boca77 Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Taxa la RAR pentru depreciere este de 286 RON (din care 55 ron TVA, deci deductibil). Jumatate din taxa pe poluare este 298 EUR. Deci merita. Problema e ca cica Guvernul doreste reducerea coeficentului maxim de reducere prin depreciere. Inca nu am vazut vreun act normativ...dar nu m-ar mira sa o faca retroactiv si sa nu mai pot beneficia de 50% reducere. Oricum vreau mai intai sa intreb la finante cum sta treaba si apoi sa ma duc in RAR. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Probabil mie atat mi-au luat smecherii care s-au ocupat cu actele ca eu am fost plecat in perioada aia. La Rar iti da un certificat de depreciere cu niste coeficienti si in baza acelui certificat iti calculeaza la financiar taxa. Daca mai tin bine minte conteaza lipsa abs-ului, airbagurilor, aerului conditionat si multi kilometri la bord. Daca lipsesc dotarile si ai multi kilometri obtii depreciere maxima. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 boca77, prezinta-ne si noua masinuta, sa vedem si noi cum arata.:ft Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 In curand... Ieri am luat-o de la Brasov, unde a suferit cateva operatii estetice majore. In wknd o s-o incalt cu 33"-urile si apoi voi putea pune poze. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 A sosit momentul sa-mi prezint si eu "cazanul" dupa finalizarea modificarilor/reparatiilor. Asadar, cu ce s-a procopsit masinuta: - reconditionare punti fata/spate (piese Milner Offroad Anglia; reparatie in regie proprie ajutat de colegii din club); - reparat si vopsit aripi si contraaripi, mai ales cele din spate care au fost praf (@Dan Bucuras/Brasov); - bara fata custom made TNS cu suport troliu, bullbar, 4 proiectoare, antena statie (@Dan Bucuras/Brasov); - bara spate custom made TNS cu suport rabatabil pentru roata rezerva, hi-lift si canistra 10l (@Dan Bucuras/Brasov); - praguri + protectie laterala pe forma aripilor (@Dan Bucuras/Brasov); - scut fata (@Dan Bucuras/Brasov); - scut punte fata cu prelungire pentru bara si amortizorul de directie din spatele puntii (@Dan Bucuras/Brasov); - scut reductor (@Dan Bucuras/Brasov); - scut suplimentar rezervor (@Dan Bucuras/Brasov); - kitt suspensie OME +50mm (@razvanGTC); - amortizor de directie OME (@razvanGTC); - flanse distantiere +40mm (@razvanGTC); - snorkel (@gepetto); - overfendere cauciuc 73mm (@worldscape); - cauciucuri Silverstone eXtreme 33x10.5 R15 (@Raduok) Eu sunt foarte multumit de munca prestata de cei care au muncit pentru masina mea si deosebit de incantat de rezultatul final. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 asteptam :less Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Hai cu pozele. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 iar acum pozele: Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 si alte poze: Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Oaauuuuu............supeeeerrrr !!! :1 Gata....s-a facut sticky !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 si ultimele poze: Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 superba :shock::y Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Hai cu ea aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60515-Masinile-noastre-J7&p=715203#post715203 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Hai cu ea aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60515-Masinile-noastre-J7&p=715203#post715203 O pun maine pe thread-ul respectiv ca zi mi-a ajuns cat am "administrat atasamente" :wink: Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin SB Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Enervant! De frumoasa! Are un singur cusur: ca nu e a mea. Sa o stapinesti sanatos, felicitari pentru modul cum arata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 O astfel de masina nu poti decat sa o admiri si sa mori de invidie. Oricum felicitari pentru munca depusa si totodata pentru atentia acordata detaliilor.(interesante semne de TOYOTA ai in bara). :br:br:br S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 a iesit super. sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos cdc Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Sa o folosesti cu placere! Frumoasa! Se vede ca este muncita cu atentie si pasiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Am reusit sa cantaresc masina. Are 2100 kg cu toate accesorile inclusiv roata de rezerva. O fi mult? O fi putin? Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 Am reusit sa cantaresc masina. Are 2100 kg cu toate accesorile inclusiv roata de rezerva. O fi mult? O fi putin? a mea are 1700 kg echipata :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 a mea are 1700 kg echipata :h5 Pai da, dar a ta e LJ70. Daca e cea din avatar e si LandCruiser I cu farurile rotunde. A mea e LandCruiser II KZJ73 cu faruri dreptunghiulare. E si mai lunga si mai grea. In carte zice ca masa proprie e de 1930 kg. Fiarele puse pe ea cantaresc vreo 150 kg. Un cauciuc cu janta cu tot are 38 kg. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 a ta e mai lunga cu 30 cm dar nu ma asteptam sa fie diferenta asa mare de greutate. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Otto Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: De la Frontera la LandCruiser...KZJ73 superba! cam cat te-au costat modificarile exterioare?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate