Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

S-a vrut Toyota si a iesit...Mitsu'

emanoeladrian

Postări Recomandate

Salutare si bine v-am gasit , mandrii proprietari de Mitsubishi !!

Am avut un proiect (care nu a picat definitiv totusi, e in stanby) si un vis pentru o englezoaica Toyota HDJ dar, pana la urma ma procopsi cu un Mitsu' englezoi.Nu imi pare rau insa si abia astept sa-l conduc,e prima masina cu cutie automata din viata mea(am mai condus insa).L-am platit si urmeaza sa-l ridic de la dealer-ul din Anglia,e un SWB de 2,8 TD din 1994 cu 96.000 km si toate actele la zi.

Un sfat de la voi vreau,sa-i schimb imediat si acolo uleiul la motor si cutie sau sa vin acasa cu ea ?.Deasemeni ma intereseaza niste cauciucuri de noroi (light offroad) ca nu am drumuri in cartierul meu si pe care sa le folosesc si pe asfalt.Am facut cercetari pe aici si cred ca BFGoodrich All Terrain ar fi cele mai indicate pentru mine.Repet nu merg in offroad dar am noroi pana la 20/30cm in cartier(zone nepietruite inca).

Multumesc anticipat.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: S-a vrut Toyota si a iesit...Mitsu'

Sa le verifici este indispensabil...Sa le schimbi?E cam scump....Mai ieftin acasa ....Plus ca nu am stiinta ca vreun MITSU decent sa fi avut probleme pe drumul spre casa.

Sa il stapinesti cu placere si MARE ATENTIE LA SERIA DE SASIU....Daca nu se vede clar si complet ai o problema mare...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

sa-l stapanesti sanatos.. de curiozitate cat ai dat pe el si cat estimezi ca te vor mai costa alte taxe, drumul etc?

am un prieten care cauta de ceva vreme o masina de teren si nu stie daca sa-si cumpere de la noi, germania sau anglia?

Link spre comentariu

Sa il stapinesti cu placere si MARE ATENTIE LA SERIA DE SASIU....Daca nu se vede clar si complet ai o problema mare...

Corect,bine spune colegul nostru Asfalttango ca sunt multi dintre cei de pe forum au luat astfel de masini din Anglia si cand sa le inmatriculeze au constatat ca nu se vede seria.

Seria este stantata pe sasiu in spatele rotii din dreapta spate.

Si inca ceva, sa verifici si daca ai trusa de scule la masina, care se afla intr-un sertar special in usa din spate de la portbagaj si cric si cheie de roti ca nu se stie niciodata.

In rest numai bine ,sa te aduca sanatos si fara probleme si sa te bucuri de ea!

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Salut. Am ajutat pe cineva sa-si ia un Mitsu din '95 si seria este pe sasiu in spatele rotii stanga fata. Sunt modele cu seria in dreapta spate?

Sa-l stapanesti sanatos si sa auzim numai de bine. Mai am o intrebare pentru cei cu mai multa experienta? Cum se comporta o cutie automata in teren?

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Ia si verifica uleiul..si cat esti acolo incearca sa mergi sa vizitezi ceva sa faci vreo 100 de mile ca sa fii sigur ca totul e ok. In general sunt masini f fiabile...numa eu cred ca am fost ghinionist si am venit pana acasa cu 28 l de ulei ca era epuratorul infundat si-l dadea afara..:uameni

Cauciucuri..BF Goodrich AT...sunt ok , sunt cauciucuri pt orice si merg bine la noi daca nu vrei sa te dai mult in teren..si mai ales noroi. Parerea mea e ca su cele resapate iesi mult mai bine...acuma depinde de buget si prettentii...

Sa o stapanesti sanatos..si asteptam foto..

PS.. Daca tot esti acolo uita-te eventual dupa un set jante+cauciucuri ca s-ar putea sa gasesti la un pret mai bun...incerca ebay.co.uk

@sixone- daca ai nevoie de sfaturi..da-mi un tel si asa ca acuma ne cunoasteam si iti zic tot ce ai nevoie, la urma urmei am locuit 5 ani in anglia.

@ wolf- se comporta f bine, eu am fost f multumit dar parerile sunt impartite. Depinde si cum vrei tu sa simti... Este senzatia aia super cand ii dai tu, mai scapi ambreiajul ..etc...si la padure cand esti in panta mare, alunecos si o mai si scapi...sa nu ai surprize. Totul depinde de piesa dintre scaun si volan. Parerile sunt imparctite..dar daca bagi o cautare vei gasi manual vs automata..stiu sigur ca e pe undeva dar nu mai retin unde...si gasesti tot ce ai nevoie.

Bafta:h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru sfaturi si urari:tk.Am sa incerc sa le iau punctual si sper ca sa nu ma pierd ca abia am venit de la munca,ora 02.00 in Romania.

Pe masina am dat 2250 Lire...a fost la vanzare 2500 iar dealer-ul mi-a facut o mica reducere.Am cautat un dealer cu intelegere pentru ca eu sunt in Germania si nu prea am timp sa ma duc sa o ridic.La fel si cu banii in 2 transe,am gasit intelegere.Fara sa vreau sa fac reclama nimanui,Admin sa stearga daca crede de cuviinta,asta este pagina de web a dealer-ului www.warren-park.co.uk. Il cheama Rod Warren si este din cale afara de amabil.

Intentia mea e sa schimb uleiurile acolo sau aici in Germania, ca de... am si eu pasaricile mele si merg mai linistit cu ea dupa.

Rugaminti la Adi (@asfalttango) si NeRv1 care au experienta in acte si probabil situatii de genul meu:

-Formularul V5 are mai multe foi si daca da eu de care am nevoie? Se poate scrie de mana noul proprietar,adica eu,pe acest formular ?

-Cum fac cu asigurarea sa pot veni pe roti pana acasa ? la ce companie de asigurari sa ma adresez pentru cateva zile si care e procedura,ma gandeam in extremis sa inchiriez o platforma si sa o aduc pe ea acasa.

Am mai atasat niste poze.

Daca apelez la platforma o sa cumpar inca un rand de roti.

O zi buna la toti va doresc !

Adrian Eftimie

Saarbrucken.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Aaaaa..am uitat ,am sa verific cu atentie seria de sasiu,motor si in acte spre confruntare,merci @asfalttango inca odata,ne vedem negresit si sticla aia veche vine din Anglia..:2dr.

Daca cineva de pe aici stie vreo metoda,are prieteni in Anglia care ma pot ajuta cu asigurarea,vreau acte in regula,curate sa nu am emotii, bineinteles ca platesc cat trebuie pentru serviciul asta si multumesc anticipat deja...!:tk

Noapte Buna !!

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Rugaminti la Adi (@asfalttango) si NeRv1 care au experienta in acte si probabil situatii de genul meu:

-Formularul V5 are mai multe foi si daca da eu de care am nevoie? Se poate scrie de mana noul proprietar,adica eu,pe acest formular ?

-Cum fac cu asigurarea sa pot veni pe roti pana acasa ? la ce companie de asigurari sa ma adresez pentru cateva zile si care e procedura,ma gandeam in extremis sa inchiriez o platforma si sa o aduc pe ea acasa.

Din cate stiu daca doresti sa o inmatriculezi la bulgari sa nu treci nimic pe formular pt ca se va trece pe el numele bulgarului care iti va da procura pt masina.

Cu asigurarea am inteles ca sunt asigurari "provizorii" pt drum valabile maxim 7 zile timp suficient pt a ajunge cu ea in tara . ceva de genul temporary insurance.

Mai multe nu stiu, dar sigur sunt colegi care te vor indruma mai departe.

Foarte frumoasa masina.Inca o data sa o stapanesti sanatos.

Apropo, dealerul respectiv are si rulote la vanzare?(scuze pt offtopic)

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

La banutii dati pe masina am adus si eu una aproape identica in iarna si masina este impecabila.Eu am intilnit numai masini cu serie in spatele rotii din dreapta spate.Seria poate fi din 17 caractere sau serie scurta de Japonia.Sa fie identica cu ce scrie in acte si pe placutele suplimentare de la motor.Totusi nu cred ca vei avea probleme ,pentru ca arata a masina intretinuta.

Cred ca mai ieftin te costa sa schimbi in Germania consumabilele.

V5-ul este compus din 2 pagini A4 dar absolut necesara este numai prima pagina A4 adica cea albastra pe o parte si caea cu datele masinii pe verso.

Poti sa te treci cu cerneala neagra(pix) si majuscule la noul propietar si vinzatorul sa semneze pe pagina 2 in stg jos iar tu in dreapta jos.

Cu asigurarea,cred ca cel mai bine te poate sfatui si dealerul la fata locului,iti trebuie o adresa si un card...macar sa ajungi in Germania...dupa care poti lua numere de 5 zile din Germania.

Succes si Drum bun!

Link spre comentariu

Multumesc Sorin si mai ales @asfalttango pentru informatiile pretioase.

Placutele suplimentare de la motor ce reprezinta ? nu doar seria de motor,e stantata si seria caroseriei pe care a fost montat ?

Intreb asta ca nu stiu daca sa ma uit dupa o singura placuta cu seria motor sau dupa mai multe.

Probabil ca undeva dupa jumatatea lunii Septembrie,ajung un Anglia sa o ridic si la inceputul lui Octombrie acasa.

Adrian,cat dureaza inmatricularea la vecini si daca e necesara prezenta mea tot timpul acolo(cazul in care dureaza foarte mult) ? Te sun cand intru in tara cu ea si stabilim detaliile(ajung eu la C-ta sau te solicit pe tine sa vii la Bucuresti cu platforma).

Multumesc inca odata si iti doresc succese mari in business.

Adrian Eftimie.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Pe placutele de la motor sunt trecute informatiile privind masele admise,tip caroserie,culoare,etc...dar si seria de sasiu.Dupa cum arata vinzatorul nu cred sa ai vreo problema...dar verifica cu ochii tai sa fie totul ok.

Cu inmatricularea se gaseste o solutie cu siguranta:h5:y

Cel mai ieftin este sa faci o plimbare pina in Constanta.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Buna tuturor !

Se pare ca va iesi tot Toyota...am refuzat masina:uameni si am cerut banii inapoi(deja am confirmarea ca au fost trimisi).Povestea e cam asa,dealerul OK dar pretentiile mele au fost cam mari si masinuta era cam 'terfelita' , tapiteria murdara ,roasa si rupta,mocheta in unele locuri nu mai avea culoare..nu mai va spun de interior ca nu are rost..!

Pentru @asfalttango....masina nu avea serie de sasiu in spatele rotii dreapta spate,am curatat antifonul pana la fier...si degeaba, iar seria din compartimentul motor prezenta niste urme la nituri si era foarte zgaraiata..nu stiu daca sa spun ca era umblat sau nu la ea. Ceeace m-a determinat sa nu o cumpar insa,a fost un motor complet acoperit de ulei,a se citi scurgeri masive de ulei imbibat cu praf si mizerie(exclus in urma schimbului cum a precizat dealearul prima data).Nu am vrut sa risc si am venit cu avionul inapoi. Dar..vineri plec inapoi de data asta pentru un surf..nu ma mai duc la 'pomul laudat..' iar banii vor fi platiti daca imi va place masina.

Va tin la curent si vin si cu poze cand o sa le am.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Re: S-a vrut Toyota si a iesit pana la urma tot Toyota !

Dupa multe peripetii si doua drumuri in Anglia,am luat-o :banana !! Toyota Surf Gen.3 1997 cu 100 mii mile la bord.Calvarul s-a sfarsit. Multumesc pentru gazduire posesorilor de Mitsu' dorindu-va la multe sute de mii de km fara probleme si rugina :grin: !

Rog un moderator sa inchida topicul .Multumesc .

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Buna poveste ... mai bine sa platesti avionul decat sa arunci o gramada de bani pe masina! Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie ! :h5

Mai bine pastrezi topicul asta pentru masina ta, pentru ce-ai de gand sa mai faci la ea, etc.....

Va multumesc pentru urari :tk!. Astral,deocamdata masina e planificata pentru schimb de distributie si pompa de apa impreuna cu toate fluidele la o reprezentanta Toyota in Kaiserslautern.Greu am gasit o reprezentanta in Germania care sa accepte Surf (Kaiserslautern are experienta cu masinile americanilor si englezilor de la baza aeriana de aici).Masina nu o sa prea vada noroi mult (doar putin prin cartierul meu).Piesele le-am comandat la Milner in UK si sunt pe drum.

Trebuie sa va spun ca am facut 12 ore de condus continuu de la Bath-Somerset pana Saarbrücken si sunt incantat de cum ruleaza masina.Nu am de gand sa o schimb nici daca castig marele pot la LOTO :y.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Cred ca ai dreptate sa inchidem topicul asta pt ca aici e o nebunie totala : e deschis la Mitsubishi si pana la urma e vorba de o Toyota ! :ha:

Fa un topic nou la Toyota si continua acolo relatarile despre noua ta masina !

:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare