flyer Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 (editat) Salutari Sunt interesat sa imi cumpar un set de cauciucuri General GRABBER AT2 Vreau sa le folosesc ca si cauciucuri de toata ziua si toate anotimpurile si partial in offroad. Pana acuma am avut 2 seturi : un set de asfalt si un set de teren. Cele de asfalt sunt pe terminate si ar fi cazul sa le schimb. Problema cu ele era ca nu puteam face nici un pic de offroad pt ca se incarcau cu noroi in primi 2 metri asa ca am decis acuma sa imi iau ceva care sa aiba si inclinatie catre teren. Daca cineva detine acest model il rog sa imi spuna parerea lui sincera despre ele. Gumele de off road le am incontinuare deci daca ii de iesit la noroiala le montez pe acelea. Un link cu cuciucurile : http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/General-Grabber-AT-2.htm Editat Ianuarie 30, 2011 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany1eo Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: General GRABBER AT2 Am avut pe toyo asa ceva cca 3 ani si mi se par valabile, nu au zgomot exagerat si la noroi daca le ti mai pe la 0,8-1atm se autocurata destul de repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: General GRABBER AT2 Profilul e f asemanator cu BFG AT....... Ai gasit asa ceva la noi ? La ce pret ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: General GRABBER AT2 am gasit aici : vezi poza Se pare ca sunt mai accesibile la pret ca BF iar la teste pe acelasi site au iesit mai performante. Editat August 23, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: General GRABBER AT2 salut. sunt posesorul a 4 cauciucuri general grabber at 2 = (225/75/15). cand am cumparat vitara, anul trecut, aveam pe ea 2 aproape noi, iar 2 erau de alta marca si erau terminate. am mai comandat 2 pe net (la noi in tara nu am gasit aceasta dimensiune). le-am folosit in teren toamna, iarna , primavara, vara. merg f bine pe asfalt, se echilibreaza f bine, merg binisor iarna, foarte bine pe teren accidentat. pe noroi... mi-am cumpat copii simex. una peste alta sunt f multumit de ele si nu se tocesc f usor pe asfalt ( le folosesc mult si pe asfalt) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: General GRABBER AT2 Multam flyer ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: General GRABBER AT2 Salut, Am avut general grabber pe un L 200 ca al tau. se comporta relativ ok in teren , pe asfalt sunt putin mai zgomotoase decat cele "de serie" dar nu deranjeaza.Daca nu ai gasit inca, te pot eu indruma ....anul acesta prin martie le-am luat la 420 RON/bucata, noi evident. Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: General GRABBER AT2 un 265 70 16 sau dimensiune apropiata daca este indruma-ma pe mine:tk I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: General GRABBER AT2 un 265 70 16 sau dimensiune apropiata daca este indruma-ma pe mine:tk Baga pe Google.....General GRABBER AT2 Sibiu........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: General GRABBER AT2 un 265 70 16 sau dimensiune apropiata daca este indruma-ma pe mine:tk Dimensiunea asta ma intereseaza si pe mine,le-am gasit pe www.anvelopesibiu.ro pret 589 lei stoc 0. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: General GRABBER AT2 Eu le-am luat pe ultimele 4 bucati, fabricatie 2 buc dec 2009, 2 buc. iunie 2009. Imediat dupa ce am dat comanda telefonica stocul s-a actualizat la 0, probabil imediat cum le-a facturat . M-am mai uitat si la altii si nimic de stocuri noi. Si asa au vechime 1 an, am stat o perioada in depozit la ei si probabil nu se prea risca sa aduca multe la dimensiunile si preturile astea. Prefera sa faca rulaj mai mare cu dimensiuni de turisme. Ma mir si eu cum de vin atat de greu si pe stoc de Germania. Am senzatia ca vor mai trece inca vreo 2-3 sapt. pana vor aparea ceva stocuri noi pe Germania, de unde vor putea cumpara distribuitori din mai multe tari, inclusiv noi. Cert este ca in momentul cand le-am luat eu nici pe relatia de Germania sau Ungaria nu aveau niciun fel de informatie cu privire la cand ar putea veni urmatorul container de State. Pacat ca se pare ca exista intr-adevar mult mai multi doritori. Ar trebui ca cei care distribuie BF Goodrich sa incerce sa aduca si General, fiind o alternativa foarte buna, cu posibilitati de vanzare chiar mai mari. :y Daca identifica cineva cumva vreo sursa care sta ceva mai bine cu stocuri de GENERAL GRABBER AT2 sa posteze. :br SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: General GRABBER AT2 Eu le-am luat pe ultimele 4 bucati, fabricatie 2 buc dec 2009, 2 buc. iunie 2009. Imediat dupa ce am dat comanda telefonica stocul s-a actualizat la 0, probabil imediat cum le-a facturat . M-am mai uitat si la altii si nimic de stocuri noi. Si asa au vechime 1 an, am stat o perioada in depozit la ei si probabil nu se prea risca sa aduca multe la dimensiunile si preturile astea. Prefera sa faca rulaj mai mare cu dimensiuni de turisme. Ma mir si eu cum de vin atat de greu si pe stoc de Germania. Am senzatia ca vor mai trece inca vreo 2-3 sapt. pana vor aparea ceva stocuri noi pe Germania, de unde vor putea cumpara distribuitori din mai multe tari, inclusiv noi. Cert este ca in momentul cand le-am luat eu nici pe relatia de Germania sau Ungaria nu aveau niciun fel de informatie cu privire la cand ar putea veni urmatorul container de State. Pacat ca se pare ca exista intr-adevar mult mai multi doritori. Ar trebui ca cei care distribuie BF Goodrich sa incerce sa aduca si General, fiind o alternativa foarte buna, cu posibilitati de vanzare chiar mai mari. :y Daca identifica cineva cumva vreo sursa care sta ceva mai bine cu stocuri de GENERAL GRABBER AT2 sa posteze. :br stiu eu 2 buc. in cluj daca esti interesat trec sa vad daca mai sunt;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: General GRABBER AT2 Vroiam doar sa stiu de curiozitate daca se mai gasesc pe undeva in tara, ca doar acum sunt aranjat :grin:. Multumesc oricum pentru amabilitate:br Mai este un coleg de pe forum din Bucuresti care m-a intrebat pe PM ca si el era interesat de AT2 fix pe aceeasi dimensiune ca si mine 265/70/R16, dar probabil 4 bucati. Daca e sa gasesti 4 bucati sa postezi informatia pentru a putea fi fructificata de colegi doritori. PS:Am facut ieri si unghiul de fuga ca sa nu am probleme cu uzura neuniforma.:h5 SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: General GRABBER AT2 Imi pare foarte rau dar numai acum am observat topicul Offroad Mania este importator de General Grabber AT . Anumite dimensiuni avem si pe stoc dar mai mult aducem pe comanda . Insa aceasta marca este una relativ scumpa Momentan disponibil cam toate dimensiunile de la 15'-20" 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: General GRABBER AT2 stiu eu 2 buc. in cluj daca esti interesat trec sa vad daca mai sunt;) am vb si la v s v si mai au pe 16 ... Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: General GRABBER AT2 am vb si la v s v si mai au pe 16 ... cate bucati ? 2 sau 4 ? cand am fost eu pe la el erau numai 2 bucati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: General GRABBER AT2 Se pare ca e ceva aventura pe zapada cu 265/70/R16. Taica-meu a fost ieri dimineata la prima ora spre Moeciu. Bineinteles ca nu erau bagate plugurile. Pe zapada asta apoasa zice ca fugea masina in toate partile. E adevarat, nu iti e frica ca ramai impotmolit cu anvelopele astea si noi fiind, dar trebuie atentie, latimea nu e deloc un avantaj pe zapada :grin: SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: General GRABBER AT2 Se pare ca e ceva aventura pe zapada cu 265/70/R16. Taica-meu a fost ieri dimineata la prima ora spre Moeciu. Bineinteles ca nu erau bagate plugurile. Pe zapada asta apoasa zice ca fugea masina in toate partile. E adevarat, nu iti e frica ca ramai impotmolit cu anvelopele astea si noi fiind, dar trebuie atentie, latimea nu e deloc un avantaj pe zapada :grin: Sa inteleg ca am facut o alegere proasta?Am aceeasi dimensiune dar inca nu am apucat sa le testez pe zapada. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: General GRABBER AT2 Zapada apoasa e nasoala rau, nu prea e vina "Grabberilor" ca nu prea ai ce sa ii faci> nu iese de sub roti ca apa, nici nu se batatoreste ca zapada ca sa ai ceva relativ solid sub roata... trebuie doar multa atentie. In schimb pe zapada batatorita Grabberii se comporta excelent, aproape ca o guma de iarna :grin: In functie de "calitatea" zapezii, o presiune mai mica poate sa ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: General GRABBER AT2 Exact ce zice tudop. Nu au vina Grabber-ele, ci tipul de zapada, in primul rand si apoi in al doilea, latimea mare a anvelopelor, dar asta este dimensiunea producatorului. E chestie de fizica, o anvelopa mai ingusta e mai buna pe timp de iarna pentru ca pe o latime mai mica, la aceeasi greutate (a masinii), rezulta o forta de apasare pe cm2 mai ridicata, deci o aderenta mai mare pe zapada, dar mai este si motivul ca la mers prin strat de zapada cu ceva viteza taie mai usor zapada, forta de rezistenta intampinata e mai mica. Astea sunt motivele pentru care intotdeauna producatorii recomanda la anvelopele de iarna alte dimensiuni de anvelope cu balon mai mare si latime mai mica. Un exemplu foarte uzual pentru turisme este urmatorul: pentru vara 205/55/16, iar pentru iarna 195/65/R15. Iar pentru cei care vor o tinuta si mai buna de drum vara se pune un 225/45/R17 sau 225/40/R18. Acum imaginativa cum poate sa mearga iarna pe drum cu zapada cu aderenta foarte slaba, unul cu dimensiunile astea pe 17 sau 18 comparativ cu cele pe 15. Cei cativa cm de latime in plus fac o maaare diferenta :y. La 4x4 adevarate de cele mai multe ori nu se face diferentierea vara iarna, este avantajul colosal al tractiunii integrale, plus ca se practica mult mai mult anvelopele AT. De tractiune nu se pune problema pentru ca sunt profilate foarte bine Grabber-ele, spatiile dintre crampoane am senzatia, daca nu chiar certitudinea ca sunt mai mari ca la BFG AT, adancimea buna de 13,5mm fata de 12 la alte marci. Deci de iesit din belea iesi, dar trebuie sa o controlezi bine din volan sa nu te fure mai mult decat ai vrea:grin:. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: General GRABBER AT2 Treaba asta cu latimea anvelopei poate sa genereze discutii interminabile. Dar sunt situatii in care cea mai lata anvelopa posibila este de dorit: daca esti la munte pe 70-80cm de zapada inghetata :grin: sigur nu mai vrei sa ai roti inguste, doar daca te apuci de arheologie... Eu am patit-o cu zapada de 30cm compactata, dar care incepea sa se inmoaie, ma impotmoleam din 10 in 10m, pana cand m-am riscat sa dau drumul la aer pana la jumate, si am rulat fin tot restul urcarii (pe Rarau). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: General GRABBER AT2 Sincer pe zapada trebuie avut grija cu timoneria ca masina o ia peste tot . Probabil nu ramai cu ea in drum dar nu prea are aderenta cu Generalurile. Eu am ramas putin dezamagit de prestatia lor pe zapada.Si precizez ca nu era foarte adanca decat un 5 cm abia depusi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: General GRABBER AT2 Am fost azi in Poiana, am urcat pe Rasnov si am coborat apoi pe Brasov. M-am bagat si prin zapada. Am ajuns in Poiana mica pana la Stana Turistica si, de unde erau masinile parcate, am luat-o in dreapta direct pe deal, derdelus, ce era acolo. Am urcat vreo 30-40 m, trecand prin vreo 2 damburi, ultimul destul de serios. Acolo am patinat bine, dar am trecut fara probleme, fara sa cuplez niciun diferential, ma bazam doar pe centralul Torsen de la J9. Apoi am intors acolo unde mi s-a parut panta mai mica, sa nu am inclinatie laterala prea mare. Pot sa zic ca merge masina asta fara nicio jena :ha:. Am "arat" bine la al doilea damb si am avut viteza mica, nu mi-am luat prea mult avant pentru ca era cam mare dambul, deci acolo fara anvelope cu profil bun nu aveam ce cauta. De cauciucuri sunt multumit, stau bine pe sosea, in curbe unde e provocata si derapeaza usor, e controlabila .Am incercat si in zapada mare afanata, nicio problema. Singura problema e ca nu era zapada suficient de mare:grin:. Parerea mea e ca trebuie vazut cum sta treaba de la 50 cm in sus.:y Una peste alta e adevarat ca tractiunea integrala+dif. central Torsen ajuta mult, dar in orice caz m-am convins ca te poti baza pe Grabber AT2 iarna. Pe tyrerack.com au cele mai mari valori la capitolul tractiune atat in zapada mica (9.0), cat si in zapada mare (8.9), la categoria On-/Off-Road All-terrain. BFG-urile AT aveau 8.6 cu 8.3. Concluzia este, daca aveti Grabber AT2 puteti calcati zapada in picioare, adica "anvelope" fara retineri!:ypu SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: General GRABBER AT2 Cu prima zapada venita si la noi am incheiat testarea.Concluzia...i-si merita pretul pina la ultimul banut. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: General GRABBER AT2 Salutare tuturor, referitor la faptul ca Grabber-urile ar fi o alternativa la BFG, ma indoiesc , adica sunt convins ca nu si hai sa si argumentez: sunt copii dupa un profil de succes, lansat dupa concurenta - si profilul de acum celebru ,,Simex" a fost copiat de toti, chiar si de cei care ,,produc" anvelope resapate..... BFG-ul, are flancurile intarite, speciale pentru deplasare in teren accidentat, la presiuni mici in pneu - eu merg cu BFG-urile in mod constant cu 1,5 bar si nu le-am taiat sau dejantat, pe cand un amic si-a facut o mare ..... gaura in flanc...... la un Grabber..... Dupa mintea mea, prefer sa mai pun ceva maruntis si sa imi iau , din nou, BFGoodrich si nu copii ale acestei marci - ma refer strict la profilul AT; daca este sa extrapolez, pentru conditii de iarna , as merge cu Nokian, pentru vara cu AT-ul de la BFG iar pentru concurs, cu bogger-re sau simex-uri. Acum, mai astept si alte opinii.:grin: Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate