Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inca un vis implinit - Patrol Y60

opinion

Postări Recomandate

Re: Inca un vis implinit - Patrol Y60

intre timp am cautat relee si suporturi si uite asa mi-am comandat de undeva de la Oradea si un suport reglabil pentru statie. Sper ca o sa reusesc cumva sa le imbin :ha:

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

intre timp am cautat relee si suporturi si uite asa mi-am comandat de undeva de la Oradea si un suport reglabil pentru statie. Sper ca o sa reusesc cumva sa le imbin :ha:

ce marca e statia? vezi sa aibe aer calumea...eu am incins una tare de tot numa pt ca nu am fost atent pe unde are aerisirea si am improvizat un suport pt ea din carton..

ce antena ai pus? prindere magnetica sau fixa? pe unde ai tras cablu?

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Dane prea multe deodata :hl

Statia e intre 790 (parca) e destul de subtirica. Antena e nu - adica am o comicarie din aia de juma de metru (sau mai mica) cu talpa magnetica minuscula, inca nu am tras antena ca ma gandesc sa imi iau si eu alta, dar prima data trebuie sa o incerc pe asta - daca merge 2-3 km pentru mine deocamdata e de ajuns, sa pot vb cu voi cand iesim. nu vreau sa ma fac auzit peste mari si tari :grin:

Link spre comentariu

Dane prea multe deodata :hl

Statia e intre 790 (parca) e destul de subtirica. Antena e nu - adica am o comicarie din aia de juma de metru (sau mai mica) cu talpa magnetica minuscula, inca nu am tras antena ca ma gandesc sa imi iau si eu alta, dar prima data trebuie sa o incerc pe asta - daca merge 2-3 km pentru mine deocamdata e de ajuns, sa pot vb cu voi cand iesim. nu vreau sa ma fac auzit peste mari si tari :grin:

cateodata si mie imi vine sa tai jumate din antena :ga ..receptionez de la foarte mare distanta si cateodata e enervant..

cea mai recomandata antena pt teren din cate am citit este un model ML145.. sa aibe arc la baza sa nu ai probleme la crengi ,etc

ai luat-o de la mondo?

o alta problema o sa fie difuzorul..daca nu montezi unu extern o sa trebuiasca sa dai volum ft mare

sa ne tii la curent ! :h5

Editat de DanT

I ♥ APUSENI

Link spre comentariu

mi-am comandat si un dif extern, iar statia o am de la cumantu'meu, moca ... macar atat

de antena vad eu dupa

Link spre comentariu

chiar , asteptam poze , chiar ca e un vis implinit...Bravo!

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

cateodata si mie imi vine sa tai jumate din antena :ga ..receptionez de la foarte mare distanta si cateodata e enervant.. ...

foloseste cu incredere rotita SQL ...da-o la maxim si vei prinde doar pe cei de aproape (semnalul cel mai puternic). :h5

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

foloseste cu incredere rotita SQL ...da-o la maxim si vei prinde doar pe cei de aproape (semnalul cel mai puternic). :h5

stiu.. numai ca.. daca o dau la minim nu mai aud ce zic astia din apropriere despre celebrele "MWC-uri" :ha:

I ♥ APUSENI

Link spre comentariu

asa cum spuneam mai devreme aveam nevoie de vreo 2 relee impreuna cu soclurile aferente. Cum nu am reusit sa le refolosesc pe cele care le aveam deja mi-am luat 10 relee si 10 suporturi. Bonus mi-am mai luat difuzor extern si suport reglabil pentru statie. :ft

piese.jpg.56d4498bac0540fef4f3919c7afac6c7.jpg

ca de obicei firele de la suportul de relee sunt mult prea scurte, asa ca maine trecem la schimbarea lor

releu.jpg.86f088968cb0790ca384765384670393.jpg

intre firele de comanda ale releului, exista montata o dioda, am citit undeva care e rolul ei dar nu mai gasesc postul :old, ma gandesc sa imi pun si eu la noile fire dioda, asta daca se dovedeste a fi de folos

dioda.jpg.a3dc31ad71dd669f33062d7dca4d9901.jpg

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Imediat e anu de cand nu am mai scris nimic pe aici :grin:.

Ultima noutate, azi am primit proiectoarele (made in RPC), ramane sa vad pe ce am dat banii :ha: cand o sa termin si roofrackul pe care vor fi montate.

004.jpg.0d82478bb53dedd9d14bb36f791b30d3.jpg003.jpg.4a36d4b5a48735703f5ba353391f465d.jpg

002.jpg.517c2fc571604fcd21f4968790972852.jpg001.jpg.2cdd7b5d1954d115209512fe66b6a167.jpg

M-am riscat si daca tot am luat am cumparat 4. Doua bucati sunt spot si doua flood.

Urmeaza troliu .... :Hr

• Like 1
Link spre comentariu

Sa iti iei si mufe de conectare din alea rezistente-Deutsch Connectors-ar fi trebuit sa fie in pachet cu ledurile.

Is de 3 sau 10W?

Daca ai loc as recomanda sa pui 2 intre faruri-alea flood si 2 sus-alea spot.

Daca vrei butoane din alea metalice mai solide gasesti la un magazin de pe C.Sagului-cum cobori podul din oras ar fi pe stanga-scrie dezmembrari auto.Trebuie sa mergi sa intorci la semafoare la casa Auto.

Daca vrei butoane cu capac colorat suna-ma ca mai am vreo 3-4.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

@nick67 = mufe conectoare in pachet :ha:, vise Nicu, nu uita ca astea sunt made in China, au suportii de prindere si vreo 50cm de cablu, atat. zilele astea o sa incep sa lucru la roof rack si atunci vad cum el pun. Pentru alea flood poate le las loc in viitoarea bara in care voi pune si troliul :).

Link spre comentariu

Pentru alea flood poate le las loc in viitoarea bara in care voi pune si troliul :).

Neaparat pe alea sa le pui in bara, altfel pe ceata, ploaie sau ninsoare, nu vei vedea nimic in fata:wink:

Iar "spoturile" incearca se la pui un pic mai in spate, sa nu se reflecte cumva din capota...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

am "developat" filmul :hl. Cam asa arata continutul pachetului:

01.jpg.d406bf6f1678ee557c01424b6a9f4320.jpg02.jpg.1663d6b1380c291f4e23130d777bcdc2.jpg03.jpg.7387251f73ac9bd1e4be5dc2d79cdef9.jpg05.thumb.jpg.332d8dbf44be14b404bf88e3ceeda0b5.jpg

Tinand cont ca transportul nu a fost tocmai ieftin, mi-am mai adaugat un mic bonus

04.jpg.168968ff1c54e039b17892e492b4310b.jpg

Intre timp am mai progresat si cu roof rackul, dar din pacate inca nu am poze :grin:

Link spre comentariu

Cand te apuci de montarea troliului as avea doua sugestii:

1. Pune un intrerupator general pe instalatia electrica.

2. Pune un buton de comanda pentru troliu in interior (pe cablu). Variantele de actionare wireless sau pe cablu (cel original) raman de back-up

Daca ai nevoie de inspiratie suna-ma.

Link spre comentariu

Troliu a venit deja echipat cu un heblu, ziceau englezii ca nu se recomanda montarea fara el. Saptamana viitoare dau suportul la taiat gaurit, mai ramane sa vad ce fac cu bara. Mai caut ceva exemple de montaj al troliului ca vreau sa iasa ceva teapan suportul :ha:

Editat de opinion
Link spre comentariu

Saptamana asta am mai progresat putin si cu roof-rackul. Modelul e inspirat de la Patrolator, caruia ii multumesc pe care asta pentru prezentarile meticuloase care le face.

Am reusit sa definitivez forma cadrului de jos...

01.thumb.jpg.db67e7f562cf49675ecae35ab8ab42a6.jpg

...am facut si cadrul de sus...

02.thumb.jpg.1f1af41d123f12457eeb7ca84f6a643d.jpg

...si cam asa arata suprapuse

03.thumb.jpg.5adcec8b46795a1cdeaec18ac113e9ec.jpg

Urmeaza distantierele dintre cele 2 cadre si picioarele de prindere.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare