Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inmatriculare ca fiind utilitara

Fritz

Postări Recomandate

Re: Inmatriculare ca fiind utilitara

Cred ca sunt cel putin 3 topicuri pe tema asta pe forum.Foloseste cu incredere functia de cautare si ai sa fi uimit de ce rezultate vei obtine.:wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne si de cand ma tot rog de Max sa anuleze butonul ala de "Cautare" ca e asa de inutil......:ha:

Ideea e cam asa.......f multi useri sunt plictisiti, pe buna dreptate, sa tot vada topicuri noi cu aceleasi subiecte......sincer, e chiar asa greu de folosit functia aia "Cautare" ????

Link spre comentariu

:h5Poate,zic si eu,in loc de "cautare" sa scrie "search" ?:2dr

Link spre comentariu

Sau goagal ? :ha:

Man....cine vrea sa gaseasca raspunsuri.....

La varsta mea dau cautare la altceva. Am economisit timp cu voi! Am deschis un topic si imediat mi-a venit raspuns unde sa caut! Voi sunteti "goagal-ul" meu

Link spre comentariu

La varsta mea dau cautare la altceva. Am economisit timp cu voi! Am deschis un topic si imediat mi-a venit raspuns unde sa caut! Voi sunteti "goagal-ul" meu

Ahaaaa......m-am prins ! Decat sa se foloseasca functia "Cautare", mai bine deschizi topic si hop ! sar imediat altii care-ti dau exact topicul cu informatiile cautate.......:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare