madax Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Ieri, am vrut sa plec cu Patrocle si...crrr ( scurt ) si ...gata. NIMIC. Bateriile tzeapene ( adica bune). A doua cauza, electromotorul. Ma gandesc deja la variante: - demontat, curatat, ca deh, e masina de teren si a fost ....in teren destul; - schimbat carbunii; - ambreiajul ( ca are asa ceva ); - alt electromotor ( putin probabil ) A mai patit cineva asa ceva? Sfaturi! Merci anticipat. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: electromotor cazut 4,2 D. cauze? scimba carbunii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat August 26, 2010 Autor Partajează Postat August 26, 2010 Re: electromotor cazut 4,2 D. cauze? scimba carbunii Asa mi-au zis multi... Numa, ca pana nu disec, ca sa vad baiul, nu pot sa dau cu parerea. Oricum, parerea ta e luata in calcul.:tk GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: electromotor cazut 4,2 D. cauze? eu zic intai sa-l dai jos...sa-l desfaci...sa-l cureti...ca l-ai tratat cu namol din belsug.....sa cureti canalele de la colector.....colectorul sa-l dai cu smirghel fin.....sa vezi periile in ce stare sunt...arcurile de la perii.... sa-i faci o proba...si daca functioneaza....sa-i faci o proba si pe masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: electromotor cazut 4,2 D. cauze? eu zic intai sa-l dai jos...sa-l desfaci...sa-l cureti...ca l-ai tratat cu namol din belsug.....sa cureti canalele de la colector.....colectorul sa-l dai cu smirghel fin.....sa vezi periile in ce stare sunt...arcurile de la perii.... sa-i faci o proba...si daca functioneaza....sa-i faci o proba si pe masina Dupa ce-l voi da jos, asa am sa fac, numai ca ... parca e sudat ( nu se desfac deloc suruburile ( piulitele ). Si sunt si puse ca naiba. Adevarul e ca n-am nici elevator sau canal. Trebuie sa ajung undeva unde se poate lucra lejer. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 Re: electromotor cazut 4,2 D. cauze? La ce pret as putea gasi carbunii pt electromotor ( imi fac o idee in cazul in care trebuie schimbati )? Sunt convins ca difera fata de cei de la un electromotor pt motorul de 2,8. :tk anticipat. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: electromotor cazut 4,2 D. cauze? Dupa lupte seculare:dr3, am reusit sa desfac electromotorul. L-am dus la un dibaci si l-a desfacut. Concluzia: Platoul cu carbunii terminat, necesita altul nou. Electromotorul a mai fost reparat, dar i s-au pus alt tip de carbuni care nu erau pentru el. A fost atacat si rotorul ( mici impuscaturi pe suprafata de ,,contact" cu carbunii ). Daca se reuseste reconditionarea rotorului, nu ramane decat sa cumpar platoul, daca nu, alt rotor sau chiar electromotor. Asa ca, intreb pt orice eventualitate, unde as putea gasi un rotor ( daca se vinde numai asa ceva ) sau un electromotor pt un 4,2 D ( nu neaaparat nou, poate fi si SH, numai sa mearga )?:al Daca e cazul, voi face cerearea direct la sectiunea ,,Piese de schimb" :tk anticipat. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Septembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: electromotor cazut 4,2 D. cauze? Gata, s-a rezolvat. Platoul , 4 carbuni, un rulment si rectificat un pic rotorul ( de la scurtcircuit ), curatat toate maruntaiele, uns. E ca nou acum. Moderatorii pot inchide topicul sau poate fi lasat pt...posteritate:grin: :tk la toti pt sfaturi. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate