xnx Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) salutare din nou,de data asta ii salut pe cei cu JEEP (si nu numai) de vreo 2 luni am luat si eu una mica si nebuna( cherokee) cu motor de 4000 cc-cutie manuala-4 usi,am de gand sa o tin si drept urmare ma prezint cu ea deci daca veti vedea in trafic sau la vreo iesire un cherokee rosu cu gri, eu sunt si ma puteti claxona :) cei cu JEEP :h5.....ca suntem la fel...la marca Editat Decembrie 15, 2010 de xnx -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Cherokee 4 L-new in club Felicitari pt. masina !!! Sa ai parte de mult NOROI !!!:banana:banana:banana jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Cherokee 4 L-new in club multumesc as fii vrut sa am parte de noroi pe 19 la agnita insa nu este gata ,,caruta'' nici macar pt.open....mai rabd..putin :) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Cherokee 4 L-new in club sa o stapanesti sanatos, las' ca o sa o prepari tu... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate