cfvd13 Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Ce parere aveti despre: http://www.fordvehicles.com/trucks/f150/trim/?trim=raptor ? Intr-adevar, nu este o masina de offroad extrem, e mai mult de raid, dar la pretul ei (in Europa se poate aduce la 45000 Euro) raportul dotare-performanta-capabilitati mi se pare foarte bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor http://www.capital.ro/articol/cum-este-testata-o-bestie-off-road-de-la-ford-138829.html ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor La minutul 1:04 se vede ce bine este inchegata,tremura din toate balamalele toata caroseria.:ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor Buna ziua ! @ pinti: Presupunand ca esti initiat in domeniul auto, si presupunand ca ai idee cum este construit un astfel de autovehicul, ma mira ca emiti astfel de pareri... Absolut orice "papuc" de acest gen va face exact la fel in aceste conditii. Cutia din spate este prinsa de sasiu, nu si de ansamblul habitaclului, iar bara fata este in aceeasi situatie, si e normal sa se comporte in acest fel. Inteleg sa fi vazut ca misca usile din balamale. Dar nu e cazul... Deci, daca e sa fie critica, atunci cu cap si cu argumente, please... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor Foarte atragatoare. Imi trebuie si mie una! De ce o fi la noi 45.000 euro si la ei 28.000 $? From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor Pentru ca probabil se fabrica, deocamdata, doar in State si e vorba de taxe vamale plus transport, etc..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor Buna seara ! @ Mihail: Transportul cu barca, in container, la Bremerhaven sau la Rotterdam este circa 2000USD. Sa zicem ca pentru Constanta, este 3000USD. Daca modelul nu a mai fost omologat la noi (Europa), se mai adauga ceva. Diferenta este vama/taxa de inmatriculare si castigul importatorului. Cand faci comparatii, intotdeauna sa iei in considerare exact acelasi optiuni/dotari. Daca ai banul, adu-ti-l singur. Sigur iesi cu 10.000 de orice mai bine. Dar dupa aia mai vine ceva, anual... In buzunar la guvern... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor Nu gasesc acum pe you tube acelasi tip de test ce l-am vazut cu Toyota Hilux care nu facea asa de tare, poate nici viteza nu era aceeasi dar totusi ... ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Ford Raptor Buna seara ! Nu mai conteaza, oricum. E o masina deosebita, si la banii de dincolo, e o oferta buna. Doar ca la noi are grija statul sa te caute in buzunare, odata ce e trecuta pe numele tau... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfvd13 Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 (editat) Re: Ford Raptor Vis-a-vis de pret, eu m-am tot chinuit sa vad cam cu cat l-as putea aduce personal si am obtinut variantele: 1) te ocupi personal si te costa cam 41000-43000 euro si dureaza transportul intre 2-4 saptamani, omologarea intre 2-4 luni + stres imens la RAR si viiama; 2) se ocupa o firma de importuri din USA romaneasca (care-ti va justifica banutii - nu toti sunt hoti) si va dura totul cam 30-45 zile cu un supliment financiar de vreo 3000 euro (personal desi nu-s bogat, chiar modest financiar, cred ca merita acest efort de 3000 euro). Acum cu inchegatu masinii: la americani primele figuri facute cu el este sa sara cu masina pe dealuri cu 60km/h la inaltimi cat mai mari (30cm ...... 1m ....) si masina nu pateste nimic. Pe youtube sunt o multime de filmulete din astea. Intr-unul este prins si zgomotul din-nauntru care este asemanator ca la o masina de rally-raid, ceea ce este normal. Pe forumul Raptor nu a pomenit nimeni de probleme de rezistenta. Pt o parere mai avizata va rog, in masura posibilitatilor, sa faceti un test cu un frate al lui F150, F250 sau F350 care sunt mai "fragile" si veti vedea ca un camion (ce este) este foarte greu de dezmembrat. Pe de alta parte, sariti ca in filmulete ( ) cu alte offroadere (nu neaparat extreme, dar si de-astea) si vedeti daca aveti aceeasi amortizare, daca se rupe masina, sau se distruge. Personal am sarit involuntar cu Pajero 3 (1997)si amortizoare praf, cu L200 (2007) a rezistat dar cum face bena ..... , cu Nissan patrol scurt (1995) dar ziceai ca e minge (dar rezistent) si n-as mai incerca. Raptoru' in acest pret mi se pare totusi rezonabil: amortizoarele alea cu amortizare in trei trepte - de nedistrus, motorul care mi se pare foarte capabil, totusi si confortul si calitatea buna, diferentiaL blocabil spate, super cutia automata, cursa suspensiei foarte mare, un pachet de varf zic eu (nu sunt expert offroad, doar pasionat). Aaaaa, consum: cel de 5,4l 15% in oras benzina (test practic la nemti- nu mai am linkul), 20-25% pe teren accidentat + capacitate de functionare pe etanol din fabrica (nu stiu daca are si rezervorul pt gaz); iar cel de 6,2l 18% in oras, restul e poveste. Inca nu-l am ca sa va zic practic, dar in cateva luni sper sa va pot spune din experienta! Din fabrica pret min e 38000$, iar second cu 2000-14000 mile costa 34000$ Si, da se face, si asa va ramane, doar in SUA de aici pretul. Totusi pt o masina noua care pt. offroad ii mai pui un troliu si ceva accesorii recuperare zic ca e un pret bun.(?) Editat Septembrie 5, 2010 de cfvd13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfvd13 Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Ford Raptor Foarte atragatoare. Imi trebuie si mie una! De ce o fi la noi 45.000 euro si la ei 28.000 $? Cel mai ieftin Raptor din fabrica e 38000$, iar second cu 15000mile il lasa utilizatorii, la 34000$ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Ford Raptor Este cel putin un exemplar in Romania. L-am vazut in Pipera, langa Toyota e sediul unei firme. Chiar in curte, se vede de la strada. E portocaliu ca cel din filmulet. Frumoasa bestia. E parcat langa un Discovery preparat de expeditii. Chiar ma gandeam ca e al cuiva de aici. Merita vazuta masinutza. E bestiala! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Ford Raptor Astia au ceva cu culoarea portocalie..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=417554#post417554 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Re: Ford Raptor Ford-ul ai FORD ce sa mai spui cand vezi asa minunatie...vizesi....frumos in speranta ca poate candva vei/vom sta in stanga,ce nu ami place personal la noua generatie de utilitare (in general mai toate marcile) este ca tind tot mai mult spre gama de lux cu 1001 dotari si electronica motiv pentru care nu mai sunt accesibile ca pret ,devenind cu destinatie pentru o anumita gama de cumparatori/utilizatori,lasand in urma de fapt "utilitatea" pentru care au concepute si construite.Colac peste pupaza mai apar si " europenii "de la VW cu (utilitara) Amarok,cei drept la scara mai mica. http://www.amsonline.ro/auto_test/volkswagen-amarok Scuze anainte...,sper sa nu fi creat offtopic. Editat Septembrie 6, 2010 de gimax Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Re: Ford Raptor Stiu ca poate parea chinezarie ( unele combinatii de luminite ) dar mie imi place per total . Si este interesanta ideea cu grupul ala de proiectoare cu led care pot fi directionate in toate partile. Ce parere aveti ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate