med_max Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Salut, ce pot sa fac aici ... Teava din mijloc ar curge undeva dupa roata dreapta in spatele ei ... Nu pot atasa poza ... Ce as putea sa ii fac? LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 (editat) Re: Disco2 conducta ace De ce nu poti atasa poza? daca nu o ia forumul incarc-o pe https://postimages.org/ si baga linkul la "insert image"(fromURL) din bara de sus (debifeaza casuta de jos)... nu inteleg cum cea din mijloc ca spre spate sunt doar doua tevi, se poate face din furtun hidraulic de inalta presiune(min 150 bar) sertizat legat cu fitinguri de partea ce intra in bloc sau modificat blocul sa fie direct cu fitinguri si nu va mai curge in veci, vezi aici https://forum.club4x4.ro/showthread.php?92604-Reparare-tevi-ACE-Discovery2 ... oricum faci e mai ieftin decat a intra in isteria de a trece pe antiruliu clasic si e un sistem bun, aia care zic ca nu e nici o difefrenta exagereaza... sa nu circuli fara ulei in rezervor ca omori pompa, poti sa dai jos blocul sa-l dai la modificat trebuie doar sa legi un furtun cu coliere intre turul si returul pompei ca atunci doar va recircula lichidul fara a crea presiune si pompa nu se strica. Bafta Editat Iunie 22, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Iunie 22, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 (editat) Re: Disco2 conducta ace Nu vrea nici de al naibii sa urce pozele ... E partea blocului unde pleaca alea 4 tevi ... Acolo e ok ... Undeva la vreo 50cm dist de acolo curge ... ["]http://[ L-am prostit :banana:banana Lasa-mi un nr de tel te rog ferry sau bip la 0721969707 Editat Iunie 22, 2018 de sierrafery LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
extremeseby Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Re: Disco2 conducta ace La fisurile pe teava ACE eu mi-am luat de pe ebay set de 5 bucati niplu cu saiba de taiere "3/8 OLIVE COMPRESSION FITTING". Cred ca n-am voie sa psostez direct link dar cauta si o scoti la capat. Tai teava pe fisura, o cureti si strangi bine niplul. La magazinele de hidraulica la noi gasesti doar pt teava de 10 mm dar ce ai pe masina e 9.53 (adica 3/8) If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Re: Disco2 conducta ace Salut, cel mai bine e sa schimbi tevile cu unele noi, daca ai resurse. eu le-am schimbat anul trecut pe cele de spate (chiar daca vroiam , nu se puteau repara) si anul asta, curge fata. Deci cam dupa 15-18 ani, trebuiesc schimbate, se mananca rau de la coroziune. Cel mai dificil e sa scoti piesele de plastic care tin teava din bloc. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Re: Disco2 conducta ace Salut, cel mai bine e sa schimbi tevile cu unele noi, daca ai resurse. eu le-am schimbat anul trecut pe cele de spate (chiar daca vroiam , nu se puteau repara) si anul asta, curge fata. Deci cam dupa 15-18 ani, trebuiesc schimbate, se mananca rau de la coroziune. Cel mai dificil e sa scoti piesele de plastic care tin teava din bloc. Salut, Ce fel de teava ai folosit de 10mm sau 3/8"? Cat a costat? Ai folosit teava obisnuita de AC sau ceva mai aparte? La mine s-a fisurat o data la imbinarea dintre furtun si teava si o data la intrarea in blocul ala unde e filtrul a trebuit un niplu. Din punctul meu de vedere trebuie vazuta eficienta sistemului dupa 15-18 ani in termeni de cost de schimbare conducte integral (avand in vedere constanta "m" - sa gasesti un meserias care sa nu faca vreo "harneala") vs kit de anulare. Am lasat mecanicul meu sa trimita la astia cu sertizari dar trebuie discutata optiunea de a inlocui conductele cat mai serios ca te freaca cand ti-e lumea mai draga. Sanatate "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Re: Disco2 conducta ace Salut, am folosit conducte noi, originale. Si piesele de plastic de fixare in bloc, cu garniturile,tot. O conducta s-a rupt la intrarea in bloc si a durat mult scoaterea. Acum trebuie si fata, ca plange putin... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Re: Disco2 conducta ace Salut, am folosit conducte noi, originale. Si piesele de plastic de fixare in bloc, cu garniturile,tot. O conducta s-a rupt la intrarea in bloc si a durat mult scoaterea. Acum trebuie si fata, ca plange putin... Multumesc, Mi-a intrat ceva in ochi si s-a blocat si laptopul cand am vazut cat ar costa distractia. Deocamdata iau niste piese pentru reparatii cum a recomandat colegul extremeseby mai sus si ma gadesc sa cumpar un bloc de valve sa ii pun furtunase...in anglia am vazut ca se fura curent ca cer 350 de lire...Trebuie sa vad exact ce piese sunt in bloc si ar fi bine de inlocuit, daca a mai facut cineva asta orice ajutor va fi apreciat ca de obicei. Nu prea imi mai plimb febletea...fie o fac cat mai simplu de intretinut pentru alea cateva ture de mers la peste pe Prut ...fie o las la altcineva si iau un D1 de mers numai pe dealuri.... "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 (editat) Re: Disco2 conducta ace Acceseaza linkul din postarea #2 randul 4, se gaureste si se fileteaza blocul de valve pt ce fitinguri gasesti mai ieftin, unii au lucrat si cu teava de cupru. altii cu furtune de presiune, plaja de improvizatii e mare, orice e admis cat timp va rezista la 140 Bar Editat Iulie 7, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Iulie 18, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Disco2 conducta ace Rezolvat problema ... Pe cea de sus am pus o buc de teava de presiune de 10 si 2 cuple, iar jos un furtun de presiune facut si prins tot cu 2 cuple. LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate