orazv Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Scuze ca nu am adaugat si aceasta intrebare in celalalt post... Am luat-o cu gume de iarna si asi vrea sa-i pun ceva care sa agate mai bine in teren, nu neaparat noroaie f mari, dar iarba... am vazut ca majoritatea recomanda BFG MT care merg f bine si pe asfalt, dar la 700 ron imi depasesc putin bugetul. asa ca am mai cautat si am gasit 2 variante mai bune, zic eu, cel putin la pret, RECIP trial mt (400ron) si COLWAY ctrax MT (350 ron) cred ca reesapate nu noi, dar nu am gasit f multe info pe net despre aceste cauciucuri, imi puteti spune va rog daca asti folosit, cum sunt? sau alte recomandari de gume care sa ma scoata din situatii mai nasoale daca apar dar care sa mearga si la 120 km/h pe asfalt... daca exista! Multumesc inca o data mult Stefan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: ce gume MT ar fi mai bune si ptr asfalt? recip vs. colway? Ce dimensiuni iti trebuie? BFG MT nu costa chiar cat spui tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 (editat) Re: ce gume MT ar fi mai bune si ptr asfalt? recip vs. colway? Buna, daca iti pui rEsapate o sa fie greu cu echilibratu, si merita daca te dai numa in teren, eu personal am avut rEsapate si peste 100km/h nu era foarte interesant cu ele. dupa parerea mea cred ca merita BFG MT care nu sunt chiar 700. Editat Septembrie 17, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: ce gume MT ar fi mai bune si ptr asfalt? recip vs. colway? M-am dat pe teren 1 an cu Recip nu-ti recomand pentru sosea 1. sunt foarte grele si-ti faci varza directia 2. nu se pot echilibra 3. suna pe asfalt de la 80 in sus de innebunesti 4. fiind un profil foarte divizat vei toci colturile in max. 5000 km Iti recomand Malatesta Kobra si costa max. 300-320 ron/buc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: ce gume MT ar fi mai bune si ptr asfalt? recip vs. colway? Gumele "reconstruite" nu sunt indicate pentru mersul pe asfalt ... sunt foarte bune in teren, dar total inadecvate pe sosea ... se tocesc repede, nu se echilibreaza bine, fac zgomot, scad performantele de franare ale masinii, etc. BFGoodrich - profil M/T e combinatia ideala "sosea - teren usor", nu degeaba toata lumea le recomanda pentru asa ceva ... si nu costa 700 de ron, sa fim seriosi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate