jean Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Salutare tuturor! Maine plec in Bulgaria sa vad un nissan patrol Y60 scurt pe care il vreau pt mine si am vazut pe mobile.bg http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21269463940431215&f1=details acest suzuki samurai ... care ma bate gandul sa il iau pt sotie...(si bineinteles ca ma voi mai da si eu la ea ..."la masina bineinteles"). Asadar va rog sa imi spuneti si mie ceva pareri si sfaturi despre motorizare si de ce ar trebui sa tin cont. Mentionez ca pretul este de 7400 leva (aproximativ 3900 euro.) negociabil. Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Sfat achizitie suzuki samurai Daca il iei pentru sotie,merge.Dar daca vrei sa te dai cu el la greu, nu prea merita,zic eu.De ce? pentru ca este Diesel.Aceste masini (la fel si Jimny)nu au fost facute sa fie Diesel dar cum piata europeana o cerea,s-a pus pe ele un motor de provenienta Renault.Acest motor este mult mai greu decit cel original pe benzina (parca 120kg diferenta) iar la cit are masina(noua sute si ceva de kg) conteaza.Da-i un Search si o sa gasesti mai multe detalii.Cu cit o sa citesti mai mult in sectiunea Suzuki o sa vezi ca nu prea are nimeni Suzuki Samurai Diesel si nici chiar Jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jean Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Sfat achizitie suzuki samurai AHA...... Multam! M-am linistit... Nu o mai iau ...(mai caut si pt ea....) . Iti dai seama ca a-s mai fi luat-o si eu pe munte vara etc... Bine ca am intrebat! Pun aici pe urmatoarea care o gasesc pt ea sa o discutam... Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 (editat) Re: Sfat achizitie suzuki samurai Sami cu motor de 1,9 diesel e bun pe drum, consum mic.Are un prieten de-al meu cu care iesim impreuna.Merge si pe teren cat de cat dar nu e ceea ce ar trebui, se cam incalzeste, trebuie mers turat cu ea.Se simte pe masina ca merge prea solicitat. daca te dai in teren cu ea si mergi soft e ok, dar daca o soliciti nu merita.Ia benzina de 1,3 si n-ai treaba.Parerea mea. Editat Aprilie 1, 2010 de tomas 1 VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Sfat achizitie suzuki samurai Votez si eu pentru benzina. Vezi ca un topic asemantor exista chiar aici in sectiunea Suzuki. Morala e ca e de preferat un motor japonez fiabil in locul unuia de provenienta europeana si fiabilitate indoielinica. Asta dincolo de orice perfomanta on/off road. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jean Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Sfat achizitie suzuki samurai Multam de sfaturi! Mi-am luat patrolul iar acum sunt in cautarea unui sami 1.3 benzina. Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate