dan-A10 Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Cineva a postat pe acest forum ca are de vanzare un sasiu pentru Aro10 cu prinderi pentru motor diesel Renault 1,9 D. Nu am reusit sa mai gasesc postul, poate nu a respectat regulamentul forumului si a fost sters. Rog persoana care a postat sa ma contacteze, sunt interesat de sasiu. Multumesc! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: sasiu Aro10 1,9 D Vrei sasiul cu acte sau doar sasiul? Stiu un sasiu lat de Aro 10 4, diesel 1,9 cu acte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: sasiu Aro10 1,9 D Doar sasiul ma intereseaza, actele nu. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: sasiu Aro10 1,9 D Sa vad daca il da fara acte. daca da iti fac poze cu starea lui si iti comunic un pret informativ, eventual telefonul omului sa luati legatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: sasiu Aro10 1,9 D Vrei sa o pui de un tractoras.... sau s-a impaturat sasiul tau.....? Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: sasiu Aro10 1,9 D Nu s-a impaturit inca, dar nu mai are mult. L-am lovit in cateva locuri si am rupt un suport de la lame. Decat sa ma apuc de petecit, mai bine fac ceva ca lumea, ca tot la ARO10 raman ! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: sasiu Aro10 1,9 D Am fost , am vorbit cu omul si deocamdata nu vrea sa-l mai dea, l-a pus la pastrare. Daca mai apare ceva te anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate