Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O necesara precizare

Postări Recomandate

Dupa etapa de la Buzau, mai multi dintre voi ati observat ca m-am retras oarecum din comunitate. Consider de datoria mea, pentru ca pe foarte multi de aici va consider prieteni, sa va spun cauzele acestei atitudini.

Retragerea mea temporara nu are legatura cu rasturnarea de la Buzau sau cu vreo cearta de-a mea cu vreun "kamikaze". Nu mi-e nici frica de masini, nici de offroad, nici de Miron Sorin sau mai stiu eu ce gugumanii apar pe la discutii.

Este vorba strict de problemele mele persoanale, cei din Kamikaze le stiu, la fel si Yonutz & Co: jobless de mai bine de un an. Am incercat sa raman aici, in fenomen, participand anul trecut pe banii lui Adi Nebunu, anul asta pe banii lui Miron Sorin, dar nu e corect si nu ma simt deloc in largul meu. Cei din Kamikaze si in special Sorin si Adi, au facut eforturi uriase sa raman activ in campionat si le multumesc din suflet pt asta. Si nu numai ei! Exista insa un punct din care nu mai poti merge mai departe. Pt mine ala a fost Buzaul.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care dupa etapa de la Buzau mi-au propus sa le fiu copilot, dar nu am sa pot accepta decat dupa ce reusesc cumva sa ma finantez, adica de la anul cel mai devreme.

Sunt convins ca prietenia dintre noi, cei care ne stim din teren, va fi suficient de puternica pentru a nu ne denigra unii pe altii din motive pur si simplu penibile.

Sper sa pot reveni curand in offroad, dar pana atunci ne mai vedem pe la prietenesti unde ma voi "agata" si eu la cineva care va avea un loc liber in masina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O necesara precizare

Petre cu RESPECT intotdeauna.:tk ca si o paranteza daca-mi permiti. :wink: eu unul am reusit sa trec prin ,, momentele dificile ,, doar cu iesirile prietenesti si cu ajutorul oamenilor de pe acest forum. probleme financiare ,,,,datorii mari la banci , datorii mari la stat ,datori la prieteni ,firme in faliment , chiriasi off ....etc.. sincer toate trec mai devreme sau mai tarziu important este sa ai parte de ,,OAMENI,, langa tine.

Link spre comentariu

Salut

Desi nu te cunosc, imi pare rau sa aud/citesc asta. Nu sunt membru de mult timp, dar de cate ori intru pe acest forum imi face placere si incep sa ma simt ca intr-un cerc de prieteni (si nu mananc terci ca nu am nici un interes). Asta e viata, cand mai bine, cand mai rau. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa auzim de bine. Si ca sa fim optimisti, hai sa vedem si partea buna. E o ocazie sa vezi cine ti-e prieten si cine nu.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Petrica, oricat de rau o sa cazi iti doresc sa ai intotdeauna puterea sa te ridici si sa-ti continui drumul, oricare ar fi acesta ...Nu te lasa condus sau subjugat de elementul financiar si "revino in business" cat mai repede ...cu masina sau fara ...

Toti am avut momente mai grele in viata (stiu prin ce treci, nu e usor ...dar fi tu, acel pitic bataios care te luai cu toata lumea de piept sa-ti susti cauza)...important este sa tinem capul sus si sa mergem intotdeauna mai departe pe roadbook-ul acestei vieti nebune!

Daca te pot ajuta vreodata cu ceva, stii unde stau si sa stii ca inca fac cafea buna ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@bullbar.........eu nu am traba in concursuri dar la prietenesti esti mai mult decat binevenit la mine in patrol.........si itzi doresc tot binele din lume.........esti baiat cu caracter si ai ajutat multa lume.......:h5....

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Petre, cred ca ar fi necesare doua locuri la prietenesti. Daca il mai pun si pe Misu la socoteala ar trebui chiar trei.......:grin:

Cu siguranta nu-mi fac probleme pentru aceste locuri pentru ca stiu ca exista si nu sunt numai trei ....sunt mult mai multe..:grin:

Link spre comentariu

BULLBARE , sunt uimit de cele intamplate !

Nu te dezamagi pt ca acolo sus te iubeste cineva !

Prin situata asta am tot trecut si eu sti bine !

De cand suntem in criza asta financiara lucrurile merg prost .

Iti urez succes , sa ne vedem la prietenest si poate la anul asa cum ti-ai propus si in concurs (pt ca anul asta eu am ratat )

Cu respect !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Petre, nu stiu ce ai patit la Buzau....insa eu atat pot sa-ti spun

"Viata ne pune tot mereu piedici si cadem, IMPORTANT este sa ne ridicam si sa nu ne invatam cu cazaturile"

te respect si daca te pot ajuta cu ceva...call me

Babone.

Bullbare, esti un om deosebit cu o pofta de viata de invidiat....ai sufeltul mare si nu trebe sa renunti la lupta greutatile vietii.

fruntea sus si privirea inainte.

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Petre, viata ne ridica si ne da jos... asa este firul lui. Crede-ma ca te inteleg perfect, esti un om de suflet, si te doresc sa treci pe momente asta mai rele cat mai repede si astept sa te vad din noi in actiune nu numai in offroad ci in viata de zi cu zi.

Daca te pot ajuta cu ceva, aici sunt :wink:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare