Fritz Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Salut din cate am inteles se poate inmatricula o masina , gen off road, ca fiind utilitara si ar fi impozitul pe masina mai mic. Cine poate sa-mi dea si mie cateva informatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Inmatriculare ca fiind utilitara Daca dadeai un search vedeai ca s-a mai discutat acest subiect aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43239 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Inmatriculare ca fiind utilitara Cred ca sunt cel putin 3 topicuri pe tema asta pe forum.Foloseste cu incredere functia de cautare si ai sa fi uimit de ce rezultate vei obtine.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Inmatriculare ca fiind utilitara Doamne si de cand ma tot rog de Max sa anuleze butonul ala de "Cautare" ca e asa de inutil......:ha: Ideea e cam asa.......f multi useri sunt plictisiti, pe buna dreptate, sa tot vada topicuri noi cu aceleasi subiecte......sincer, e chiar asa greu de folosit functia aia "Cautare" ???? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Inmatriculare ca fiind utilitara :h5Poate,zic si eu,in loc de "cautare" sa scrie "search" ?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Inmatriculare ca fiind utilitara :h5Poate,zic si eu,in loc de "cautare" sa scrie "search" ?:2dr Sau goagal ? :ha: Man....cine vrea sa gaseasca raspunsuri..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Re: Inmatriculare ca fiind utilitara Sau goagal ? :ha: Man....cine vrea sa gaseasca raspunsuri..... La varsta mea dau cautare la altceva. Am economisit timp cu voi! Am deschis un topic si imediat mi-a venit raspuns unde sa caut! Voi sunteti "goagal-ul" meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Inmatriculare ca fiind utilitara La varsta mea dau cautare la altceva. Am economisit timp cu voi! Am deschis un topic si imediat mi-a venit raspuns unde sa caut! Voi sunteti "goagal-ul" meu Ahaaaa......m-am prins ! Decat sa se foloseasca functia "Cautare", mai bine deschizi topic si hop ! sar imediat altii care-ti dau exact topicul cu informatiile cautate.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate