cota Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Salutare, Sorry daca ma repet (probabil ca o sa gasesc informatiile pe care le vreau prin alte posturi, dar mi-e mai usor sa le urmaresc daca deschid un nou topic :)), dar as dori niste sfaturi in legatura cu viitoarele mele anvelope :). Pana acum eram fixat pe BFG AT, dar am vazut pe forum 100 de branduri/profile si m-am cam zapacit. Ca orice roman as dori niste anvelope bune la toate :). Eu nu practic offroad extrem...deci merg la mult pe drumuri forestire, uneori noroi...zapada dar si pe asfalt. Din ce am studiat am nevoie de AT-uri sau M+S (acum am niste Cooper M+S pe fata si ceva all season pe spate). As dori niste sfaturi referitor la: 1. Ce e mai bine: AT sau M+S ? 2. Care branduri sunt mai bune (si ca raport pret / calitate) ? Ma intereseaza si durata / fiabilitatea... nu numai performanta in teren. Multumesc, Cota When I die, bury me in my JEEP. 'Cause it's never been in a hole it couldn't get out of ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Re: Gume AT vs M+S Poti trece la AT-uri pentru ce zici ca-ti trebuie......sunt mai bune decat M+S, fiind mai agresive si te vei descurca f bine cu ele si iarna pe asfalt cu zapada si in off-road..... Asta nu e un "must", doar daca vei constata ca M+S care le ai acum nu mai fac fata......n-are rost sa bagi mana in buzunar,doar sa se cheme ca ai AT-uri, ele fiind destul de apropiate ca performante, cu un oarece plus la AT-uri, cum am zis mai sus..... Editat Februarie 16, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Gume AT vs M+S AT de la BFG este un super cauciuc. Bun pe asfalt si pe zapada si in offroad cu piatra (nu noroi). Are side-urile ramforsate si chiar in zone cu bolovani seriosi nu il spargi pe laterala. Eu am mers pe ale mele 60.ooo pana le-am locuit cu MT. Nu le-am inlocuit din cauza uzuri inca mai mergeau mult, dar imi trebuia ceva mai agresiv. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brennekke Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Gume AT vs M+S Salut! Si eu tot BFg AT made in USA mi-am luat in urma cu 3 saptamani. Deocamdata sunt multumit de ele, insa nu au vazut de cat sosea(nu sunt zgomotoase deloc), drum de tara pietruit si ceva noroi pe un drum de padure. Eu zic ca la pretul lor (420 am dat pe buc-235/75/15) o sa isi faca treaba. Astept sa dea zapada sa vad cum se comporta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cota Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Gume AT vs M+S AT de la BFG este un super cauciuc. Bun pe asfalt si pe zapada si in offroad cu piatra (nu noroi). Are side-urile ramforsate si chiar in zone cu bolovani seriosi nu il spargi pe laterala. Eu am mers pe ale mele 60.ooo pana le-am locuit cu MT. Nu le-am inlocuit din cauza uzuri inca mai mergeau mult, dar imi trebuia ceva mai agresiv. Intr-adevar din ce am citit si pe forum la noroi AT-urile nu sunt prea OK...dar asta e.... nu exista anvelopa buna la toate .... pe noroi pun lanturi :) ! When I die, bury me in my JEEP. 'Cause it's never been in a hole it couldn't get out of ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Gume AT vs M+S Eu cred ca principalul avantaj al unui at bfg fata de de m+s vine din intarirea laterala a at-ului bfg, deci reducerea riscului de pana in teren; stai intii sa rupi mt-urile in teren si apoi iti iei at-uri bfg In noroi grav, fara inclinare, in balta ialomitei, eu m-am descurcat foarte bine cu at-uri bfg, insa daca era putina inclinare (vezi malul dunarii) eram varza ...insa pe autostrada......l-am alergat pe jimny de i s-au inegrit bujiile...(adica cu 120-130kmh) :banana http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Gume AT vs M+S Eu am M+S de la Avon si asta vara am urcat de la Cimpu lui Neag la cabana Buta pe un drum numai cu pietre,dus intors 26 km.La coborire am constatat ca aveam multe taieturi mici in fiecare cauciuc care cu timpul sau transformat in mici pori,rezultatul,la 5-6 zile fac o vizita la vulcanizare pentru a reface presiunea in ele.Asa ca m-am hotarit sa-mi iau AT de la BFG.Cauciucurile Avon au fost pe masina cind am cumparat-o,fiind noi le-am pastrat avind si zgomot redus la rulaj pe asfalt,dar nu s-au dovedit a fi si foarte fiabile probabil fiind si cele mai ieftine pe aceasta dimensiune [265/70/16].Pe net nu prea gasesti multe informatii despre ele,Avon insemnind cosmetice-intre 2 pudre si un ruj mai toarna un cauciuc.:y Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Gume AT vs M+S Salutare, Sorry daca ma repet (probabil ca o sa gasesc informatiile pe care le vreau prin alte posturi, dar mi-e mai usor sa le urmaresc daca deschid un nou topic :)), dar as dori niste sfaturi in legatura cu viitoarele mele anvelope :). Pana acum eram fixat pe BFG AT, dar am vazut pe forum 100 de branduri/profile si m-am cam zapacit. Ca orice roman as dori niste anvelope bune la toate :). Eu nu practic offroad extrem...deci merg la mult pe drumuri forestire, uneori noroi...zapada dar si pe asfalt. Din ce am studiat am nevoie de AT-uri sau M+S (acum am niste Cooper M+S pe fata si ceva all season pe spate). As dori niste sfaturi referitor la: 1. Ce e mai bine: AT sau M+S ? 2. Care branduri sunt mai bune (si ca raport pret / calitate) ? Ma intereseaza si durata / fiabilitatea... nu numai performanta in teren. Multumesc, Cota Daca ai BFG AT e OK. Alea sint M+S. Mai bine nici ca se poate.:wink: http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.offroadreifen.com/produktbild/reifen/BFGAT_d.jpg&imgrefurl=http://www.offroadreifen.com/programme/reifendetails.php%3Fart_nr%3D2157016RBFGAT%26reifentyp%3Do%26height%3D500%26width%3D600%26PHPSESSID%3D07a59e5cd767fb156577ca60d3d9e558&usg=__RRWOKbT7-4omjZsJ92NdKFCH0YY=&h=400&w=307&sz=22&hl=de&start=2&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=i6fv0Tx4S9AS3M:&tbnh=124&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3DAll-Terrain%2BT/A%2BKO%2Bm%252Bs%2Bkennung%26um%3D1%26hl%3Dde%26tbs%3Disch:1 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Gume AT vs M+S Avon insemnind cosmetice-intre 2 pudre si un ruj mai toarna un cauciuc.:y nu e nicio legatura intre cele doua, alta decit numele care pentru amindoua vine de la Stratford upon Avon, locul de nastere al lui Shakespeare.. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Anvelope AT vs M+S de vreo saptamana ma dau si eu cu niste BFG AT, si sunt foarte multumit de ele. sunt si M+S, si au si "munti+fulgi" :) le recomand cu caldura, mai ales celor care vor o anvelopa pt "de toate". chiar isi merita bunele recomandari, iar pretul e rezonabil. mai ales pt rulajul pe care il poate face in conditii normale. am avut si Dunlop Grandtrek SJ6 pe fosta masina, de iarna + offroad, cu M+S, excelente pe zapada de orice fel + gheata, proaste pe noroi lipicios, iar vara se cam intindeau pe astfalt. deci cine vrea o anvelopa care sa nu necesite schimbare pe anotimpuri, un AT de calitate cum este si BFG merita din plin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Anvelope AT vs M+S Ca sa nu deschid alt topic intreb aici: Vreau sa imi pun pe masina BFG AT ,momentan am gume M+S,intrebarea mea este pe asfalt cum se comporta in comparatie cu M+S si daca exista diferente la consum(plec la vara in Grecia:grin: ) Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Anvelope AT vs M+S am acum BFG AT si am avut pe cealalta masina Dunlop Grandtrek SJ6 M+S (excelente iarna in orice conditii). din pacate fiind masini diferite nu pot face o comparatie 100% obiectiva, dar sunt totusi de parere ca AT-urile se comporta mai bine pe asfalt. si probabil si la consum sunt mai avantajoase, cu toate ca am retineri, fiind mai grele de felul lor. BFG AT sunt si M+S au si "munte+fulg" si le-am testat pe munte in zapada mare, si se comporta multumitor. net superior fata de unele de strada, cu care era echipat L200 care a fost cu mine. este compromisul ideal daca nu vrei sa schimbi gumele pe sezoane, si nu te avanti in noroaie mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Anvelope AT vs M+S Ca sa nu deschid alt topic intreb aici: Vreau sa imi pun pe masina BFG AT ,momentan am gume M+S,intrebarea mea este pe asfalt cum se comporta in comparatie cu M+S si daca exista diferente la consum(plec la vara in Grecia:grin: )/QUOTE] Banuiesc ca intrebi cum se comporta pe asfalt vara. Mai bine decat cele M+S pentru ca e cauciucul mai tare. Sa nu te astepti la cine stie ce performante pentru ca At-urile sunt un compromis. Nu sunt extraordinare pe nicio suprafata dar se descurca peste tot. Chiar daca Bfg At are fulgul si literele M+s inscriptionate cauciucul nu este specific anvelopelor de iarna, adica nu ramane moale la temperaturi scazute. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Anvelope AT vs M+S Sunt hotarat sa imi iau AT si din comoditate sa nu le tot schimb la off road-ul pe care il fac eu merg foarte bine acum sper sa nu fie problema ca sunt putin off topic am vazut numai pareri bune despre BFG AT si pe astea as merge si eu dar am mai vazut Falken AT la un pret mai bun si as vrea sa stiu care ar fi diferentele dintre cele doua?:old Multumesc Stima Marius :tk JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate