Max Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0189736052 Tocmai am ratat un troliu super misto. M-a batut altul in ultimele 4 secunde. :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 nasol....mai ales ca avea pret bun...si tragea ca o macara :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2007 Adevarul e ca m-am cam hamnesit si eu. Trebuia sa pun mai mult. Merita. Rar prinzi asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 Lasa Max......data viitoare..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 Max, aproximativ TOATE licitatiile ebay se "incheie" cu cateva SECUNDE inainte de final... sunt scriputri care liciteaza automat... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate