Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

My Q7...

cezar333

Postări Recomandate

Eh bine stiu ca e un suv de lux pt on road si mai putin pt off road ...dar se descurca cat de cat si in conditii mai avenoioase... cu el mergeam la vanatoare inainte sa mi iau jimny... Un filmulet mai jos cum se descurca pe zapada.. eram udneva destul de sus pe un fond de vanatoare unde nu mai trecuse alta masina dupa ultima zapada...se urca si vara destul de greu.

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: My Q7...

Cezare..., :grin: pe langa faptul ca se vede ce inseamna un motor puternic..., cred ca cineva acolo sus se uita la tine :grin: si ti-a dat un gram de noroc sa nu o pui pe burta acolo... :wink: ca deabia atunci incepea distractia! :ha: La mai mare! :h5

Link spre comentariu

Eh bine stiu ca e un suv de lux pt on road si mai putin pt off road ...dar se descurca cat de cat si in conditii mai avenoioase... cu el mergeam la vanatoare inainte sa mi iau jimny... Un filmulet mai jos cum se descurca pe zapada.. eram udneva destul de sus pe un fond de vanatoare unde nu mai trecuse alta masina dupa ultima zapada...se urca si vara destul de greu.

Lasa Q7 pe asfalt, e pacat sa-l distrugi si...ai mult mai multe sanse sa fie ok la vanatoare cu Suzuki.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ai avut noroc ...Eu am scos asta iarna un nene cu un Q7 din spatele curtii de pe camp care plecase increzator sa faca offroad cu minunata masina ...Rotile invarteau dar in gol ca ramasese pe burta ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

da.. cred ca aveti amundoi dreptate:) oricum mi a placut.. sunt curios cum era jimny pe acolo... abia astept sa vina zapada :y

Ohohooo, ce-o sa-ti placa Jimny pe zapadaaa... :banana Lasa-l pe tractiune spate si-o sa faci drifturi ca nimeni altul :y Cupleaza 4x4 si-ai sa faci atatea nebunii...ca ai sa ramai pana la urma pe burta intr-o pozitie nefireasca :op ...daaaar...la cat de usoara e, ii dai un ghiont si-o iei de la capat :2dr

Sa nu mai vorbesc de satisfactia de a nu-ti curata locul de parcare pentru ca tu oricum o sa iesi, dar il vei gasi liber, pentru ca niciun vecin nu va putea sa intre in locul tau :ha:

Link spre comentariu

Ai avut noroc ...Eu am scos asta iarna un nene cu un Q7 din spatele curtii de pe camp care plecase increzator sa faca offroad cu minunata masina ...Rotile invarteau dar in gol ca ramasese pe burta ... :ha:

De obicei posesorii de q7 nu si pun gume decat de sosea... Vreau sa ti zic ca am si atv si nu mai urca prin anumite locuri atv ul si q 7 urca mai usor... ma refer la drum nedezapezit pe niste clocauri si zapada mare. ideea e ca am gume gune de zapada pe el si probabil d aia.. pt ca atunci cand le avea pe cele de vara nu mergea iarna mai deloc..acum e super. So conteaza f mult gumele de iarna.

@ iulianul.... abia astept!!! :y

Link spre comentariu

Cezare,

Parerea mea este ca ar trebui sa stai linistit cu Q7-le ala ca unde e maldaru mare de zapada s-ar putea sa fie vreun bustean sau vreun bolovan si care initial il va zgaria pe mate pe Audi si dupa, pe tine adanc in portofel ...

Ia-ti mai bine o "cotoarba" si fa ce experiente vrei ...E mai ieftin, e mai sigur si preventiv e solutia care iti tine banii unde le e locul, adica in portofel ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare