silviusss Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Salut, am si eu o problema cu masina. Cu MRL-urile cuplate cu butonul ,,H4'' apasat si cu reductorul pe ,,high'' se aprinde becul in bord ,,4wd'' si trag toate 4 roti, daca dau reductorul pe ,,low'' se stinge becul din bord si trag doar rotile din spate. Mentionez ca am desfacut toata puntea fata si cred ca am pus totul la loc cum era. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: probleme cuplare fata la low Salut, am si eu o problema cu masina. Cu MRL-urile cuplate cu butonul ,,H4'' apasat si cu reductorul pe ,,high'' se aprinde becul in bord ,,4wd'' si trag toate 4 roti, daca dau reductorul pe ,,low'' se stinge becul din bord si trag doar rotile din spate. Mentionez ca am desfacut toata puntea fata si cred ca am pus totul la loc cum era. Multumesc Problema nu e din puntea fata. In cutia de transfer trebuie sa te uiti. Esti convins ca atunci cand pui pe LOW trage doar spatele? Poate e doar o problema de contact legat de indicatorul de 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: probleme cuplare fata la low da, am ramas suspendat pe rezervor si cand am dat pe low patina doar puntea spate fata nu se misca. in cele din urma am iesit dand reductorul pe high Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: probleme cuplare fata la low da, am ramas suspendat pe rezervor si cand am dat pe low patina doar puntea spate fata nu se misca. in cele din urma am iesit dand reductorul pe high Am si eu un 70 aici exact cu aceeasi problema. Defectul e in cutia de transfer dar inca nu am avut timp ca sa o desfac. La mine se mai cupleaza cateodata si 4x4 in low dupa ce insist de cateva ori cu maneta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: probleme cuplare fata la low nu trebuia sa caraie, sa faca un zgomot ceva daca nu cupla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: probleme cuplare fata la low nu trebuia sa caraie, sa faca un zgomot ceva daca nu cupla. Daca este apasat ambreiajul iar masina sta pe loc, nu are ce sa caraie atunci cand bagi maneta in Low.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: probleme cuplare fata la low Daca ai facut de crand un bodylift este posibil ca maneta de la reductor sa nu poata face cursa completa pentru a intra in "low".Scoate burduful manetei de reductor si vezi ca maneta sa nu loveasca in ceva tabla.Eu am patit ceva similar,la mine intra in low dar de multe ori sarea.Am desfacut capacul care tine burduful si am mai tuns din el cu flexul.Intra in low f bine,sta acolo in schimb pe unde am tuns intra apa in masina.Am fabricat dintr-o camera veche de masina un fel de garnitura , am pus-o acolo si am dat cu silicon cu simt de raspundere.Acus astept cu interes o balta mai mare ca sa vad daca mai intra apa sau nu.Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 20, 2010 Autor Partajează Postat August 20, 2010 Re: probleme cuplare fata la low Masina a fost ridicata doar din suspensii aprox 10cm, dar am sa verific daca maneta nu loveste in tabla. Eu mai am un joc intre maneta si axul care iese din cutie (cred ca lipseste o bucsa) Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 Re: probleme cuplare fata la low Am verificat si maneta nu atinge nimic, se pare ca e o alta problema:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 (editat) Re: probleme cuplare fata la low problema este de natura electrica, si anume ca contactul electric ce se afla pe cutia de transfer ori e defect ori nu are cablul respectiv ori un contact imperfect. acesta lucreza in paralel cu butonul de H4 din bord. doar ca actioneaza doar atunci cand tragi maneta pe low. in situatia asta ar trebui ca teoretic cand te afli pe low si nu se aprinde nimic ( nu cupleaza), si daca apesi H4 de pe bord , ar trebui sa munceasca. ar putea fi si o problema de cuplare mecanica dar s-ar auzi ceva zgomote... nu prea cred. Editat August 25, 2010 de sorinV8 TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 26, 2010 Autor Partajează Postat August 26, 2010 Re: probleme cuplare fata la low Multumesc, zgomote in cutie nu se aud. Cand am incercat prima data daca merge 4*4, dupa ce am dat pe ,,low'' si am vazut ca se stinge becul din bord, am apasat de mai multe ori pe butonul ,,H4'' dar nu a mers. O sa incerc in aceasta seara din nou. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: probleme cuplare fata la low Salut, problema a fost o supapa de vacuum. Multumesc tuturor si in primul rand lui Alex de la GTC . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO LJ 70 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: probleme cuplare fata la low Salutare am si eu aceias prob la toyota lj 70 unde e situata supapa de vacum sau cum se poate verifica ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 (editat) Re: probleme cuplare fata la low Salut, e vorba de cele doua valve incercuite cu rosu (sper ca asa se numesc) incearca urmatoarele: 1. sa muti furtunele de vacuum de la o valva la alta 2. cablurile (mufele) de la o valva la alta 3.desfa burduful de la levierul reductorului si verifica: prinderea acestuia de pinionul care iese din cutie si vezi daca levierul loveste caroseria (low-high) 4. verifica si furtunele de vacuum, sunt subtiri si pleaca de la alternator Aceste valve sunt actionate electric si vacuumatic, daca nu functioneaza unul din sisteme nu cupleaza La mine dupa ce s-au mutat furtunele de la o valva la alta, am dat pe ,,low'' si s-a aprins becul din bord ,,4wd''. Inainte nu se aprindea pe ,,low'' doar pe ,,high''. Bafta Editat Martie 11, 2011 de silviusss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: probleme cuplare fata la low Sunt langa motorasul care actioneaza stergatoarele, in stanga cum stai in fata masinii. Vezi ca este un teu, si verifica furtunul sa nu fie spart sau iesit din mufa. Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO LJ 70 Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: probleme cuplare fata la low ms mult da era problema cu un furtun de vacum,care din cauza mea s a provocat nu aveam vacum la turbo si am anulat un furtun de vacum ca urmare atunci a aparut si problema cu cuplarea. va urez noroiala multa :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perceandy Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: probleme cuplare fata la low Aceeasi chestie am patit o si eu si era o supapa de vacum,daca nu vedeam ca a ti postat voi mai devreme nu ii mai dadeam de cap,va multumesc frumos!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate