Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MAZDA BT-50

Astral

Postări Recomandate

Va salut pe toti !

Si eu si masina mea, Mazda BT-50, suntem noi in ale off-road-ului, asa ca sa nu va suparati dk o sa va stresez cu diverse intrebari...mai puerile. :dr1

Sunt din Bucuresti, lucrez in pharma-business si mi-am luat masina asta ca sa evadez mai des din orasul asta stupid! :pr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: MAZDA BT-50

Salut! Da, stiu ca sunt gemene, si din pacate constat ca si posesorii sunt cam rari.

Oricum am gasit multe lucruri interesante aici pe forum, dar cel mai mult ma impresioneaza solidaritatea care "respira" aici!

Nu sunt zgarcit, inca sunt in faza de acumulare de informatii.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Am constatat ca nu mi-am pus poze cu masina in prezentare, asa ca..mai bine mai tarziu decat niciodata ! :)

Hai c-am facut-o ca la politie : fata, spate si profil !!! :ha: :ha: :ha:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Noroc domnule,

Cand mai scoatem aerul din bena aia? asa ca la ultima intalnire :grin:

Am vazut cat e de folositoare la casa omului :h5

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Salut domnu si bine ai venit!!!uite ca si eu am un BT :banana ....de unde ai luat cauciucurile?si sint dimensiunea din talon??(245/70)?..eu am incercat cu ceva pneus cross....da am cam decupat :ha: :ha: ...sa ne vedem cu "flash-uri"!!!!BAFTA!!!

Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;)
Link spre comentariu

Vizitator koala

Am constatat ca nu mi-am pus poze cu masina in prezentare, asa ca..mai bine mai tarziu decat niciodata ! :)

Hai c-am facut-o ca la politie : fata, spate si profil !!! :ha: :ha: :ha:

Foarte misto ! ... unde-s facute pozele ?

Link spre comentariu

Din politete raspund intai celor care mi-au urat din nou bun venit, le multumesc, dar acum doar mi-am completat prezentarea, pentru ca de stiut ma stiti de la Calugareni cand am cautat cel mai cu sarg dintii lu` sinan! :hi :ha: :ha:

@koala : in parcarea subterana de la Auchan, le-am facut cam prin noiembrie ca sa stie mesteru`

cum imi croieste capacul la bena

@hem : am tot urmarit o iesire mai pentru mine :x , ma rog, sa nu fiu egoist, pentru noi si astept sa vad ce hotarasc baietii care pleaca sambata spre Cheia, ca acolo m-as cam duce

-plus ca mi-am tras si statie CB! multam de sfat! :h5

@anofel27 : pai bine ma anofele, ma uitasi? pai nu-ti trimisei eu pm de bun venit ca acum suntem doi de-un fel si ca sa bagi votu` la statistica? tz. tz, tz,tz,tz,...hai ca-mi trece cand ne-om vedea la :x :ha:

- gumele sunt Wrangler Goodyear MT/R 31x10,50 R15 LT si le-am luat cu tot jante de la Cheloo de la Parazitii; jantele sunt de Mitsu

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare