HEM Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: La Multi ANi Marius C alias Turagmes! La multi ani! Sanatate si viata lunga, ca mai avem multe de facut!:y Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: La Multi ANi Marius C alias Turagmes! La Multi Ani Marius! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: La Multi ANi Marius C alias Turagmes! domnilor....mii de multumiri ptr urari.....va doresc si voua tot ce mi-ati dorit si mie :2dr:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: La Multi ANi Marius C alias Turagmes! Chiar daca vine cu intarziere, iti urez si eu La Multi Ani si multa :top sanatate !!!!:k Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: La Multi ANi Marius C alias Turagmes! Cu scuzele de rigoare si sperand sa se aplice vorba aia " niciodata nu e prea tarziu" iti doresc La multi bani!!! Sanate si virtute. Mult noroc!! Cu respect, Mircea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: La Multi ANi Marius C alias Turagmes! La multi ani batrane lup !!! acu am vazut topicul... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: La Multi ANi Marius C alias Turagmes! La Multi Ani!:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate