stanley Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Se pune problema imbinarii a doua profile din aluminu (suprafetele de contact vor fi plane, lucioase), dimensiunea zonei de contact cca 100 x 3,5cm exclus sudura, imbinarea va ramane in exterior, deci -30 grade pana la + 40 grade, din produsele existente in comert ce se recomanda ? Ma gandeam la silicon universal transparent, dar poate propuneti altceva avand in vedere ca in imbinare vor aparea si solicitari (moderate) Multumesc! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 (editat) Re: Lipire profile din aluminiu Daca insisti fara sudura iti recomand nituirea. Sunt adezivi bicomponenti destul de buni dar este foarte important tipul de solicitare. Editat August 15, 2010 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Cositorirea tine la diferente de temperatura si solicitare.Daca nu o consideri sudura. daca nu ramane solutia cu nituri sau suruburi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Sfantul Nit! Parerea mea.:h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Cum cositoresti aluminiul? Iar eu recomand un siilicon pt flexibilitatea foilor si nituri pt siguranta . Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Pentru cositorire se folosesc ciocane electrice speciale de mare putere (datorita conductivitatii termice ridicate a aluminiului), cu ultrasunete. Contractiile si alungirile elementului magnetostrictiv pe care se afla montat varful de cositorire distrug stratul de oxid format si impiedica formarea lui. Tehnologia foloseste paste decapante pe baza de borax. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu banuiescc ca nu e acceasi tehnologie ca la cositorirea otelului zincat sau altui tip de otel , ci din prisma faptului ca aluminiul are altfel de cconductibilitate termica si plus de asta suprafata cositorita cere altfel de tehnologie pt cositorire Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Nituri+silicon. Cred ca e varianta cea mai buna. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu In opinia mea siliconul nu are rol decat de etansare. Rezistenta mecanica introdusa este indoielnica. Cred ca nituirea combinata cu un adeziv bicomponent are rezultate foarte bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Epoxi bicomponent de la Bison , cu indeplinirea conditiilor- asperizare, degresare , timp de amestecare, etc . Rezultate garantate , pentru ce a fost produs adezivul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Atentie la tipul de solicitare mecanica, pe ambalajele adezivilor sunt trecute in general rezistente la intindere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Imbinarea se va face intre un profil din teava de 35x20 cu perete de 3mm din aliaj de aluminiu si o platbanda din aluminiu de 35x6mm cu scopul de a-i mari rigiditatea la incovoiere, in sectiunea de imbinare urmand sa apara o solicitare la alunecare, efortul unitar fiind maxim spre reazeme (teorema lui Juravski de la cursul de rezistenta materialelor, daca ma chinuiesc putin poate imi aduc aminte si formula!) Am cumparat astazi suruburi autofiletante din inox de 4,8x19 cu cap innecat in stea, poate imi spune cineva cat sa dau gaura cu burghiul. Ramane sa hotaresc ce adeziv sa pun intre cele 2 elemente, oricum sa reziste la limitele minim-maxim de temperaturi exterioare (repet, ma gandeam la siliconul transparent universal) Multumesc tuturor pentru sfaturi! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Din cele relatate de tine, inteleg ca vorbim in mare de o teava rectangulara din Al pe care vrei sa o intaresti pe o parte. Parerea mea este ca ar fi bine sa intaresti teava pe ambele laturi (cele de 35mm). Daca o intaresti pe o singura parte teava se va roti sub actiunea fortelor deformatoare (inovoiere oblica). Daca tot ai zis de formula lui Jurawski eforturile unitare sut invers proportionale cu momentele de inertie, care momente de inertie(in cazul unui dereptunghi 35x3mmx2) sunt direct proportionale cu inaltimea ^3 si latimea^1, =>ca este mai economic si mai rational sa schimbi inaltimea profilului decat grosimea lui pentru a prelua niste forte verticale mai mari. Pe scurt marind sectiunea rectangulara de la 35 la 50 vei obtine un rezultat aproape tot atat de bun cu cel propus de tine doar ca bara va fi mai usoara (se introduce practic o platbanda de 15mm inaltime si 3 grosime fata de 35 inaltime si 6 grosime), bara fiind unitara nu trebuie sa-ti mai faci probleme cu temperaturile etc etc. Daca din ratiuni practice mergi pe varianta aleasa de tine, parerea mea este ca adezivul nu-si are rostul. Este suficient ca nituiesti cele doua profile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu eu am folosit tot autoinfiletante doar ca erau 4.8x16 gaura am dat o cu un burghiu de 4 si adincimea in cazul meu de 14 .daca treb sa dai gaura sa intre surubul intr un material gros grije mare ca se incinge si se blocheaza burghiul si se rupe eu am rupt 2 buc ,repet in cazul meu am gaurit in adincime 14 mm ,iar ca si adeziv am foosit bison metal si a dat rezultate ,nu uita sa iei un smirghel de 80-100 si sa matuiesti putin suprafetele ce vin lipite . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu eu am folosit tot autoinfiletante doar ca erau 4.8x16 gaura am dat o cu un burghiu de 4 si adincimea in cazul meu de 14 .daca treb sa dai gaura sa intre surubul intr un material gros grije mare ca se incinge si se blocheaza burghiul si se rupe eu am rupt 2 buc ,repet in cazul meu am gaurit in adincime 14 mm ,iar ca si adeziv am foosit bison metal si a dat rezultate ,nu uita sa iei un smirghel de 80-100 si sa matuiesti putin suprafetele ce vin lipite . Deci la mine grosimea in care trebuie sa intre si sa prinda filetul este de 3mm. Nu am experienta in proceduri din astea, deci gaura sa o dau cu burghiu de 4,0mm? Ca sa fie clar ce vreau sa fac: Voi avea pe acoperisul masinii un sistem de 2 bare transversale care au sectiunea din teava dreptunghiulara de 35x20mm cu perete gros de 3mm (bineanteles dimensiunea de 35mm pe orizontala), pe care voi monta un portbagaj. Bineanteles ca barele vor rezista, dar vreau sa evit in timp tendinta de deformare sub sarcina, nimic nu este mai urat cand la un sistem din 2 bare transversale cu un portbagaj pe ele se percepe o usoara curbare a barelor, mai ales cand te uiti din lateral! La partea inferioara a barelor vreau sa aplic o platbanda din aluminiu de 35x10mm, intre fetele interioare ale picioarelor de rezemare, platbanda pe care inainte de montare o voi vopsi in negru (ca si barele). Prinderea o voi face cu suruburi autofiletante din inox 4,8x19 cu cap ingropat. Deci dimensiunea noua a barelor, dupa interventie, va fi de 35x30mm, dpdv al design-ului cred ca vor arata mai bine, dandu-ti o senzatie vizuala de ceva "mai solid". Partea din bare care va ramane inafara picioarelor va ramane nemodificata (barele nu sunt dispuse pe picioare ci trec prin picioare printr-un sistem de blocare in grosime de cca 4-5mm) Cine a vazut bare transversale de la producatorul RYNO-RACK (Australia), stie ca arata f. bine, avand inaltimea barelor cam la fel cu latimea lor (cca 30x30mm) dandu-ti impresia de ceva solid. Initial am crezut ca la mine barele transversale ar fi din aluminiu, dar fiind aplicate pe ele un lac negru m-am inselat, sunt din otel, dar asta nu schimba datele problemei. In afara de suruburi, voi aplica si un adeziv intre elemente Deci repet, toata procedura vreau sa o fac pentru e evita aparitia in timp a unei sageti la mijlocul barelor. Multumesc oricum tuturor care au raspuns cu sfaturi! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Din cele relatate de tine, inteleg ca vorbim in mare de o teava rectangulara din Al pe care vrei sa o intaresti pe o parte. Parerea mea este ca ar fi bine sa intaresti teava pe ambele laturi (cele de 35mm). Daca o intaresti pe o singura parte teava se va roti sub actiunea fortelor deformatoare (inovoiere oblica). Daca tot ai zis de formula lui Jurawski eforturile unitare sut invers proportionale cu momentele de inertie, care momente de inertie(in cazul unui dereptunghi 35x3mmx2) sunt direct proportionale cu inaltimea ^3 si latimea^1, =>ca este mai economic si mai rational sa schimbi inaltimea profilului decat grosimea lui pentru a prelua niste forte verticale mai mari. Pe scurt marind sectiunea rectangulara de la 35 la 50 vei obtine un rezultat aproape tot atat de bun cu cel propus de tine doar ca bara va fi mai usoara (se introduce practic o platbanda de 15mm inaltime si 3 grosime fata de 35 inaltime si 6 grosime), bara fiind unitara nu trebuie sa-ti mai faci probleme cu temperaturile etc etc. Daca din ratiuni practice mergi pe varianta aleasa de tine, parerea mea este ca adezivul nu-si are rostul. Este suficient ca nituiesti cele doua profile. Imi aduc aminte la cursul de Rezistenta materialelor profesorul , ca sa intelegem cum apar fortele de lunecare la mijlocul unei sectiuni dintr-o bara supusa la incovoiere, ne arata 2 scanduri alaturate (una peste alta), rezemate la capete si incarcate cu o greutate. Ele se vor deforma independent, aparand o deplasare intre fetele lor. Daca se solidarizeaza cu cuie, se vor deforma ca un element unitar, rigiditatea ansamblului fiind mai mare, de si grosimea era aceiasi (2 scanduri). Dar daca se pun cuie prea subtiri sau prea rare, la o incarcare mare ele fie se smulg fie chiar se pot rupe datorita fortelor de lunecare care apar la mijlocul sectiunii, fiind mai mari spre capetele grinzilor (unde forta taietoare este mai mare). t (kg/cm2)=TS/bI unde S este momentul static al sectiunii care tinde sa alunece in raport cu centrul de greutate al intregii sectiuni (teoreme lui Jurawsky). Hai ca o sa zica colegii de forum ca fac pe desteptii inginerii !! (plus ca discutia devine offtopic!) Numai bine! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: Lipire profile din aluminiu Mie nu mi se pare nimic off-tpic nu suntem aici pt a ne "da mari" ci pt a ne da cu parerea si astfel toata lumea are de castigat. In cele relatate de mine pana acum am facut greseala sa inteleg ca aveti o teava rectangulara asezata cu partea de 20mm pe orizontala si cea de 35 pe verticala. Pozitia 35m orizontal cu 20mm vertical este una gresita iar intaritura pe care doresti sa o faci este una cu rezultate slabe ( asta in conditiile in care aceasta pozitie nu este impusa de anumite conditii de montaj). Ca sa obtii un randament mai bun trebuie sa adaugi "sectiune verticala". Pt lipirea platbandei asa cum doriti, este nevoie de un adeziv foarte puternic care sa se comporte ca si materialul in sine. Daca puneti platbanda pe verticala nu mai este necesar adezivul, trebuie doar sa prinzi platbanda de profil in cateva puncte pt a impidica incovoierea oblica. PS Faceti un calcul si veti vedea ca doar prin rotirea profilului rectangular pe cu partea de 35 pe verticala obtineti o crestere de peste 500% a capacitatii de incarcare. Discutam de eforturile admisibile ce nu au legatura cu sageata pe care o face profilul sub actiunea fortelor. Se poate impune o sageata si sa se calculeze grosimea profilului necesar. Dar exista urmatoarea problema: pt ca sa obtineti o deformatie reversibila (adica profilul sa revina la forma initiala dupa disparitia fortelor) fortele trebuie sa se incadreze in limita de elasticitate a materialului. Cred ca la AL aceasta zona este forta mica => supradimensionari nejustificate. Cred ca se poate incerca si o sprijinire, undeva la mijlocul barelor, cu o talpa potrivita. Editat August 23, 2010 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Mie nu mi se pare nimic off-tpic nu suntem aici pt a ne "da mari" ci pt a ne da cu parerea si astfel toata lumea are de castigat. In cele relatate de mine pana acum am facut greseala sa inteleg ca aveti o teava rectangulara asezata cu partea de 20mm pe orizontala si cea de 35 pe verticala. Pozitia 35m orizontal cu 20mm vertical este una gresita iar intaritura pe care doresti sa o faci este una cu rezultate slabe ( asta in conditiile in care aceasta pozitie nu este impusa de anumite conditii de montaj). Ca sa obtii un randament mai bun trebuie sa adaugi "sectiune verticala". Pt lipirea platbandei asa cum doriti, este nevoie de un adeziv foarte puternic care sa se comporte ca si materialul in sine. Daca puneti platbanda pe verticala nu mai este necesar adezivul, trebuie doar sa prinzi platbanda de profil in cateva puncte pt a impidica incovoierea oblica. Pozitia barei cu 35mm pe orizontal si 20mm pe vertical este situatia normala la barele transversale de la portbagaje pe acoperis (doar ca in mod curent dimensiunea barelor este de 30x20mm cu 30 pe orizontal, la mine fiind de 35x20). Deci oricum nu pot pune bara invers! Iar prin alaturarea la acest profil a unei platbenzi din aluminiu de 35x10mm lipita cu adeziv si in plus prinsa si mecanic cu autofiletante cu cap ingropat (la cca 5cm distanta un surub alternativ pe cate o margine, mai indesite la capetele barei), momentul de inertie total al barei de 35x30 va fi de cca 3 ori mai mare decat la 35x20, deci si sageata ar fi de 3 ori mai mica. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Momentul de inertie (pt bara de 35x20 cu grosimea de 3)=(20*20*20*(3+3))/3=16000 mm^4, pt bara 35x20 dublata la talpa cu 35*6 rezultatul este ((20+6)*(20+6)*(20+6)*(3+3))/3=35152mm^4 adica o crestere de doar 2.19 ori. Daca intriti barele lateral cu doua benzi de cate 20x3mm => (20*20*20*(3+3+3+3))/3=3200 mm^4 scapati de necesitatea adezivului. Daca reusiti sa puneti bara pe verticala => (35*35*35*(3+3))/3=85750 mm^4 adica de 5,35 ori mai mare decat prima varianta. Avantaj maxim bara fiind unitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Momentul de inertie (pt bara de 35x20 cu grosimea de 3)=(20*20*20*(3+3))/3=16000 mm^4, pt bara 35x20 dublata la talpa cu 35*6 rezultatul este ((20+6)*(20+6)*(20+6)*(3+3))/3=35152mm^4 adica o crestere de doar 2.19 ori. Daca intriti barele lateral cu doua benzi de cate 20x3mm => (20*20*20*(3+3+3+3))/3=3200 mm^4 scapati de necesitatea adezivului. Daca reusiti sa puneti bara pe verticala => (35*35*35*(3+3))/3=85750 mm^4 adica de 5,35 ori mai mare decat prima varianta. Avantaj maxim bara fiind unitara. Imi place ca putem vorbi aceiasi limba, am fosti colegi care nu mai stiu de teorema lui Jurawsky sau Navier (cele 2 teoreme de baza din rezistenta materialelor)> Chestia este ca adausul il voi face cu platbanda de 35x10 (nu cu 6, la depozit au doar de 10 grosime) la partea inferioara. Momentul de inertie pentrui teava initiala rezulta 16.700mm4 (sau 1,67cm4) - scazand din momentul de inertie ca si cum ar fi profil pli, momentul de inertie al golului.Cu adausul la partea inferioara, trebuie calculat intai centrul de greutate si apoi momentul de inertie total care este suma momentelor de inertie al fiecarei componente plus produsul dintre arie si distanta dintre centrul figurii si centrul de greutate la patrat. Rezulta un moment de inertie total de 5,774 cm4 (sau 57.740 mm4), adica de peste 3 ori mai mare. Iar sageata fiind invers proportionala cu momentul de inertie, este clar ca sectiunea devine mai rigida si se va reduce sageata. Daca fac pana la urma operatia voi pune o poza! De aceea mi-au placut barele transversale de la Ryno-Rack, avand o sectiune aproape patrata dau o senzatie de ceva rigid si elegant in acelasi timp. Cine vrea sa le vada poate intra pe site-ul lor la capitolul roof rack Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Asteptam rezultatul dupa o folosire cat de cat! Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Oarecum corecta estimarea , minata de faptul ca in exploatare sarcina nu va fi aplicata ideal , iar lipirea perfecta devine greu si scump ca si procedeu . Practica mea , evoluata mai mult empiric , recomanda folosirea unui profil rectangular la sectiunea finala ( patrata ) si armarea pe interior cu fibra de sticla , in jurul unui miez de sectiune patrata , miezul fiind tot un profil rectangular . La aplicatia mea am folosit aluminiu . iar miezul o bagheta de lemn , care doar a creat golul interior , fibrele au fost continue pe lungime . La 1350 mm , flexarea sub greutatea mea -aprox .70 kg - era minima . Greutatea , totusi era crescuta , nu pot aprecia exact cit . Sectiunea = 20 x 30 . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Surprinderea mea privind tehnica de producere a accesoriilor pentru domeniul offroad este urmatoarea. Inteleg ca la autoturismele normale, perechea clasica de bare transversale pe care urmeaza sa se puna un portbagaj, sunt facute din teava rectangulara de 20x30mm, cu 30 pe orizontala (pentru a opune o mica rezistenta la vant la viteza mare pe sosea), profilul avand peretele de 2 sau 3 mm. La masinile de teren de obicei exista barele longitudinale din dotare, peste care daca vrei sa pui un port bagaj, trebuie sa montezi 2 sau 3 bare transversale. La mine masina nu are nimica si atunci am comandat kit-ul original Mitsubishi cu 2 bare transversale care au sectiunea rectangulara de 20x35mm si perete de 3 mm (deci oricum mai puternice decat normal), masina avand locasurile special pregatite pentru montaj. Dar nu inteleg de ce nu au realizat sectiunea chiar patrata, mai ales ca aceasta nu este o masina de viteza la care sa deranjeze daca profilul ar fi patrat (dpdv aerodinamic) si mai ales ca la o masina de teren se pot pune incarcaturi grele ci incarcare concentrata (o roata, canistre pline, etc). De aceea mi-au placut barele de la RYNO-RACK care au o forma patrata si solida (culoarea lor este un maro-bej), doar ca pentru masina mea nu existau disponibile in catalog Am incercat sa salvez o poza din catalog si sa o expun dar nu mi-o descarca aici pe topic. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Barele comandate de tine au anumite specificati, si sunt convins ca sunt proiectate sa reziste. Acum daca vrei mai mult... schimbi barele sau le intaresti pe acelea. In principiu si eu sunt de parere ca solutia aleasa nu este foarte buna. este discutabil cum lucreaza adezivul pe o suprafata foarte mare, fortele de alunecare pe extremitatea profilului sunt mai. Se poate face un test pe doua platbande lipite si pe care la le curbezi. Iti formezi o parere. Daca adezivul nu rezista... treaba este clara, daca rezista solutia ramane incerta dar cu probabilitati mai mari de reusita. Solutia cu fibra de sticla nu este eficienta (pt ca este elastica) in cazul nostru pt ca "stanley" doreste reducerea sagetii. nu se pune problema ruperii barelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 Re: Lipire profile din aluminiu Barele comandate de tine au anumite specificati, si sunt convins ca sunt proiectate sa reziste. Acum daca vrei mai mult... schimbi barele sau le intaresti pe acelea. In principiu si eu sunt de parere ca solutia aleasa nu este foarte buna. este discutabil cum lucreaza adezivul pe o suprafata foarte mare, fortele de alunecare pe extremitatea profilului sunt mai. Se poate face un test pe doua platbande lipite si pe care la le curbezi. Iti formezi o parere. Daca adezivul nu rezista... treaba este clara, daca rezista solutia ramane incerta dar cu probabilitati mai mari de reusita. Solutia cu fibra de sticla nu este eficienta (pt ca este elastica) in cazul nostru pt ca "stanley" doreste reducerea sagetii. nu se pune problema ruperii barelor. Ca sa fie clar, acest set de bare longitudinale originale Mitsubishi avand sectiunea de 35x20 si perete de 3mm sunt oricum mai performante decat cele uzuale (de exemplu cele din gama Thule) care au sectiunea de 30x20 cu perete de 2mm si sunt convins ca au fost cpncepute sa reziste, dar avand dimensiunea verticala de doar 20mm, sunt sanse ca dupa o folosire in teren cu portbagajul incarcat, daca exista o scara de acces pe acoperis te mai urci sa aranjezi incarcatiura, etc, barele sa primeasca o sageata. Prin comparatie, la vechiul meu Defender aveam un sistem Thule de 4 bare pe acoperis, barele aveau sectiunea de 30x20 cu perete de 3mm, dar picioarele aveau o forma speciala cu niste vute in zona legaturii cu barele, care practic realiza o incastrare a barelor in nod cu o consecinta benefica privind sageata barelor. De si tineam un cort rigid de 65 kg pe bare, nu s-a produs de loc o sageata vizibila a barelor. Repet ce am mai spus, daca fac lucrarea, legatura de baza vor fi autofiletantele de 4,8mm, adezivul avand rolul de a fixa elementele bine in timpul prinderii mecanice cu suruburi Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate