omoroka Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Salut, unu din locurile pe care-l aveam in plan de vizitat o data ce mi-am luat masina, a fost Alionte. Ce-i drept pe vremea aia eram ceva mai pasionat de pescuit :grin: Totusi imi staruie in minte ideea de a merge la Alionte si a combina offroad-ul cu ceva pescuit. Oare o trage stiuca sau avatul pe la mijlocul lui Martie? A fost cineva recent acolo? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? http://www.rapitori.ro/forum/about1071.html cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? http://www.rapitori.ro/forum/about1071.html am mai cautat si eu informatii pe siturile pescaresti dar n-am gasit nici-o informatie mai proaspata. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Salut, unu din locurile pe care-l aveam in plan de vizitat o data ce mi-am luat masina, a fost Alionte. Ce-i drept pe vremea aia eram ceva mai pasionat de pescuit :grin: Totusi imi staruie in minte ideea de a merge la Alionte si a combina offroad-ul cu ceva pescuit. Oare o trage stiuca sau avatul pe la mijlocul lui Martie? A fost cineva recent acolo? @omoroka-cam pretentioasa stiuca asta,dar am auzit ca daca nu trage,impinge,ca si-a schimbat dintii:wink: Avatu" cica a mancat pe saturate in ianuarie si februarie,iar in martie o sa bea apa:grin:(no ofence) bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? @omoroka-cam pretentioasa stiuca asta,dar am auzit ca daca nu trage,impinge,ca si-a schimbat dintii:wink: Avatu" cica a mancat pe saturate in ianuarie si februarie,iar in martie o sa bea apa:grin:(no ofence) bea-o-ar pe toata, sa vedem si noi ce peste ramane pe la fund :ha: am inteles ideea cu avatu, e cam tarziu martie. asta e, punem ceva haine mai groase si mergem in Februarie :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Incearca-l si pe avat si pe d-na stiuca,cine stie,poate da! Daca nu vrea nici ala nici aia,pune-o de o plmbare si de un gratar si fii fericit:banana bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? am mai cautat si eu informatii pe siturile pescaresti dar n-am gasit nici-o informatie mai proaspata. Informatia ti-o dau eu gratis:vino la Craiova,la Jiu,nu prinzi stiuca,dar poate un avat,da,iar daca nu iasa nici de asta,precis iei clean frumos ,daca iti place as dai la spinning):h5,am un vin:x! P.S.poza e mai veche,dar acum iarna dau si mai barosani:wink: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? .....:h5,am un vin:x! Mosule ce tänär iesti, cam intinzi coarda! Ai uitat cä vinu mi lai promis mie :ha: si no sä renunt la el. :2dr Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Informatia ti-o dau eu gratis:vino la Craiova,la Jiu,nu prinzi stiuca,dar poate un avat,da,iar daca nu iasa nici de asta,precis iei clean frumos ,daca iti place as dai la spinning):h5,am un vin:x! P.S.poza e mai veche,dar acum iarna dau si mai barosani:wink: mersi de invitatie poate pe la vara cand merg la tara in Telemorman, ca e mai aproapte de tone :2dr Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Mosule ce tänär iesti, cam intinzi coarda! Ai uitat cä vinu mi lai promis mie :ha: si no sä renunt la el. :2dr Silviule ai tot promis ca treci,dar vad ca nu mai ajungi sa:2dr:2dr,asa ca o dau singur:x. Fratilor dc aveti drum nu va sfiiti,veniti la moshu!:banana bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Omoroka, cand te hotaraseti sa mergi la Alionte, da un semn sa organizam ceva, poate chiar ajungem cu masinile la malul canalului acela! Trecem cu bacul, dupa care 2-3 km de padure, nu o fi haul de pe lume!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Ultima data Alionte era cam braconat cu greierasu ,mare lucru nu cred ca ar mai fi de el ,dar pt frumusetea peisajului si a drumului cred ca ar merita incercat ,daca va maninca m-as baga . Eu merg mai mult in zona oltenita si in zona Calarasi ,la Roseti si la Pietroiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Vesti proaste am primit si eu de la cunostintele unui coleg de munca. Cica anu trecut nu s-a prea prins mare lucru. Canalu e braconat intensiv de localnicii din Topalu si vecinatati. Prin urmare daca ma gandesc un pic mai bine, de vreme ce tot nu s-ar prinde mare lucru as merge mai degraba prin Aprilie-Mai cand nu mai e asa frig si nici nu apar tantarii. As merge in primu rand pentru offroad iar pescuitu' l-as considera obiectiv secundar. Planul ar fi: - plecat intr-o sambata piz de dimineata din Buc, A2, iesit de pe A2 inainte de podul Cernavoda si urmat track-ul atasat; - inoptat la cort pe malul canalului, aruncat ceva bete in apa - daca s-o prinde ceva doamne ajuta; -seara/noaptea spritane, mancarica si din cand in cand verificat momelile -a dou-a zi diz de dimineata plecat inapoi acasa via lacul Bentu, in amonte de-a lungul bratului Borcea pana la podul Fetesti (pregatesc eu un track si de intoarcere ca sa nu mergem pe acelasi drum). Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Marfa traseul, eu cred ca ma bag pe la sfarsitul lui Martie!!! Ramane de stabilit mai incolo o expeditie!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Planul ar fi: - plecat intr-o sambata piz de dimineata din Buc, A2, iesit de pe A2 inainte de podul Cernavoda si urmat track-ul atasat; - inoptat la cort pe malul canalului, aruncat ceva bete in apa - daca s-o prinde ceva doamne ajuta; -seara/noaptea spritane, mancarica si din cand in cand verificat momelile -a dou-a zi diz de dimineata plecat inapoi acasa via lacul Bentu, in amonte de-a lungul bratului Borcea pana la podul Fetesti (pregatesc eu un track si de intoarcere ca sa nu mergem pe acelasi drum). Imi surade ideea. Incep sa pun bani la ciorap pt luna Mai :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Busule, esti pescar sau ce? Cand e prohibitie??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Busule, esti pescar sau ce? Cand e prohibitie??? Sincer n-am mai dat cu batu-n balta de vre-o 7 ani. Nu prea ma omoram nici inainte cu pescuitul, dar parca ar merge. Cat despre prohibitie . . . :op nu cunosc perioadele. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Pai e din mai pana la jumatea lui iunie... deci in mai degeaba mergem, ca nu putem da cu batul in balta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? pe Alionte mergi daca te avantajeaza cotele dunarii , deci daca e cota buna ai fugit acolo ..altfel.... slabe sanse .... iar ca sa ajungi acolo nu e nevoie sa treci cu bacul ... cum traversezi podul de la Fetesti faci stanga si tii digul .....la 8km e bacul de la Stelnica iar pana la bentu inca 4 km ..... ..........daca stie vreunul drumul prin mijlocul insulei e ok .. scutesti cativa km si e si drumul bun .... daca nu vreti sa va rataciti .... tineti digul pana la Bentu mare iar dupa 300m faceti dreapta pe digul ce desparte capul insulei ...dig care va scoate aproape de capul din amonte al canalului alionte ....pescuitul pe Benturi ...e interzis ....din 2004 , vezi foto : cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? :brFaceti ce faceti,si,in loc de pescuit o puneti de o iesire pe coclauri! Dar vad ca o cam lungiti prin Aprilie sau Mai:roll: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? :brFaceti ce faceti,si,in loc de pescuit o puneti de o iesire pe coclauri! Dar vad ca o cam lungiti prin Aprilie sau Mai:roll: Pai daca tot nu e peste, n-are sens sa inghetam aiurea. Mergem si noi cu cortu, atunci natura tocmai va reinvia, va fi frumos. Vedem si noi o broasca, o pasare, etc lacurile Bentu, mai nou rezervatii am inteles ca sunt foarte frumoase... dei ar merita excursia Prohibitia e in perioada 05 Aprilie - 03 Iunie, dar e permis la stiuca... cine-o prinde-o, ca e cam greu de pe mal si in perioada aia Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Hai Moshu-le te bagi cu mine si Omoroka cand hotarati voi! Eu am un prieten la Cluj care vine la Bucuresti, special pentru expeditia asta! Ca si mine indragostit de natura si frumusetile ei!!! Deci cand ne hotaram va trebui sa stiu din timp ca sa il anunt sa vina si el!!! Va astept baieti, cu propuneri!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? trebuie vizionat filmul inainte .... http://www.youtube.com/watch?v=hnW2TfrerHk&feature=related vezi de la minutul 1.00 ........... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? ok tinem legatura si va anunt din timp, promit sunteti de acord deci cu sfarsitul lui martie? ...si cu faptul ca s-ar putea sa nu prindem peste? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Oare trage stiuca sau avatul la Alionte? Se poate da la stiuca in perioada prohibitiei , contati pe mine merg siguranta indiferent de perioada :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate