georgenk4 Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 dupa ce am schimbat rulmentii din (de pe langa cutie) si kitul de ambreiaj am constatat ca nu imi intra 4x4 low. pe high intra fara probleme in schimb pe greu nu intra deloc. problema e ca luand masina de la o persoana de incredere nu am facut proba la 4x4 low asa ca nu pot spune daca mergea inainte sau acum s-a defectat. mecanicii au desfacut reductorul mi-au zis ca totul este ok inauntru dar cand au pus inapoi cutia pe masina cu tot cu reductorul tot nu imi intra low-ul. ce ar putea fi?!? ceva sugestii? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: probleme reductor Y60 pai verifica u inceputul....maneta da jos mocheta si tabla care tine burdufele, si cand vrei sa tragi maneta pana jos pt low, verifica sa nu dea in caroserie, lucru care se intampla frecvent daca se pune badylift solutia...simpla si ieftina, flex si tai 5 cm din tabla sa nu te mai incurce ps cauta si cauza pentru care sa modificat unghiul respectiv, badylift, mutat caroseria, mutat motro si cutie pe tampoane, indoit maneta... sa nu fie ceva mai grav pe care sa il treci cu vederea bafta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: probleme reductor Y60 la Y61, pt. a trece din 4x4H in 4x4L treci intai prin N (neutru), iar pt. asta, din 4x4H trebuie sa apesi maneta in jos si sa tragi spre spate. banuiesc ca la Y60 la fel. ar fi bine sa fie doar asta:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: probleme reductor Y60 Demontezi bieleta de legatura de la maneta si incerci sa cuplezi la mina . Daca intra , e totul in regula , urmezi sfatul lui soimu' . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat August 16, 2010 Autor Partajează Postat August 16, 2010 Re: probleme reductor Y60 ok! merci mult de sugestii! intr-adevar masina are body lift! fug cu noile idei la mecanici si va tin la curent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Re: probleme reductor Y60 intr-adevar din cauza body lift-ului maneta lovea in caroserie si nu permitea intrarea in low. multumesc mult pentru sugestii! stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: probleme reductor Y60 ... mecanicii au desfacut reductorul mi-au zis ca totul este ok inauntru dar cand au pus inapoi cutia pe masina cu tot cu reductorul tot nu imi intra low-ul. ce ar putea fi?!? ceva sugestii? multumesc! Destepti mecanici ai... :hm 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 (editat) Re: probleme reductor Y60 Destepti mecanici ai... :hm :g:ha::ha::ha: ca si sfat general, pentru toti care pana acum nu au suportat unsoarea pe maini AVETI MASINA DE TEREN.... manusi , maneci suflecate si incepeti incet...dar sigur nu mai mergeti la necanici pentru orice..pentru ca unii sitiu tot cat voi DAR NICI NU II INTERESEAZA CE FAC chestii simple faceti voi, atentie cand desfaceti sa puteti pune inapoi, in rest nu aveti ce sa stricati, nu fortati nimic, si informati-va teoretic inainte, si NU E NIMIC RAU in a va shinui un pic cu un lucru, dar o sa ii dati de capat, ca tot oamenii l-au facut si in padure, o sa verti sa stiti ce e acolo cand se intampla ceva, sa nu fie o cutie a pandorei parerea mea ps daca mecanicii aia au dat jos reductorul si l-au desfacut bucati si au zonstatat ca totul e ok.... fara sa vada care e problema, eu sunt popa papistas, si tu ai dat bani corect pe o munca facuta cu sudoare, nu ai fost pacalit de niste magari ...:uameni Editat August 17, 2010 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Re: probleme reductor Y60 :g:ha::ha::ha: ca si sfat general, pentru toti care pana acum nu au suportat unsoarea pe maini AVETI MASINA DE TEREN.... manusi , maneci suflecate si incepeti incet...dar sigur nu mai mergeti la necanici pentru orice..pentru ca unii sitiu tot cat voi DAR NICI NU II INTERESEAZA CE FAC chestii simple faceti voi, atentie cand desfaceti sa puteti pune inapoi, in rest nu aveti ce sa stricati, nu fortati nimic, si informati-va teoretic inainte, si NU E NIMIC RAU in a va shinui un pic cu un lucru, dar o sa ii dati de capat, ca tot oamenii l-au facut si in padure, o sa verti sa stiti ce e acolo cand se intampla ceva, sa nu fie o cutie a pandorei parerea mea ps daca mecanicii aia au dat jos reductorul si l-au desfacut bucati si au zonstatat ca totul e ok.... fara sa vada care e problema, eu sunt popa papistas, si tu ai dat bani corect pe o munca facuta cu sudoare, nu ai fost pacalit de niste magari ...:uameni sfatul tau este intr-adevar super ok! problema e ca atunci cand stau pana la 6-7 seara la servici (care nu are nici in clin sau maneca cu mecanica) si din patru week-enduri doua tot pe acolo le petrec si mai e si o familie pe care nu imi place sa o neglijez efectiv nu mai este timp sa stau sa chibusesc sub masina sa invat una alta desi mi-ar place sa mi-o intretin singur. atunci ma duc cu masina la "mecanici" sau la "service" si astept o rezolvare fireasca a problemelor de la niste oameni care ar trebui sa se priceapa la ce fac nu doar sa dea din gura sa te imbrobodeasca ca sa iti ia banii. inca mai merg un pic pe pricipiul specificatiei muncii in care fiecare ar trbui sa isi cunoasca meseria lui bine si sa nu faca 10 munci si nici una ca lumea. oricum, soimu si YO2BT voi traiti in ARDEAL fratilor acolo unde oamenii mai au cuvant si responsabilitate pt ce fac si ce zic si nu cauta sa te duca cu vorba sau sa te fraiereasca. p-aici prin "capitala" vecinu iti da "buna ziua" si asta poate sa insemne "mai traiesti fir-ai al dracu!!!" eeeh,m-a luat valu. oricum multam pt sfaturile pertinente si la obiect ca de obicei, nu ma jenez sa ma murdaresc ca nu m-a nascut mama in masina da uneori parca ar fi bine mecanicu sa fie mecanic, elelctricianul electrician, vacarul vacar si omu om! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: probleme reductor Y60 deh, recunosc ca am si eu anumite prejudecati in ce priveste diferenta intre cele 2 zone, dar eu am invatat mecanica cand am avut aro 10 nu stiam nimic si aveam PRIETENI mecanici dupa ce am patit multe belele datorita muncii lor facute neserios si in bataie de joc (las ca mere si asa ca e aro), am fost nevoit sa imi repar eu maisina, ca sa fiu sigur ca e bine la inceput a fost foarte greu, dar apoi am inceput sa ma descurc tot mai bine si ce faceam eu , a dracu, tinea, desi aialalti faceau una si se stricau 2-3 chestii imediat dupa apoi am luat si un ims de am mai facut mecanica fortat ...ca nimeni nici nu vroia sa auda de el..si tot asa mecanica de patrol e tare simpla mai ales trasnmisie si directie, (poate la motor nu ar fi cel mai usor sa incepi) si am observat ca la el, chestiile care fac probleme fara cauze mari (gen accident) sunt lucruri mici care le poti rezolva repede si usor daor sa vezi care e cauza deci... trebuie curaj ca in rest ne descurcam forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate