Caphonne Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Mi-am adus Jimny Ok, dar inchide topicul cum trebuie si raspunde la o intrebare simpla.Ai fost multumit de ea in astia 4 ani, exceptand spatiul ? Multumesc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Iulie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Mi-am adus Jimny Am fost foarte multumit. Masina a mers foarte bine, nu am avut probleme cu ea. Schimbat mici chestii, revizii, benzina si talpa cat cuprinde. Singura reclamatie ca sa zic asa tinea de consum. In oras imi lua aproape 12, cam mult dupa parerea mea, in afara la viteza pana in 90km/h pana in 10% - rezonabil desi acum cu Disco am consum de 10 la 100 la 110-120 km/h. Si acum intrebarea de baraj: cum fac sa inchid topicul? Nu un moderator ar trebui sa faca treaba asta? LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Mi-am adus Jimny Multumesc de raspuns.Rugam un moderator sa inchida topicul, o sa vada mesajul si il va inchide. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate