maxian paul Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Salutare, de curind m-am gindit sa schimb motorul OM 602.912 de 66kw cu OM 605.960 de 110kw si am aflat ca daca noul motor depaseste cu 30% puterea actualului motor nu se poate omologa . Stie cineva daca asa este ,sau daca mai este o alta varianta sa poata fi trecut in acte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fram Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: schimbare motor Salutare, de curind m-am gindit sa schimb motorul OM 602.912 de 66kw cu OM 605.960 de 110kw si am aflat ca daca noul motor depaseste cu 30% puterea actualului motor nu se poate omologa . Stie cineva daca asa este ,sau daca mai este o alta varianta sa poata fi trecut in acte. poate gresesc dar cu partea a2a m am confruntat la o masina de strada. daca prin tuning motor creste cu nu stiu cat puterea, trebuie facut test dinamic la RAR si costa vreo 3000 ron pt ca ei spun ca daca maresti puterea, trebuie sa upgradezi si sitemul franare etc si vor sa vada cum se comporta masina si daca este safe. eu stiam ca daca acel cod de motor a existat pe acel model de masina din fabrica se poate inlocui fara probleme. cel mai bine intrebi la RAR . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: schimbare motor Cu o precizie de 98% situatia sta cam asa: la RAR-ul romanesc se aplica regula Cate bordeie atatea obicee! Eu am vrut sa fac o recarosare pt un Opel Astra. Caroseria ar fi provenit de la un Opel Astra diesel si ar fi mers la un Opel Astra pe benzina. De punctat este faptul ca autoturismul a fost produs cu mai multe tipuri de motorizari, diferenta fiind sistemul de prindere a motorului de sasiu. La schimbarea motorului/recarosare se pun suportii specifici motorului respectiv si cam gata, nu se fac nici n fel de modificari asupra structurii caroseriei. Am fost cu aceasta explicatie la RAR si mi-au spus ca daca schimbi motorul => trebuie omologare. Mai interesant este ca, spun ei, la motoarele non euro regula nu se aplica. Asta e Romania in care traim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: schimbare motor Am avut pe G-ul meu in carte motor de 2l si 102 CP si am schimbat cu 2,8 l putere 156 CP si a costat 2100 RON. Se poate deci, fara test dinamic si alte prostii. Dar depinde se pare de fiecare RAR Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: schimbare motor In viziunea RAR omologarea nu implica neaparat un test dinamic. Eu am fost la ei cu mai multe probleme de acest gen. Duci copii dupa cartile celor doua masini, se face o cerere la Bucuresti si ei spun daca se pot face schimbarile sau nu. Din cate am inteles au marit foarte mult taxele pt astfel de modificari pt a descuraja aceste operatii. Evident este o prostie... Pe vremuri modificarile erau mai simplu de facut, mergeai cu masina modificata la RAR, se facea ITP-ul trebuia sa ai o hartie cu service-ul unde ai facut modificarea si gata. Acum din cate stiu service-ul care face o schimbare de motor trebuie sa fie agrementat pe marca de masina care se modifica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: schimbare motor Fratica da-i naiba pe astia de la RAR ... Fa asa... Sterge seria de pe cel nou ... (motorul e piesa de schimb) ...merge si fara serie Pune-l pe masina ... Fa o vanzare masina catre altcineva (prieten)... Trimite prietenu la RAR ... Te baga in comisie ... Lugu-lugu tavalugu ... Declaratie notariala ca n-ai modificat nimic ... Trec pe carte fara serie motor sau ti-o pansoneaza pasta noua (costa 6 ron) Cumperi apoi inapoi masina ... Cost total maxim 500 ron! La mine caz concret la "Mergedes" ...ptr un schimb de motor 611981 cu 611980 (aproape acelasi motor de Sprinter/Vito ... aceeasi putere 80 cai / 130 cai ...putere combinata din computerul de bord) mi-au venit cu un precalcul din RAR de aproximativ ... 7800 RON! Toate operatiunile de acest gen costa de la 2000 ron in sus ... Nu se merita ...cat dai pe motor, manopera, taxe ...mai bine mai cumperi alta masina ...:uameni Daca asta e Romania dam cu :topsau :pt ...depinde! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: schimbare motor Trimite prietenu la RAR ... Te baga in comisie ... Lugu-lugu tavalugu ... Declaratie notariala ca n-ai modificat nimic ... Trec pe carte fara serie motor sau ti-o pansoneaza pasta noua (costa 6 ron) Poti sa aprofundezi punctele de mai sus? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: schimbare motor M-am gindit zilele astea daca blocul motor este la fel. Daca ar fi asa ,scot tot de pe el si montez subansamblele de pe cel nou. Din pacate nu am inca noul motor OM 605.960 sa fac o comparatie . Dar poate stie cineva daca merge, m ar scutii de probleme. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: schimbare motor Fratica da-i naiba pe astia de la RAR ... Fa asa... Sterge seria de pe cel nou ... (motorul e piesa de schimb) ...merge si fara serie Pune-l pe masina ... Fa o vanzare masina catre altcineva (prieten)... Trimite prietenu la RAR ... Te baga in comisie ... Lugu-lugu tavalugu ... Declaratie notariala ca n-ai modificat nimic ... Trec pe carte fara serie motor sau ti-o pansoneaza pasta noua (costa 6 ron) Cumperi apoi inapoi masina ... Cost total maxim 500 ron! Coane, fa-ti un bine si nu mai posta instigare la infractiune pe un forum public. Nu de alta, dar pe aici umbla multa lume si daca omul pune botu la recomandarile tale si daca da de belea si indica sursa de inspiratie intri la parte cu dansul la beleaua castigata !!!! Editat August 23, 2010 de Astral ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: schimbare motor Fratica da-i naiba pe astia de la RAR ... Fa asa... Sterge seria de pe cel nou ... (motorul e piesa de schimb) ...merge si fara serie Pune-l pe masina ... Fa o vanzare masina catre altcineva (prieten)... Trimite prietenu la RAR ... Te baga in comisie ... Lugu-lugu tavalugu ... Declaratie notariala ca n-ai modificat nimic ... Trec pe carte fara serie motor sau ti-o pansoneaza pasta noua (costa 6 ron) Cumperi apoi inapoi masina ... Cost total maxim 500 ron! Coane, fa-ti un bine si nu mai posta instigare la infractiune pe un forum public. Nu de alta, dar pe aici umbla multa lume si daca omul pune botu la recomandarile tale si daca da de belea si indica sursa de inspiratie intri la parte cu dansul la beleaua castigata !!!! sunt de acord!!!!!!!!!!!!!! tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: schimbare motor procedura legala este: - service autorizat PE MODIFICARI CONSTRUCTIVE! Adica o altfel de autorizare decat la un service obisnuit pe marca respectiva, autorizat numai sa inlocuiasca piese identice cu cele de pe masina. RNTR 7, CAP1, subcapitol 15, art 34 - modificarea e permisa daca: 1. evaluarea tehnica stabileste ca modificarea e compatibila cu caracteristicile tehnice ala masinii initiale (deci un mic proiect de modificare si evaluare tehnica)- art35, alin1 2. modif nu influenteaza negativ siguranta circulatiei, poluarea, comportamentul sistemelor. art 35, alin2 3. modif se fac numai cu aceesorii omologate si produse conforme cu legislatia in vigoare art 33 4. verificarea modificarilor se poate face prin analiza documentatiei tehnice (proiect) SI/SAU teste !!!!! art 35. alin4 , adica nu va mai speriati de gogorita cu "testul" elanului la schimbarea de motor ca nu e neaparat necesara........ Editat August 23, 2010 de Astral ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: schimbare motor Si,daca,sa zicem teoretic,cumpar motorul de la o firma de dezmembrari, fara serie pe bloc,pot sa-l montez asa si sa treaca FARA SERIE pe talon ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: schimbare motor 1. pe talon oricum nu se mai trece seria de motor de muuulti ani! 2. singurele motoare care nu au poansonate serii pe motor sunt cele americane sau derivate ale acestora (ex Ford Maverik). Aici ar merge traba dar cu mentiunea ca RAR iti va genera si poansona o serie pe motorul prezentat. 3. de unde stie RAR ca motorul respectiv nu provine de pe o masina furata si tu doresti sa-l reciclezi si sa-i dai aspect legal? Cred ca daca din seria lui se poate reconstitui ceva cifre care sa fie conforme cu actele de provenienta ale motorului si acest motor e identic cu cel inscris in CI nu e nici o problema, dupa ce, cred ca seria acestuia e verificata in mod automat ca nu coincide cu cea a altei masini si/sau figureaza de pe o carte blokata ca urmare a raportarii unui furt. Daca are seria stearsa "din intamplare" nu cred ca il poti avea vreodata trecut in acte. Cel putin nu fara "ajutorul dezinteresat" al vreunui lucrator RAR dispus sa riste. Parerea mea......... Editat August 23, 2010 de Astral ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: schimbare motor Salutare, de curind m-am gindit sa schimb motorul OM 602.912 de 66kw cu OM 605.960 de 110kw si am aflat ca daca noul motor depaseste cu 30% puterea actualului motor nu se poate omologa . Stie cineva daca asa este ,sau daca mai este o alta varianta sa poata fi trecut in acte. Salut sunt liviu din tg Mures am facut in 10 ani multe modificari de Guriiii prin RAR si fara RAR,multi dau cu parerea putini cunosc concret.Mergi la oricare statie RAR cu cartea Gului actual si pe o hirtiuta codul si seria motorului pe care vrei sa-l montezi complectezi o cerere si sunt obligati sa iti raspunda.Daca vrei informati cum se monteaza motorul acela iti stau la dispozitie la tel:0745010380 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: schimbare motor Da Liviu, stim ca iti vor raspunde, dar iti vor raspunde varianta oficiala. Legile noastre sunt strambe si neclare si de multe ori au tot felul de portite. Nu vei primi cheia acestor portite facand o hartie oficiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fram Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: schimbare motor Da Liviu, stim ca iti vor raspunde, dar iti vor raspunde varianta oficiala. Legile noastre sunt strambe si neclare si de multe ori au tot felul de portite. Nu vei primi cheia acestor portite facand o hartie oficiala. mie mi-au raspuns ca motorul trebuie sa fie montat de un service autorizat pe acea marca de masina si sa prezint factura de achizitie sau , daca e luat de la o persoana fizica , declaratie notariala cum ca provenienta lui e legitima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: schimbare motor Cind voi gasi motor 2,5td de 126cp sau 150cp il desfac si compar blocul cu al meu si daca sint identice il pastrez pe cel actual cu seria trecuta in carte. Cei de la RAR au zis clar ca nu pot monta un motor daca puterea lui depaseste cu 30% puterea vechiului motor. Oricum nu voi mai incerca schimbarea blocului motor, implica prea multa bataie de cap si mie scirba de cei de la RAR. Sper ca blocurile sa nu difere. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: schimbare motor Salut, Poti monta orice tip de motor vrei( in functie de putere te inscrii la diferite tarife- din cate imi aduc aminte sunt vreo 4). Dar trebuie sa fi atent la urmatoarele: motorul nou sa aiba aceeasi norma de poluare cu cel vechi sau sa fie superior. daca puterea noului motorului depaseste cu 30% puterea vechiului motor intri la un tarif mai mare( Aproximativ 2000-2500 ron). iti trebuie hartii de la un service autorizat pe acest gen de lucrare cat si pe marca vehiculului modificat. nu te apuca sa stergi seria sau tipul noului motor.( tipul motorului se poate verifica dupa catalog avand codurile turbinei, pompei de injectie s.a.) Daca puterea motorului depaseste 30%, in reprezentanta ti se deschide raport si vei fi trimis la laboratorul rar din voluntari. Faza cu seriile sterse e incercata de curand si nu tine.:wink: Mai multe informatii poti gasi la: http://www.rarom.ro/RO/article--Ce_trebuie_sa_fac_daca_doresc_sa_schimb_motorul_vehiculului_--195.html sau da-mi pm. O seara buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: schimbare motor Nu am de gind sa sterd seria de pe blocul motor, ci sa pastrez blocul actual, si sa montez toate subansamblele de pe noul motor. Daca merge. Daca nu merge il las asa si imi mai cumpar un g-u 463 300TD si il inmatriculez la bulgari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate