Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nu-mi cupleaza 4 LLC la Pajero

pit ciprian

Postări Recomandate

Re: Nu-mi cupleaza 4 LLC la Pajero

Probleme la cutie sau la tija.

Are body lift?

Daca da,atinge in caroserie.

Daca nu,e buba la cutie mai mult ca sigur.

Decat sa desfaci si sa refaci una cu diferential central mai bine iei alta cu totu apartinand de motorizarea masinii tale.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara !

Frumos ar fi sa incerci cuplarea 4x4 low cu cutia pe N, si sa vezi cum se manifesta in aceasta situatie.

In anumite imprejurari, ajuta sa ai cutia in N, dar masina sa miste extrem de usor, din inertie, si sa incerci cuplarea treptei low in acel moment.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Salutare!

Am citit in alt post de-al tau faptul ca "esti incepator", de aceea imi permit, fara intentia de a ofensa, sa-ti dau doua sfaturi care ar putea ajuta :

1. 4 LLC la Pajero se cupleaza numai in pozitia N a cutiei de viteze ( automata sau manuala) adica "pe liber". Altfel "caraie" si intra fortat sau "caraie" si nu va mai intra deloc dupa. De asemenea, la introducerea levierului in amintita pozitie, masina trebuia sa fie oprita (sa stea pe loc). Numai pe High (H) o poti cupla din mers, pana la o anumita viteza ( 40 km/h, daca nu ma insel ).

2. Ai incercat sa apesi pe levierul reductorului la introducerea lui in pozitia 4 LLC ? Altfel nu intra nici sa-l rogi.

Daca procedezi asa cum am explicat mai sus si tot nu vrea sa cupleze, atunci cu siguranta si "bulit" ceva in momentul cand s-a auzit "caraitura". si trebuie cautat defectul amanuntit la timonerie sau in cutia de viteze / cutia de transfer .

Asteptam alte informatii.

Bafta.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare