baghy Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Acum o saptamana am cautat pe niste site-uri in Italia niste preturi la Silverstone Mt 117 Xtreme. Pe un anumit site era scris mare cu rosu ca aceste gume nu sunt omologate pentru circulatia pe drumurile publice deci nici nu se pot folosi. Are careva mai multe informatii?:tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: TSL SUPER SWAMPER Koais, e adevarat ca silberstone mt extreme nu sunt road legal? Maxxis Mudzilla am eu pe masina dar nu stiu cum se comporta. Asa am cumparat-o si vreau sa le vand ca sunt prea mari. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: TSL SUPER SWAMPER Stiu si pe cineva care si-a luat amenda pentru ca circula cu ele pe sosea. Dar nu spun cine :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: TSL SUPER SWAMPER Cat e amenda? Doar ca nu erau omologate sau nu avea masura in carte? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: TSL SUPER SWAMPER Cat e amenda? Doar ca nu erau omologate sau nu avea masura in carte? Fiind bulgaroi, nici daca era trecut nu isi dadea seama ce scrie p-acolo. Profilul l-a "jignit". Din cate stiu la certificatele bulgaresti nu scrie diametrul rotii. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Silverstone Mt 117 xtreme omologate pentru strada? Eu ma gandeam sa vand Maxxis Mudzilla si sa iau niste Silverstone mai mici. Apoi mi-am picat fisa cu omologarea lor pentru strada si se pare ca nu sunt. Din cate stiu pe cele resapate scrie chiar si M+S. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Silverstone Mt 117 xtreme omologate pentru strada? ....cum adica a luat amenda? In cazul asta, nici cu super swamper TSL n-am voie??? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 (editat) Re: Silverstone Mt 117 xtreme omologate pentru strada? ....cum adica a luat amenda? In cazul asta, nici cu super swamper TSL n-am voie??? Daca data de fabricatie inscrisa pe ea este anterior 1 oct 2009 nu te pot amenda ( data la car a aderat Romania la conventia de zgomot a caucicurilor stradale) . Dupa aceasta data cauciucurile trebuie sa aiba indicele S ( sound) inscriptionate si un nr de omologare ( nu este valabil decat pentru cauciucuri noi nu si cele rEsapate) Acesta este motivul pentru multe marci nu se mai comercializeaza in Europa ex. Goodyear Wrangler MTR , BF Goodrich MT KM1 , Maxxis Mudzilla , gama Interco Tyre ( Super Swamper , TSL etc) Editat Iulie 18, 2011 de Astral 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate