Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De la Frontera la LandCruiser...KZJ73

boca77

Postări Recomandate

Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73

Taxa la RAR pentru depreciere este de 286 RON (din care 55 ron TVA, deci deductibil). Jumatate din taxa pe poluare este 298 EUR. Deci merita. Problema e ca cica Guvernul doreste reducerea coeficentului maxim de reducere prin depreciere. Inca nu am vazut vreun act normativ...dar nu m-ar mira sa o faca retroactiv si sa nu mai pot beneficia de 50% reducere. Oricum vreau mai intai sa intreb la finante cum sta treaba si apoi sa ma duc in RAR.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil mie atat mi-au luat smecherii care s-au ocupat cu actele ca eu am fost plecat in perioada aia.

La Rar iti da un certificat de depreciere cu niste coeficienti si in baza acelui certificat iti calculeaza la financiar taxa.

Daca mai tin bine minte conteaza lipsa abs-ului, airbagurilor, aerului conditionat si multi kilometri la bord. Daca lipsesc dotarile si ai multi kilometri obtii depreciere maxima.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

A sosit momentul sa-mi prezint si eu "cazanul" dupa finalizarea modificarilor/reparatiilor. Asadar, cu ce s-a procopsit masinuta:

- reconditionare punti fata/spate (piese Milner Offroad Anglia; reparatie in regie proprie ajutat de colegii din club);

- reparat si vopsit aripi si contraaripi, mai ales cele din spate care au fost praf (@Dan Bucuras/Brasov);

- bara fata custom made TNS cu suport troliu, bullbar, 4 proiectoare, antena statie (@Dan Bucuras/Brasov);

- bara spate custom made TNS cu suport rabatabil pentru roata rezerva, hi-lift si canistra 10l (@Dan Bucuras/Brasov);

- praguri + protectie laterala pe forma aripilor (@Dan Bucuras/Brasov);

- scut fata (@Dan Bucuras/Brasov);

- scut punte fata cu prelungire pentru bara si amortizorul de directie din spatele puntii (@Dan Bucuras/Brasov);

- scut reductor (@Dan Bucuras/Brasov);

- scut suplimentar rezervor (@Dan Bucuras/Brasov);

- kitt suspensie OME +50mm (@razvanGTC);

- amortizor de directie OME (@razvanGTC);

- flanse distantiere +40mm (@razvanGTC);

- snorkel (@gepetto);

- overfendere cauciuc 73mm (@worldscape);

- cauciucuri Silverstone eXtreme 33x10.5 R15 (@Raduok)

Eu sunt foarte multumit de munca prestata de cei care au muncit pentru masina mea si deosebit de incantat de rezultatul final.

Link spre comentariu

O pun maine pe thread-ul respectiv ca zi mi-a ajuns cat am "administrat atasamente" :wink:

Link spre comentariu

O astfel de masina nu poti decat sa o admiri si sa mori de invidie. Oricum felicitari pentru munca depusa si totodata pentru atentia acordata detaliilor.(interesante semne de TOYOTA ai in bara).

:br:br:br

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am reusit sa cantaresc masina. Are 2100 kg cu toate accesorile inclusiv roata de rezerva. O fi mult? O fi putin?

a mea are 1700 kg echipata :h5

• LJ 7O

Link spre comentariu

a mea are 1700 kg echipata :h5

Pai da, dar a ta e LJ70. Daca e cea din avatar e si LandCruiser I cu farurile rotunde. A mea e LandCruiser II KZJ73 cu faruri dreptunghiulare. E si mai lunga si mai grea. In carte zice ca masa proprie e de 1930 kg. Fiarele puse pe ea cantaresc vreo 150 kg. Un cauciuc cu janta cu tot are 38 kg.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare