Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARO + remorca = albine

tarzy

Postări Recomandate

Mai tarzy, te lauzi de atat vreme cu albinele tale dar cand gustam si noi un pic din mierea aia?

:D

pai oricand da .... e "regia" scumpa

a ... si eu ma laud cu albine .... nu prea am cum cu miere ca nu am obtinut prea multa, cel putin nu pana acum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...

Re: ARO + remorca = albine

sa ne mai laudam

Remorca (incarcata cu cutiile de rezerva) si dragostea de asta vara bagate la naftalina pana la primavara

LE: cum pun poze ca nu dau de optiunea "atach ..."

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

si pentru ca a fost cuminte si si-a facut treaba asa cum trebuie ARO a primit o noua vopsea ... taman la Constanta ptr ca din pacate doar acolo am gasit pe cineva care nu a strambat din nas auzind despre ce masina are de lucrat

http://picasaweb.google.com/ionitac/RevopsireAROIanuarie2011?authkey=Gv1sRgCPyZ-Z2M446ncQ#

ieri a ajuns la Buicuresti si urmeaza sa "aliniem" toate alea

Link spre comentariu

nu prea am cum sa dau un raspuns pertinent, ca a fost amestecata rau treaba, o mare parte din materiale le-am adus eu, am beneficait de un supermega discount, etc. Ce pot spune este ca pentru un alt prieten tot un 244 dar vopsea mai complicata devizul a ajuns la 2000 lei. Bani nu-s putini dar la aceasta calitate a lucarii eu zic ca e afacere foarte buna

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Asa cum probabil stiti ARO cel proaspat vopsit a fost furat din fata blocului.

L-am inlocuit cu un 243 foarte dragut

foto facut de Mari fara ca eu habar sa am

5702160729_d42a483b49_o.thumb.jpg.a2e3ff9c19b964522bb4adfb37992626.jpg5702727466_fa789acfb9_o.thumb.jpg.173743eaa74f6cbcb90f1e26f69709c8.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Cat mai costa un ARO 243 ?

depinde de foarte multi factori:

- stare - au mai disparut din ragaliciuni (masini exploatate in mod salbatic fara minim de interes ptr intretinere) dar tot ele sunt majoritare inca;

- motorizare - o data fiabilitatea si comoditatea in exploatare iar apoi incadrarea in clasa de impozitare, ARO se intinde de la 2100 la 3200 cmc, adica de la 300 lei la 4200 lei / an.

- domiciliu propietarului - tot legat de impozitare, sunt localitati unde impozitarea este mai lejera ptr ARO;

vrei neaparat 243? uite http://www.aro-mania.ro/viewtopic.php?f=10&t=196 aici un 244 destul de "dotat" , si vad ca are si solutie ptr impozit

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Daca cumva va intrebati de ce masina mea se numeste Scufita Rosie?

multi cred ca din cauza culorii .... nu e numai asta .... ci si din cauza politistilor mioritici, de fiecare data cand ma opresc tin musai sa aiba raspunsuri la urmatoarele intrebari:

- De ce ai rotile asa mari?

- De ce ai toba asa zgomotoasa?

- De ce ai folie asa neagra?

- De ce ai cardanul asa de "viguros"? - asta intreaba doar domanele in uniforma :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare