Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cosmarul unui tata

Vizitator koala

Postări Recomandate

Tatal intra in camera fiicei sale de numai 15 ani si gaseste o scrisoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:

"Dragi parinti,

Cu parere de rau va anunt ca am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste, iar el este un dragut atunci cand gonim, goi-pusca, cu motorul ... cu toate piercing-urile, cicatricele si tatuajele care ii acopera tot corpul !

Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata iar Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem cat mai multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.

Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui, asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui, prieteni care ne aduc de altfel toata cocaina pe care ne-o dorim atat de mult !

Intre timp, ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita !

Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig doar 50 $ pe scena, dar pot sa mai iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati + un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a mai zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati.

Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi, eu si Ahmed ne-am gandit la toate ! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor, ca sa putem veni cu totii odata !

Va pup pe amandoi,

fiica voastra,

P.S.

Tata, am glumit ... sunt la vecini, privesc la TV.

Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat

SA PIARDA STEAUA !!!"

PS : ... eu mai am fro' zece ani pana atunci, asa ca stau relaxat :ga ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: Cosmarul unui tata

OK! recunosc! daca eu as gasi un bilet de asta de la fiica-mea pana la al treilea paragraf faceam 5 infarcturi!

Dar m-am pus la adapost! o pazesc de Ahmezi!

Mi-am luat briceag cu luneta!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Re: Cosmarul unui tata

:grin: Sa-ti traiasca! Cind sarbatoriti?

Tintarene.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare