pitonul Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 1. Azi, veslie mare. 7 aniversari. Un singur user are activitate pe forum. 2. In alta zi,poate mai putine aniversari, useri activi pe forum, dar numai unul primeste felicitari. Cred, ca in sufletul celorlalti e oare ce durere. 3. Se pot elimina topicurile cu La multi ani ! ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: La multi ani ! :g pitonu` :br:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: La multi ani ! Nu cred ca trebuie desfiintate... atata timp cat nu esti intre prieteni nu poti avea pretentia sa fii felicitat Daca pe langa tine trece un om pe strada a carui zi de nastere e azi, crezi ca ar trebui sa il feliciti sa il pupi si sa ii spui La Multi Ani!!! Eu nu cred.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: La multi ani ! Mircea, cand treci pe strada nu ai de unde sa sti ca este ziua lui sau a ei, dar cand cand anuntul este facut public in interiorul unei comunitati, parca e altfel. Pe undeva poate chiar penibil cu anuntarea "oficiala". Unul din cei aniversati(cu postari 0 sau nu ) poate fi mort si noi il aniversam.Renuntam la enumerarea aniversatilor din josul paginii, dar daca eu stiu ca azi este ziua ta, ok,fac public, te felicit si toti care te cunosc si te aprecieaza vor face acelasi gest. Felicitarile le vei primi din partea prietenilor, a cunoscutilor, cel putin primele. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: La multi ani ! Sunt de acord cu Mircea... Il felicit pe cel pe care-l cunosc si cu care am interactionat pana acum intr-o forma sau alta. Cu siguranta ca anul viitor lista prietenilor carora le voi spune "la multi ani" va creste! Abia astept! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! Azi e ziua mea... eu as fi bucuros doar sa dau in josul paginii forumului meu de suflet si sa ma uit singur cum imi este scris numele la aniversari... dar nu-mi apare. Se pare ca trebuie sa fii cineva totusi sa iti apara...:br:cl Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! Azi e ziua mea... eu as fi bucuros doar sa dau in josul paginii forumului meu de suflet si sa ma uit singur cum imi este scris numele la aniversari... dar nu-mi apare. Se pare ca trebuie sa fii cineva totusi sa iti apara...:br:cl Si cand esti cineva..., :grin: s-ar putea sa ai surprize... :wink: In acest caz intervin orgolii, invidii, partipriuri..., ca deh :grin:..., asa sunt oamenii (de cele mai multe ori se ascund dupa vorbe, cand de fapt, real, ti-ai lua o mare bata-n cap :ha:)l! :uameni:hl:y Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! Si cand esti cineva..., :grin: s-ar putea sa ai surprize... :wink: In acest caz intervin orgolii, invidii, partipriuri..., ca deh :grin:..., asa sunt oamenii (de cele mai multe ori se ascund dupa vorbe, cand de fapt, real, ti-ai lua o mare bata-n cap :ha:)l! :uameni:hl:y Corect!:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! la multi ani greby93 ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! Azi e ziua mea... eu as fi bucuros doar sa dau in josul paginii forumului meu de suflet si sa ma uit singur cum imi este scris numele la aniversari... dar nu-mi apare. Se pare ca trebuie sa fii cineva totusi sa iti apara...:br:cl Din cate stiu, pe prima pagina, acolo jos, la "Aniversari astazi", aparitia in lista aia se face automat fiind o functie a softului. Sigur ti-ai trecut data nasterii cu ziua si luna in profilul tau ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! Si mie mi s-a intamplat Daniel sa fie ziua mea si sa nu apara jos , cu toate ca datele imi sunt trecute in panou , dar nu fac drama din asta . Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! Am postat chestia asta la "Probleme tehnice forum".....vedem ce zice Stef..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 Re: La multi ani ! Din ce stiu, nu-ti completezi data nasterii, nu esti trecut "automat la aniversari", dar revin , este mult mai ok ca un prieten sa deschida topicul. Ca pe urma, va fi o juma de pagina sau vor fi douazeci, asta e alta mancare. P.S. La multi ani, greby93 ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: La multi ani ! 1. Azi, veslie mare. 7 aniversari. Un singur user are activitate pe forum. 2. In alta zi,poate mai putine aniversari, useri activi pe forum, dar numai unul primeste felicitari. Cred, ca in sufletul celorlalti e oare ce durere. 3. Se pot elimina topicurile cu La multi ani ! ? Forumul trimite automat un mesaj de La Multi Ani tuturor userilor cand e ziua lor iar aceasta zi este setata in profil. Deci, forumul isi face treaba din acest punct de vedere. Anunturile de La Multi Ani de pe forum sunt anunturi particulare (ca sa zic asa) de la cei care il cunosc sau il simpatizeaza pe cel aniversat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate