Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un sfat va rog frumos!

ady.p

Postări Recomandate

Re: Un sfat va rog frumos!

parerea mea nu cumpara opelul,pt ca nu nu este un model sa zicem nereusit dar este o masina care la varsta ta o sa te plictisesti repede de ea,pe cand cu vw treaba sta altfel ,motorul de 1,9 o sa iti dea impresia ca, conduci o masina sport dar cu un consum f mic,sa nu mai zicem de tuning,care la un vw chiar ai ce sa ii faci fata de un opel,bafta si noroc la ce achizitie o sa ai:x

Martinica
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Asta asa este.....totul tine de noroc, acu vreo 2 ani am luat tot din Germania un Nissan X-trail diesel(luat la 129 mii) care pana in momentul de se comporta exceptional fara sa schimbam la el nimic inafara de ulei ,filtru de aer si de ulei ,asta poate si din cauza ca a fost o masina intretinuta luata de la un privat(nu parc) din Nuremberg ,eu cred ca si asta face mult deoarece prin parcuri la unele se mai umbla la Km sau alte chestii nasoale .

Ambele masini sunt bune, fiabile, cu consumuri decente. Insa, niciodata opelul astra g nu se va putea compara cu un golf 4. Am avut peste 15 golfuri si 7 opel. Stiu bine ce vorbesc. Iar opel inca am, il folosesc zi de zi, este fara repros, 2.0dti, dar, repet, nu se compara cu golful la nimic. De la zgomot, la vizibilitate, durabilitate, ba chiar si piese ca sa contrazic pe cineva de mai sus. Piesele de opel NU sunt mai ieftine ca cele de golf 4, decat la componente motor, si acolo doar la o parte din piese. La mecanica nu sunt mai ieftine. Si te invat si cum sa alegi: atata timp cat nimeni nu se plange de vreuna din masinile astea, si stim cu totii ca sunt bune, alege-o pe cea care iti place mai mult, tehnic/optic/ sau model.

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!
Link spre comentariu

Golful 4 este o masina f fiabila care cade destul de greu . Iar piesele sa stii ca nu sunt asa de scumpe pe cat crezi . Am condus asa ceva si stiu ce zic . L-as alege pe asta fara nicio remuscare .

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare tuturor!

Dupa indelungi cautari de sfaturi ,pareri ,probe la ambele masini am ramas la Opel Astra 1,7 CDTI care l-am si achizitionat ,pot sa spun ca eram de la inceput "indragostit" de masina aceasta dar dupa ce m-am urcat in ea si am conduso am zis ca ea e aleasa:ypu

Am sa atasez si o fotografie cu ea ,scuzati claritatea dar nu am mai avut timp sa ii fac poze cu aparatul .. in rest ce sa mai spun chiar m-a uitmit treaba cu consumul care este extra super mic ... comparand cu benzinara care am avuto inainte si care nu mai imi trebuie veci.

Va multumesc foarte mult pentru sfaturile date chiar daca am fost inafara domeniului forumului!:tk:cl

http://yfrog.com/2rimagine00641600x1200j

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare