Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Haideti sa sustinem Ziua Nationala a Pasiunilor! 17 septembrie ora 17.00

Paragusul

Postări Recomandate

Dragi forumisti,

Va scriu pentru ca am nevoie de ajutorul vostru. De mai bine de un an de zile sunt implicat (sentimental cel putin) intr-o miscare de redescoperire a pasiunilor din fiecare din noi.

Pe scurt e vorba de un site, http://www.Pasiunea.Eu, care isi propune sa adune toti pasionatii de "orice". Sunt peste 140 de pasiuni adunate pe un site care arata ca un fel de facebook, dar este gandit pentru pasionati. De la offroad la gastronomie, de la foto la alpinism, de la karate la jonglerii, multe din pasiunile romanilor sunt adunate acolo.

Anul trecut am organziat o Zi Nationala a Pasiunilor, a treia vineri din luna septembrie, pe care vrem sa o declaram Zi Libera Nationala. Am strans si semnaturi, am facut si un minieveniment (inclusiv cu 10 masini de offroad care au plecat apoi intr-un offroad de noapte).

Anul acesta as vrea sa ne strangem din nou si sa militam pentru aceasta Zi Libera a Pasiunilor.

Tot ce aveti de facut este sa ne intalnim vinerea asta (pe 17 septembrie, ora 17.00) la rondul de la Universitate, unde se intampla si alte minievenimente ale altor pasionati.

Anul acesta va fi televiziune, va fi presa, avem sprijinul Primariei.

Am facut si un filmulet, care prezinta aniversarea acestui an de Pasiune.

Cine vrea sa ne vedem la o discutie si la o bere fara alcool sau cine stie, paote facem iar o iesire de noapte, sa dea de veste.

Filmuletul aici:

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Haideti sa sustinem Ziua Nationala a Pasiunilor! 17 septembrie ora 17.00

Aceasta miscare nu are nicio legatura cu politica, nu promoveaza niciun partid de nicio orientare.

Despre ce basescu vorbesti?

Nici eu nu promovez vreo orientare politica ci doar sustin ideea de a trai decent in tara ta. Aceasta este pasiunea mea. Vreau sa traiesc si sa fiu madru ca sunt roman, vreau sa fiu respectat de stat, vreau sa fiu om. PASIUNEA MEA ESTE SA FIU UN OMN MANDRU DE NATIUNEA MEA, DE ROMANII MEI.

Link spre comentariu

cred totusi,ca Paragusul isi dorea altceva de la acest topic.....

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Parintii lui AUgustin sunt versati in trezit la 2 noaptea. Totusi Roxana (RR) zicea ceva de o Istrita. Eu sunt adeptul oricarui traseu, daca nimerim si o ciorba in drum e si mai bine.

Asadar:

1. Paragusul

2. Gps-cu

3. Petru Pacuraru

4. RR

5. Sensei

...

Paragusul

Link spre comentariu

Ba-ses-cu, ba-ses-cu, ba-ses-cristosii masii de porc vomit! ... :ha: Vin si eu! :ha:

Data trecuta (anul trecut am rupt tendonul spate ...acu vin cu "Cloyota" ...) Un fel de cotetz noir ... Primesti? :ha:

Un' te grebeai azi pe la 18.00 pe la Romana ...? Erai sa dai peste mine cand ai virat la drepta ... :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Zic, zic dealul Istritei (mai exact muntii Buzaului si cine stie cunoaste, anul trecut l-am cucerit desi ne-am invartit in cerc).

Mai intai Yellowish si apoi Istrita (cazare gasim nu-i bai) pentru cine poate offroad de toata noaptea :grin: Ca poate unii oboseste repede. Zic si eu ...

Link spre comentariu

Yonutz: Cloyota? M-ai tradat, porcule :D

Stefan79, Iwa: primim pe toata lumea.

RR: Istrita va fi tura lunga. Tura scurta va fi undeva pe langa Bucuresti, maxim 60-100 km pentru bugetari. :D

Am vorbit cu Augustin, ciorba de periosare facuta la foc de lemne va fi de senzatie, plus alte surprize gastronomice...

Paragusul

Link spre comentariu

Distractie placuta baieti :h5

Ce ne facem cu astia care au mai multe pasiuni , ca am vazut pe acolo scufundatori, pescari, secretare :wink: , gradinari , etc .

Suntem o gramada de multi-pasionati

(fotografi, pescari, off-roaderi, gurmanzi ) :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

plummer: in afara de secretara si pescar, pe restul le bifez si eu cu brio.

Sefulik: intalnirea este la Univeristate, iin fata la Teatrul National (avem parcare inchiriata), la ora 17.00 adunarea, la 18.00 probabil plecarea.

Paragusul

Link spre comentariu

plummer: in afara de secretara si pescar, pe restul le bifez si eu cu brio.

Sefulik: intalnirea este la Univeristate, iin fata la Teatrul National (avem parcare inchiriata), la ora 17.00 adunarea, la 18.00 probabil plecarea.

Locatia de offroad unde e?

Nu ti se pare un pic cam tarziu pentru plimbare in teren ora 18:00? Zic,nu dau cu paru'

Link spre comentariu

Flash4x4: esti binevenit.

Sefulik: e offroad de noapte colegu, vrei sa il facem la pranz?? :D

Deci pana acum au confirmat participarea (voi trece doar pilotii de acarete, copilotii ii stiti voi din cap):

1. GPScu

2. Yonutz4x4

3. Paragusul

4. Suzuker

5. Sensei

6. Goganu24x24

7. Flash4x4

8. Mugur LandRover (nu are cont pe forum inca)

9. Octav Daihatsu (nu are cont pe forum inca)

10. RR

11. Ocserver

12. Sefulik (probabil cu un ATV)

13. Iwa

14. Stefan79

15. Adi Udeanu

16. Rzv 4x4

17. Nike&Patrol

18. Didone4x4

19. Gabi_pas

...

Se pare ca iar iese o intalnire patrolistica (am numarat 8 Patroale pana acum).

Pentru ultimii nehotarati:

Intalnirea la TNB (avem parcare inchiriata in fata teatrului National incepand cu ora 17.00 si pana cand plecam)

Traseu aproximativ: Bucuresti - Tinganu - Fundeni - Galbinasi si retur

Ora de intoarcere: 12-1-2 dimineata (nu suntem tren japonez)

Bonus: ceaun de ciorba de perioare facut pe pamant la foc de lemne in terminusul traseului - la Galbinasi.

Fete copilot: ma ocup, ca de obicei (pentru cunoscatorii care au fost la Calugareni in ianuarie 2010 si stiu despre ce este vorba in propozitie).

Paragusul

Link spre comentariu

Aceasta miscare nu are nicio legatura cu politica, nu promoveaza niciun partid de nicio orientare.

Despre ce basescu vorbesti?

Cand deschideti rubrica asta in sectiunile site-ului, intru si eu. Ca nu e are legatura politica la mine ci are infrluenta anti-prostie! Sa nu mai "traiesc bine" ci sa dorm bine.

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare