Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

My Jimny !

cezar333

Postări Recomandate

Re: My Jimny !

neaparat sa-ti iei o statie..cand esti prin zone fara semnal la mobil, e singura care poate sa te mai ajute....azi am fost si eu pe traseul cheia-tabla butii-vama buzaului, si am "tipat" de cateva ori daca e careva prin zona....eu folosesc un alan 42 cu o antena midland de 66 cm lipita de portbagaj cu talpa magnetica.

Nu puteai sa mai rabzi o zi si sa mergi cu noi??:uameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@cristimv - Da stiu ca imi trebuie ... caut ca nebunu pe net sa mi iau o statie cat de cat performanta pret ... dar nu sunt decis inca. Daca avem te auzeam.... uf

@Sclipici Da am fost acolo si a trebuit sa ma troliez ca am ramas pe burta intr o rapa si nu vroiam sa risc. :) Stiu ca nu se pleaca singur.. :g

Link spre comentariu

oki.... mi am pus statie dupa ce am rasfoit mai multe pagini de forum am cumparat " Statie Radio CB President Harry III ASC plus Antena President ML 145 magnetica " pret 719 ron. sper sa mi foloseasca:2dr:))))

inca ceva... mi a crescut cosumul la 10.5% ...hmmm o fi si de la vreme a?

Editat de cezar333
Link spre comentariu

oki.... mi am pus statie dupa ce am rasfoit mai multe pagini de forum am cumparat " Statie Radio CB President Harry III ASC plus Antena President ML 145 magnetica " pret 719 ron. sper sa mi foloseasca:2dr:))))

inca ceva... mi a crescut cosumul la 10.5% ...hmmm o fi si de la vreme a?

Aerul prea rece tras de snorkel :grin:

Link spre comentariu

cezar, te mai provoc la un upgrade: desi vine iarna, oamenii intelepti isi fac vara sanie si iarna caruta, ce ai zice de un ac pe jimny cabrio?...ceva idei? ma tot bate gandul asta....cind ma uit ca un frigider e 3-400 de euro.....

@georgei ...pai si cat crezi ca ne duce sa punem ac? eu am simtit nevoia doar vara cand nu puteai sa respiri de caldura dar si cu celelalte masini pe care le am nu mergea in intervalul ala ca era prea de tot....

@Sclipici nu am schimbat gumele..\

@LorD'eko nu cred ca asta e motivul... mi am dat seama ca atunci cand am fost la tabla butii am dezumflat excesiv gumele si nu le am mai umflat de atunci ...cred ca am 1 in roti... si imi place cum merge asa.. sper sa nu se duca draq gumele astea reesapate daca merg asa de dezumflat. (Plus ca consumul asta include si drumul la tabla butii...si vreo 2 vanatori..deci nu cred ca e dezastru:)uitasem .)

Link spre comentariu

@georgei ...pai si cat crezi ca ne duce sa punem ac? eu am simtit nevoia doar vara cand nu puteai sa respiri de caldura dar si cu celelalte masini pe care le am nu mergea in intervalul ala ca era prea de tot....

@Sclipici nu am schimbat gumele..\

@LorD'eko nu cred ca asta e motivul... mi am dat seama ca atunci cand am fost la tabla butii am dezumflat excesiv gumele si nu le am mai umflat de atunci ...cred ca am 1 in roti... si imi place cum merge asa.. sper sa nu se duca draq gumele astea reesapate daca merg asa de dezumflat. (Plus ca consumul asta include si drumul la tabla butii...si vreo 2 vanatori..deci nu cred ca e dezastru:)uitasem .)

Am inteles. Eu pe asfalt merg cu 2 in simexuri:grin:.

Link spre comentariu

Mergi cu 2 in simex-uri si in off? la cum alergi cred ca da....vai de rinichii si plombele tale......

Cezar mie imi consuma cam 12-13 ...vine de la cauciucuri si de la faptul ca merg cu ele 1,5 fata 1,3 spate ....all the time....

Am redresor dar stau 3 ore sa umflu 4 roti....

Link spre comentariu

Mergi cu 2 in simex-uri si in off? la cum alergi cred ca da....vai de rinichii si plombele tale......

Cezar mie imi consuma cam 12-13 ...vine de la cauciucuri si de la faptul ca merg cu ele 1,5 fata 1,3 spate ....all the time....

Am redresor dar stau 3 ore sa umflu 4 roti....

Da mugur stiu ca ti consuma atat dar.... tu cred ca l folosesti doar la offroad.. eu mai am folosit masinuta si prin oras d aia e diferenta asta de comsum. so la consum de 10.5% l am folosit kam 35% off road.

Sunt curios cat am in roti in momentul asta...dar cred ca cum ai zis tu 1.5 pe fata si 1.3 pe spate e ideal. Eu l am tinut o perioada pe 1.55 pe fata si 1.5 pe spate si era aproape ok...parca voriam sa i mai dau drumu la aer un pic..:cl

Link spre comentariu

Pana de curand mergeam cu 2 pe oriunde:ha:. La ultima iesire am zis sa las 1 si era alta viata nene. zici ca pluteam :banana.

Link spre comentariu

Pana de curand mergeam cu 2 pe oriunde:ha:. La ultima iesire am zis sa las 1 si era alta viata nene. zici ca pluteam :banana.

si eu merg tot cu 1 si e mult mai bine decit cu 1.5..1.8; cred ca la simexuri resapate nu prea se aplica indicatiile producatorului

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Vizitator SJ77SEB

Bun, ma gandeam ce imbunatatiri sa i mai aduc acestei masini. Poate sariti cu idei. Recapitulare:) :

(o sa pun si preturile pt cei ce vor sa si faca sau vor sa-si cumpere jimny)

Gume Insa Turbo : 5 x 300 ron = 1500 mil si montaj 1.5 mil = 1650 ron

Jante Aez pe 15 - 640 E = 2750 ron

Suspension lift de la Roly +4 cm 300 ron plus 200 ron montaj= 500 ron

Hard top - din fibra de sticla 400 euro = 1700 ron

Troliu 6000 lbs - 2722 kg + placa de troliu + montaj -533E = 2300 ron

Snorkel Tjm 500 ron plus montaj 200 ron = 700 ron

Baterie 45 ah 340 A = 250 ron

Accesorii (sufe, chei, compresor.cabluri de curent etc) = 200 ron

Cd player sony +Boxe 4 sony pe fata si pe spate = 650 ron

cu led +manopera,tras cabluri in spate.

(nu mi place cum se aude inca asa ca probabil o

sa schimb ceva sau o sa mai adaug)

Total=10700 ron

Ce ar urma sa pun pe masina:

Statie si antena = 400 - 800 ron

Amortizor de directie = xxx ron

Proiectoare = xxx ron

Dvd cu tv si navigatie = 2300 ron

Boxe etc =700 ron

Colantare in folie carbon de calitate = 2800 mil

Soft top nou (help.. de unde iau?) = 400 euro ?

Suspensie procomp 7.5 cm = 900 euro ?

Gume mai mari un pic 205 -75-15 = 450 euro ?

Ar urma bara fata.. dar nu prea as vrea sa-l transform asa hard core... imi place asa cum arata. Pareri?

:cl

vin mai degraba cu o intrebare decat sfat:

la sectiunea DVD/NAVI 2300 ron ; as putea sa stiu si eu ce fel de model doresti, fiindca am aceeas dorinta, iar pe net am gasit un model special pt jimny

http://www.autodvdgps.com/blog/?tag=suzuki-jimny-double-din-navi

doar ca e din China, si nu stiu cine importa asa ceva.

Eu as fi cu siguranta interesat

Link spre comentariu

Buna asta!

Cam cat consuma un Jimny cat de cat stock?

Cauta ca e un topic despre consumuri.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Buna!

Felicitari penrtu achizitie.

Am citit in prezentare urmatoarele:

"Se comporta onorabil in off road , numai ca simt lipsa diferentialului blocabil. "

Daca stiu bine la masina ta cuplarea 4WD si 4WD Low Range se face din butoane.

Cand il pui in Low range la Jimny 2006 nu se blocheaza automat diferentialul central?

Link spre comentariu

Buna!

Felicitari penrtu achizitie.

Am citit in prezentare urmatoarele:

"Se comporta onorabil in off road , numai ca simt lipsa diferentialului blocabil. "

Daca stiu bine la masina ta cuplarea 4WD si 4WD Low Range se face din butoane.

Cand il pui in Low range la Jimny 2006 nu se blocheaza automat diferentialul central?

Jimny nu are dif central. E cuplaj direct cand bagi in 4H adica 50 fata 50 spate. Se comporta exact ca si cum ar avea dif central blocat. In 4L bagi si reductorul. Nu conteaza daca ai cuplaj cu maneta sau la buton.

Cred ca se referea la lipsa blocantului in dif axial din puntea spate.

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

alexb25 merci... la aia ma refeream... chiar nu imi place cand raman cu rotile in diagonala fara aderenta...

Ar mai fi ceva ce nu mi place.. treapta 2.. e prea lunga.. tre sa mergi cu prima dreapta cand urci ceva mai serios si nu vrei sa bagi reductorul..

Consumul .... imi i a cam 11 acum.. mers mixt... mi se pare prea mult pt 1.3.

De precizat: Am luat masina la 20500 km acum am 32000 si nu mi a facut nicio problema :D

@ SJ77SEB chiar mi am facut upgadreul ala acum 2 sapt. mi am luat dvd ul /navigatia/etc asta:

Sistem de navigatie universal 1 DIN cu 3 culori interschimbabile

Caracteristici:

MODEL TTi-9508 Ecran Tip Ecran 7" HD TFT LCD Rezolutie 800x480 pixeli Ecran retractabil Nu Format 1 DIN dedicat Touch-screen Da Software Sistem de operare Windows CE 6.0 Procesor Chipset Sirf IV Frecventa 500 MHz + 250 MHz DCS Iluminare Iluminare butoane Albastru, Rosu, Violet Dimmer Da Player Audio MP3, PCM, WMA Video DVD, VCD, MPEG4, DivX, MP4 Foto JPEG Radio Frecvente AM/FM (87,5 MHz - 108,0 MHz) RDS Da Navigatie Soft navigatie Da, TTi-2010 (include harta full Europa inclusiv Romania la nivel Televizor Tip TV Analogic Banda de frecvente 48.25 - 847.25 MHz Format NTSC, PAL, Secam, Secam L Amplificare Amplificare audio Da, 4 X 45 W Conexiuni Conexiune USB Da Conexiune iPod Da Conexiune card SD Da, 2 sloturi SD Conexiune Bluetooth Da Conexiune Monitor suplimentar Da Conexiune Camera de marsarier Da Alte functii Picture in Picture Da Second zone Da Dual zone Da Memorie 6 CD-uri Da CD changer Nu Comenzi pe volan Da Fata detasabila Da, 2 Alte informatii Alimentare 12 -14,4 V c.c. Consum 10 A Culoare Negru Dimensiuni (L x H x A) - Greutate 3,5 Kghttp://www.magazin-online.ro/dvdcd-auto-cu-tv-si-navigatie/dvd-auto-cu-tv-si-navigatie/dvd-auto-1-din/sistem-navigatie-dvd-tv-1-din-model-tti-9508.php

:cl

Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

Da, l-am citit/studiat si eu, sa-l folosesti fara probleme. Pacat ca mie imi trebuie un model de DVD/NAVI(nu stiu exact termenul) de ala mai lat si compact nu doar cu ecranul de 7" atasat, pentru ca vreau sa fie integrat perfect in bord.

Multumesc oricum pt raspuns

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Upgrade-scut de la rolly.. Daca mai e cineva care l a montat pe jimny sa mi zica si mie ca am sa i pun o intreabare la montaj. Scutul arata bine si este ok.. este plug and play..

http://img62.imageshack.us/img62/338/20110210012.th.jpghttp://img824.imageshack.us/img824/8613/20110210014.th.jpg

http://img573.imageshack.us/img573/7884/20110210004.th.jpghttp://img683.imageshack.us/img683/7589/20110210010.th.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

Hai totusi sa pun si niste poze cu masinuta la munca:)))Tin sa precizez ca sunt am fost in delta si pe terenurile arabile mlastinoase a fost singura masina care a putut merge.. Land Crusier failed.:) (nu am poze cu drumurile alea...noroioase decat cu rezultatul..)

http://img651.imageshack.us/img651/7933/aa20110208003.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/7105/a20110208014.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/1608/aa20110208008.jpg

:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare