

     

     

    Interesant Touareg-ul ala, de este in stare sa produca forta gravitationala. Poate o fi fost ceva extra-optiune la un moment dat, ca altcumva nu-mi explic...

     

     

     

    Dragos

    :ha:Acceleratie gravitationala.Faceam referire la autovehicule masa mica si motoare mari.

     

    240 de cai

    Este in mintile lui la cei 144.000 km. Sunt 4 la fel la birou si merg identic (de prost).

    Ca sa depasesc o bag in S ca in D mi-e frica. Sau in "manual". Oricum stilul de depasire este ca la dacie - in timp si spatiu (mult timp si foarte mult spatiu).

    Cel mai misto este la semafor cand pleci de pe loc si consumul intantaneu este de 99.9%. Cred ca display-ul nu are digiti suficienti ca sa arate consumul real.

    Stiu ca este foarte grea dar la cate masini mi-au trecut pe sub fund pot sa spun ca este de departe cel mai tampit model (strict din cauza motorului)

    Dar cea mai buna masina din lume este ........aia moca (adica de la office)

    Si acum plang dupa tiguan-ul dinainte (resoftat la 170 +CP). Daca avea ceva mai mult portbagaj nu renuntam la ea nici acum. Dar am pus botu' la masina de fite. Ce sa-i faci, asa e omu'

     

    Ce esti asa frustrat prietene pe aceasta masina

    ,,Ca sa depasesc o bag in S ca in D mi-e frica''.Daca pe automat treptele se schimba in anumite turati.Autovhehiculul nu este o masina de viteza este un off road.Oricum acceleratia de la 0-100/km in 9.9 sec,ce vrei mai mult de atat la 2.3 tone.De aceeia ai cutia echipata cu treapta sport si manual,sa beneficiezi de schimbare trepte la turatii mai ridicate.

    Pe treapta sport fac senzati fata de ceilalti participanti la trafic si tu vi texte nefondate.Vorbesti si tu sa vorbesti.

  4. Re: Modificari Touareg!

     

    @BobbyFurtuna-te aprinzi usor

    Cat despre cei offtopic ,chiar nu ii inteleg de ce se obosesc sa posteze fara sens daca nu au nimic de spus despre subiect

     

    @B-Chiar pentru off road a fost proiectata

    Da, si model-ul expus mai sus de tine este fabricat garantat inainte de 2008:grin:

    Model '03-'07, dupa care sa schimbat linia(facelift '07- )

  5. Re: VW Touareg

     

    Salut! nu pot sa iti spun fix o medie depinde mult de relief,in functie de el starea calitatea drumului conteaza.Dar ca idee la o viteza de croaziera cel mai mic consum este intre 80 /110 km ,consumul afisat instantaneu este intre 7-10%.

    Zona unde stau nu imi permite sa pot sa merg cu viteza in regim de autostrada.Dar cum am zis consumul cel mai limitat este clar in jurul 90 km

  6. Re: VW Touareg

     

    Salut! @ikssl-Pe cuvantul meu ,chiar acum cateva zile am verificat consum mixt 12,7 .Bine trebuie sa te folosesti de viteza de deplasare din cc.Sa manipulezi momentele cheie fara sa mai franezi inutil,dupa care sa revi la aceiasi viteza.

     

    Crede-ma ca[virgula] conduc din pilot automat,

    Ex-Cancel- masina se deplaseaza din enertie proprie in apropriere de intersecti,am doar obstacol in fata SET viteza de coloana o ridici treptat din imulsuri cc 1,2.3.4.5.6. scurte sau mai bruste depinde.

    In curbe deosebite ,inaintea curbei CANCEL pe la misloc CC.

    Este o intreaga filozofie dar daca ii prinzi mersul este ca si mersul pe bicicleta

     

    Cu cele supuse da senzatia ca te plimbi ca melcul cu un SUV,din contra pe CC setata mentine aceiasi viteza pe cand cei care conduc in alineament(coloana) pe drumuri zig zag cu tine fara control CC ,din instinct de aparare integritati (deci involuntar)vei constata ca au viteze exterm de fluctuante(prea mica sau prea mare in periooate scurte)=consum de energie inutil

  7. Re: VW Touareg

     

    [ATTACH=CONFIG]100751[/ATTACH]Da,detin un Touareg 3.2 V6.(220 CP)Consum intern 14-15%, extern ~10 L,chiar si 9 pe unele portiuni.Bine, condus elegant cu simt de raspundere.La colegul cu R5 ,motorul este subdimensionat in raport cu masa kg care le are de deplasat acest tip de motor.Asemenea unei masini incarcate la capacitate maxima.clar consul va fi mai mare ca de obicei.Motorul avand o sarcina mare de deplasat sigur va consuma mai mult si oricum va fi mai lenes.

    Imagineaza-ti o limuzina cu motor de 3,2 l .Ce senzatie vei avea cand vei apasa pedala la fund.Datorita supradimensionarii motorului sigur simti forta gravitationala cum te apasa in scaune intr-o oarecare masura.De ce aceasta senzatie ? Masa de deplasat este mult prea mica fata de puterea motorului,in concluzie scade si consumul,deoarece nu il solicita greutatea care trebuie deplasata, totodata atingand viteze mai mari in timp mai scurt

     

    Inca un aspect_Un motor ''supradimensionat'' sigur nu se va deterioara in timp mai repede decat unul ''subdimensionat''

    242201544_Copyoftouaregx.thumb.jpg.dd0bea23e528bebc318b7fc510a0f8de.jpg

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare