Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa"

Astral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa"

MRL-urile automate ale masinii nu mai erau functionale si au fost inlocuite cu unele manuale, AVM, tot de la HOUSE 4x4.

Conversia de la automate la manuale necesita schimbarea si altor repere pe care le-am gasit la Gabi Diaconu, el practic avand orice piesa pentru Toyota.

Imagine0716.thumb.jpg.87351605813c561d08a3236e5a2ac22b.jpg Imagine0715.thumb.jpg.ef552adc7624d35c0f5f0de17f1a1901.jpg Imagine0714.thumb.jpg.53f8d7db1d682d4bd62479bed1c6b060.jpg

Imagine0712.thumb.jpg.4048e29b0aaa73dd05938ecedef5c427.jpg Imagine0707.thumb.jpg.7c54370804dfaa55a4b40fac752a5eb9.jpg Imagine0736.thumb.jpg.fccff7840865ec68cd1c22f59bd16548.jpg

Imagine0735.thumb.jpg.3e2a6cd8873de725ffd89374cd7a21a5.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar eram curios cine e "Printesa" ca parca denumirea anterioara era "Lebada" sau asa ceva, nu?:grin:

Oricum, adevarul e ca dintr-o ratusca batranica, chiar devine o "Printesa". Spor la tot ce mai rectifici pe acolo ca faci foarte bine cu piese noi. Ceva poze cu ea si la exterior nu ai? :h5

• Like 1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Chiar eram curios cine e "Printesa" ca parca denumirea anterioara era "Lebada" sau asa ceva, nu?:grin:

Oricum, adevarul e ca dintr-o ratusca batranica, chiar devine o "Printesa". Spor la tot ce mai rectifici pe acolo ca faci foarte bine cu piese noi. Ceva poze cu ea si la exterior nu ai? :h5

"Lebada" ("Black Swan" mai precis) era una LJ 70, scurta, neagra, cu o dunga pe spinare:ha:

"Printesa" e alta mancare de peste.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Va fi din nou relax la Ruse. Iti convin taxele de Ro pt 3.0?

La 2.8 e 450 ron impozit pe an.

Rovignieta 450 ron pe an.

150 ron ITP odata pe an.

Asigurarea, cam aceleasi costuri.

Editat de symy139

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Conditiile care trebuiesc indeplinite de un vehicul pentru a fi atestat ca VEHICUL ISTORIC :

A) A fost fabricat sau inmatriculat pentru prima data in urma cu cel putin 30 de ani.

B) Vehiculele trebuie sa fie originale, sa fie in perfecta stare de functionare si sa aiba un aspect corespunzator unui vehicul istoric.

C) Nu sunt eligibile vehiculele utilitare sau cu destinatii speciale (autoplatforme, ambulante , masini mortuare,

masini de pompieri, etc.) care sunt sau urmeaza sa fie folosite in mod uzual in acest scop. Nu se atesteaza vehiculele replica.

D) Culoarea autoturismului trebuie sa fie corespunzatoare paletei de culori originale sau similara. Aceeasi cerinta se aplica

pentru interiorul vehiculului (tapiterie , mochete, capitonaje, etc) .

E) Nu se admite inscriptionarea respectivelor vehicule in scop comercial cu exceptia vehiculelor de competitie sau

a celor ce poarta logo-uri originale din perioada de exploatare.

ATENTIE !

Modificarea unui vehicul dupa atestare se face pe propria raspundere a posesorului si contituie fals in declaratii si uz de fals.

Orice modificare descoperita duce automat la anularea Atestatului de Vehicul Istoric prin sesizarea Registrului Auto Roman.

Nu pot beneficia de scutirea de la plata accizei de import aplicata automobilelor cu capacitatea cilindrica mai mare de 3000 cmc, automobilele importate in stare de proiect, acestea neputand fi atestate ca vehicule istorice decat dupa finalizarea restaurarii.

Link spre comentariu

Stricăm topicul omului, mai bine ștergi ce-ai scris sau revii cu o erată după ce recitești. Și-o bere pentru Astral, în fiecare zi, până-n ziua fericită a obținerii atestatului....

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

@cipri778 :Pe BG nu mai avem cum sa o tin din motivele binecunoscute ale incurcaturilor cu impozitul, etc precum si ale costurilor care devenisera prea mari : fiind autoutilitara, in BG ma costau ITP-ul si asigurarea cam 700 euro/an.

@woodoo :

Multumesc pentru informatiile referitoare la inscrierea ca vehicul istoric !

Cu putin noroc, cand se vor implini cei 30 ani (si daca jigodiile politice nu vor modifica acest lucru pana atunci...) voi incerc sa o fac autoturism.

Cat despre starea ei conform cu originalul, nici nu am de gand sa-i fac vreo modificare !

Referitor la obtinerea CIV va pot spune ca pentru masinile cu volan pe dreapta RAR a tinut sa aiba musai faruri pentru circulatia pe stanga,ceea ce am si facut.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

"Mi-au stricat feng-shui-ul, karma si tot zen-ul" : eu am zis Z, ei au pus D, eu o vad verde, ei au scris negru....:uameni

Dar, ce-mi mai pasa ?!? ARE ACTE si NUMERE !!! :banana

401243942_20170502_183218(Large).thumb.jpg.33ef5dc928ad4984c0fe7e12ce33b6e0.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

"Mi-au stricat feng-shui-ul, karma si tot zen-ul" : eu am zis Z, ei au pus D, eu o vad verde, ei au scris negru....:uameni

Dar, ce-mi mai pasa ?!? ARE ACTE si NUMERE !!! :banana

[ATTACH=CONFIG]278281[/ATTACH]

Coane, sa fie intr-un ceas de marca! si sa te bucuri de ea cat mai mult de acu incolo!:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Nu e bai atat timp cat te simti mai bine cu numere de Ro! :grin:

Sa fie in al 2lea ceas cu cuc, primul a fost cand ai luat masina :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare