Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru cei cu credite la banci in special bcr

Jidanu

Postări Recomandate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Pentru cei cu credite la banci in special bcr

Niste dobitoci ... caz concret BCR Leasing

2 masini luate in leasing in noiembrie 2006 cu o valoare totala de 36.000 euro...totul decurge perfect pana in ian 2009 cand se face o cerere catre BCR leasing de a transfera contractele de leasing catre alta firma a unuia dintre asociatii acesteia deoarece cea in cauza se inchide la cererea asociatilor...

Raspunsul BCR leasing: NU se poate decat cu o taxa de novatie de 2 x 700 euro + TVA

se sta de vorba cu ei si li se explica ca pretentia lor este nejustificata deoarece masinile in cauza au deja cca 190.000 km fiecare si nu se doreste denuntarea contractului ci finalizarea lui in conditii rezonabile, in caz contrar se denunta contractul iar cu o suma mult (12000 euro) sub suma care mai era de plata (18.000 euro) se pot achizitiona de pe piata aceleasi masini DAR cu cca 35-40.000 KM si pana intr-un an vechime

Firma intre timp a fost inchisa deoarece nu avea datorii la stat sau catre terti iar ratele de leasing erau la zi.

Ghiciti raspunsul BCR Leasing ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

La fel am patit si eu cu alti dobitoci.De fapt nu dobitoci, ci pur si simplu jegosi : Credit Europe Leasing.La fel, s-a dorit trecerea contractului de pe o firma pe alta( culmea, cea care prelua leasingul fiind mult mai bine financiar decit prima) si ca si la tine , aceasi 700 EURO in plus si inca toate celelalte.Avind cunostiinte in domeniu, si care au verificat contractul , mi-au spus ca e ilegal cea ce fac.Asadar i-am intrebat in baza carui fapt imi cer banii respectivi.Mi-au spus ca e taxa pentru noul contract.Le-am explicat ca eu nu cer un nou contract ci o novatie, adica cer doar schimbarea Utilizatorului acelui contract.Mi-au spus ca e ok, si cind mi-au trimis hirtiile, rata era cu 25 EURO/luna mai mare, adica (a-ti ghicit) aia 700 EURO mi-i bagasera in rate acum.M-am dus cu scandal, am consultat avocati, care mi-au spus ca am dreptate, dar cu timpul si banii din tribunale s-ar putea sa ajung mai scump.Concluzia? Toate leasingurile merg pe acelasi principiu de jecmanire, si stiu ca statistic, mare parte din oameni renunta sa se mai lupte cu ei. Iar cea ce pierd fata de cei ce cistiga impotriva lor, este oricum acoperit de ceilalti care platesc.Asa ca... feriti-va cit puteti.

Niste dobitoci ... caz concret BCR Leasing

2 masini luate in leasing in noiembrie 2006 cu o valoare totala de 36.000 euro...totul decurge perfect pana in ian 2009 cand se face o cerere catre BCR leasing de a transfera contractele de leasing catre alta firma a unuia dintre asociatii acesteia deoarece cea in cauza se inchide la cererea asociatilor...

Raspunsul BCR leasing: NU se poate decat cu o taxa de novatie de 2 x 700 euro + TVA

se sta de vorba cu ei si li se explica ca pretentia lor este nejustificata deoarece masinile in cauza au deja cca 190.000 km fiecare si nu se doreste denuntarea contractului ci finalizarea lui in conditii rezonabile, in caz contrar se denunta contractul iar cu o suma mult (12000 euro) sub suma care mai era de plata (18.000 euro) se pot achizitiona de pe piata aceleasi masini DAR cu cca 35-40.000 KM si pana intr-un an vechime

Firma intre timp a fost inchisa deoarece nu avea datorii la stat sau catre terti iar ratele de leasing erau la zi.

Ghiciti raspunsul BCR Leasing ?

Link spre comentariu

:sh2:sh2:sh2Cei care au mers la banci si au semnat ca oile AA la foc automat sa astepte modificarea indicilor de referinta peste 3-6 luni

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare