nicu22 Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Salut, Sunt nou in domeniu,dar m-am virusat, nu am inca masina dar sper sa apara curand. Pe de alta parte cred ca pot sa va ajut pe unii dintre voi. Sunt director la o firma de scule electrice profi japoneza cunoscuta Celor care au nevoie le pot oferi scule electrice (inclusiv motofierastraie celor care ies la offroad) la preturi pe care nu le vor gasi niciodata in comert (cel putin 30% mai jos). Pe de alta parte poate la momentul cand va trebui sa incep sa pregatesc masina voi gasi la unii dintre voi intelegere :grin:. De asemenea poate unii dintre voi mai iesiti in weekend si pana imi iau masina poate ma agat si eu . Oricum, daca pot sa va ajut, cu mare placere si nu implica nici o obligatie. Salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta Hmm, Apreciem ajutorul tau dar de ce crezi ca offroad inseamna ... folosirea motofierastraielor? In mod sigur la pregatirea masinii vei beneficia de suportul online al userilor acestui forum si stii care e partea cea mai misto ...ca nu trebuie sa platesti ptr asta ... La iesitul de la sfarsit de saptamana nu iti trebuie pile ...Doar bun simt si sa te integrezi intr-o comunitate. Cu siguranta dupa cateva astfel de experiente o sa observi ca aproape in tot ceea ce se face respectiv modificat fiare, iesit in teren, organizat diverse competitii se pune mult suflet si totul se face sub semnul zodiacal al pasiunii ... Numai bine si bine ai venit printre noi ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta Salut Yonutz, Am fost anul trecut la transilvania adventure la Deva cu un amic, anul acesta doar in ultima zi. Nu exista masina fara motofierastrau in dotare.Cred ca depinde ce vrei sa faci cu masina la offroad sau unde te duci. Oricum ideea este ca daca cineva doreste e OK daca nu nu. Nu fac chestia asta cu adresa ci Sunt de acord cu ceea ce spui tu si este super ca poti primi toate informatiile de care ai nevoie asa cum spui tu gratis. Informatiile sunt practic cele mai scumpe Problema este ca ma pricep la foarte multe lucruri si le fac personal, mai putin la mecanica auto.Si aici cu toate ca primesti informatiile mai trebuiesc si puse in practica.Si de asemenea mai este vorba si de piese... Probabil ca exprimarea a fost gresita, sincer nu ma gandesc la pile ci la cum spui integrare. Te intreb insa daca tura viitoare ma iei cu tine si de asemenea ma lasi sa ma dau cu masina ta. Probabil ca nu. Nici eu nu as face asta.Incerc sa cunosc oameni din comunitate si cred ca este mult mai usor daca poti fi util intr-un fel. Multumesc si sper ajung printre voi:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta Cu siguranta te-ar lua oricine cu el. Asta cu condusul masinii s-ar rezolva in functie de om, masina, si de tine, dupa cateva iesiri... deci hai tura viitoare si problema e rezolvata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 (editat) Re: o mana spala pe alta .....Si care e legatura cu sectiunea "Nissan" ? Nicu22, te rog frumos, data viitoare fii mai atent unde deschizi un topic ! Pe de alta parte, daca ai ceva de promovat, vandut, o poti face aici, pe forum, doar in conditiile specificate de Regulament. Editat August 31, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta interesant... de exemplu o "scula"/dispozitiv de dat gauri in pamant (nu radeti), se gaseste la dvs? Desi o chestie manuala care sa se infiga si de care sa te poti trolia este cea mai buna varianta pt offroad father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta Asa cum zice si V-Sfef nu o sa ai probleme daca esti o fire deschisa sa te integrezi in comunitate . Cand se fac iesiri daca rogi sa fii copilotul cuiva sigur va fi cineva care va avea nevoie . De obicei se gasesc multi oameni cu destule cunostinte despre acest sport la astfel de iesiri , asa ca knowledge-ul va fi foarte usor de prins daca intrii in vorba cu participantii. In rest ce sa zic : Sucesuri si welcome in :cl world ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta fa te rog o oferta (aici sau in pm) pt un motoferastrau de min 50 cmc chiar trebuie sa iau unu :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta .....Si care e legatura cu sectiunea "Nissan" ? Nicu22, te rog frumos, data viitoare fii mai atent unde deschizi un topic ! Pe de alta parte, daca ai ceva de promovat, vandut, o poti face aici, pe forum, doar in conditiile specificate de Regulament. Salut, Imi cer inca o data scuze. Am sa incerc sa am grija Sincer nu vreau sa vand sau sa promovez ceva.De aceea nici nu am pus brandul la care lucrez. Am sa citesc cu atentie regulamentul pentru ca sincer nu doresc sa mai fac greseli. Multumesc pentru intelegere inca o data Salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta Cu siguranta te-ar lua oricine cu el. Asta cu condusul masinii s-ar rezolva in functie de om, masina, si de tine, dupa cateva iesiri... deci hai tura viitoare si problema e rezolvata. Salut, Multumesc mult. Vin, doar spune-mi unde si cand . In principiu doar peste trei saptamani as avea weekendul ocupat.Este ziua uneia din fetitele mele. Nicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta interesant... de exemplu o "scula"/dispozitiv de dat gauri in pamant (nu radeti), se gaseste la dvs? Desi o chestie manuala care sa se infiga si de care sa te poti trolia este cea mai buna varianta pt offroad Salut, Da,am, masina se numeste motoburghiu. Diametrele de burghie sunt pana la 200mm Pret pentru masina si burghiu undeva in jur de 390 euro cu tot cu tva. Pretul de piata 690 EURO As vrea sa intelegeti totusi ceva, preturile pe care vi le dau sunt exclusiv pentru voi, in sensul de uz personal. Nu sunt pentru revanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta Asa cum zice si V-Sfef nu o sa ai probleme daca esti o fire deschisa sa te integrezi in comunitate . Cand se fac iesiri daca rogi sa fii copilotul cuiva sigur va fi cineva care va avea nevoie . De obicei se gasesc multi oameni cu destule cunostinte despre acest sport la astfel de iesiri , asa ca knowledge-ul va fi foarte usor de prins daca intrii in vorba cu participantii. In rest ce sa zic : Sucesuri si welcome in :cl world ! Salut, Am raspuns deja la propunerea lui V-Stef. Astept urmatoarea iesire si sa speram ca ma integrez. Sunt , zice nevasta-mea:grin:, prea deschis cateodata asa ca sper ca nu voi avea probleme. Multumesc pentru urari ,de fapt va multumesc la toti pentru suport. Sa stiti ca este mare lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: o mana spala pe alta fa te rog o oferta (aici sau in pm) pt un motoferastrau de min 50 cmc chiar trebuie sa iau unu :tk Salut, Daca vrei un motor de 50cmc inseamna ca vrei sa dai jos un hectar doua de padure:wink:. Motofierastraiele cu motoarele astea deja sunt in gama full profesionala. Spune-mi mai precis la ce vrei sa-l folosesti si cat de mult. Am sa-ti recomand un model care sa ti se potriveasca Salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate