CraiovaDakarProject Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 Sal'tare la toata lumea! M-am gandit sa facem ceva si pentru noi - aia care suntem la inceputul carierei cu Mitsu - daca deranjez pe cineva ca am inceput un topic, poate fi sters fara probleme de Admin sau de cine are drepturi. Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Decembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2007 Intrebarea 1 Asa ca intrebarea 1: Ce diferenta e intre Pajero si Pajero Sport? 2. Stiu ca PS e facut pe sasiu, P are si el sasiu sau e autoportanta caroseria? Mii de multumiri domnilor! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 1. in mare caroseria si suspensiile 2. P1 si P2 au sasiu P3 are sasiul corp comun cu caroseria - deci un fel de autoportanta P4 nu stiu Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Decembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2007 p1 si p2 Mie imi trebuie ceva cu sasiu, deci tre' sa iau PA sau P2, adica sucla facuta pana 1999-2000? Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 Daca vrei mitsu cu sasiu - P1 sau P2 sau L200, Sportu e mai greu de modificat. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 1. in mare caroseria si suspensiile Si motorul. Psport vine cu un 2.5 de 110 cai ... dormi pe drum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 adorm...da tot tre sa ma trezesc! Multumesc de sfaturi, dar motorul de 2.5 e tot ce-mi pot permite! Peste sar impozitele si asigurarile la cote care depasesc bugetul! Si sa nu uitam si consumul, la 3.2 sau peste sigur nu mai adormi pe drum..ca tre' sa te dai jos fosrte des sa bagi benzina! :-P Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 din cate stiu eu la Psport suspensia este la fel ca la pajero: independente, rigida spate etc. exista kituri de suspensii la OME Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Re: adorm...da tot tre sa ma trezesc! Multumesc de sfaturi, dar motorul de 2.5 e tot ce-mi pot permite! Peste sar impozitele si asigurarile la cote care depasesc bugetul! Si sa nu uitam si consumul, la 3.2 sau peste sigur nu mai adormi pe drum..ca tre' sa te dai jos fosrte des sa bagi benzina! :-P Eu zic sa mergi inainte cu un Pajero Sport ... s-ar putea sa iti reconsideri pozitia fata de impozit si consum :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Psport suspensia este la fel ca la pajero: independente, rigida spate etc. exista kituri de suspensii la OME este la fel ca si constructie - dar nu identica ca si piese (adica nu sunt interschimbabile). Sigur ca exista kit-uri si ptr sport dar mai greu de gasit fata de P1 si P2. Oricum vorbim de suspensia spate ca fata o ridici din bari de torsiune - schimbi doar amortizorul. Am gasit in Japonia uite poza - dar costa mai mult decat masina :shock: Sau poti sa pui distantier la pivot - uite in poze (eu nu as face-o folosesc masina si pentru vacante cu familia - iar siguranta e pe primul loc) Sigur si un Sport poate fi facut beton - in poza - dar te lasa nervii si banii pana il vezi asa. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 deci! Stati un pic, sa recapitulez; 1. sasiu are P1, P2 si PS, deci astea sunt modelele care pot fi modifcate relativ usor 2. motorul de 2.5 e destul de slab si o sa-mi trebuiasca ceva mai mult 3. inaltarea caroseriei e importanta si nu trebuie sa renunt la ea Am priceput bine pana acum? daca, da! hai sa vorbim un pic si de gume! Ce pot sa iau la mine, tinand cont ca pana acolo sunt vreo 2500 de km la dus si la fel si la intors? Si nici nu vrea sa merg cu 2 randuri de gume si chiar daca as vrea... unde naiba le las in Maroc? Inca o data va multumesc! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 in privinta gumelor se recomanda BFG MT, dimensiune 235/85/R16 (este si maximul admis la Dakar pt auto cu transmisie integrala) p.s. la care categorie te-ai inscris competition sau touring? Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Decembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2007 si in standrad ce are Ce roti au ele standard, P1 sau P2 si PSport? Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 consum? Hello! La Multi Ani la toata lumea si un an nou plin de nisp si munti frumosi! Ce puteti sa-mi spuneti, care aveti Mitsu, despre consum? Ca mie imi place masina si vreau sa o tin sa ma dau cu ea zi de zi.... Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greierasul Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 eu am P4 din 2007 cu 3 usi, motor de 3,2 L. Consumul este mare cand motorul este rece, dar cand s-a incalzit ia cam 7% afara si 11% in oras Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 sal. eu am un pajero scurt din 97 de 3000 benzina iar consumul este intre 10 si 12 . nu cred ca are un consum ridicat iar pajero sport cunosc unul din 2001 cu motor 2500 diesel si are consumul pe la 12 mixt i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 sal. eu am un pajero scurt din 97 de 3000 benzina iar consumul este intre 10 si 12 . nu cred ca are un consum ridicat iar pajero sport cunosc unul din 2001 cu motor 2500 diesel si are consumul pe la 12 mixt eu spun sa-ti mai faci odata consumu !si fabricantul il da mai mare ! eu personal nu stiu mitsubishi benzinar cu consum mai mic de 18 in oras si 30-40 in teren ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 subscriu - acest motor nu are cum sa consume sub 18 (atata este cosumul urban in cartea masinii) la mine consuma 20 in oras si 15 afara (daca merg sub 110) In teren nu am calculat dar cred ca mai bine de calculat consumul pe ora nu pe 100km :shock: :grin: :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 imi pare rau poate ca aveti dreptate ,dar sti cum e vorba romanului oi fi prins unu bun . rezervoru e de 60 de litri si eu am facut cel mai mult cu el undeva pe la 500 si ceva de km . eu am ramas cred ca la fel de surprins de consum ca si voi la vederea mesajului meu . poate ca s-a umblat la motor sau nu stiu ce dar de la agnita la cluj mai exact 150 km imi ia intre 15 si 20 de litri adica un fert de rezervor sper sa veniti la sibiu ca de mult va vreau pe langa "ea" :clb :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 imi cer scuze pentru posibila inducere in eroare in legatura cu consumul la pajero si ca am picat ca musca in lapte imi cer scuze detinatorului topicului :op :bi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 buna ziua, Voi cei cu Pajero mai "umblate", ce puteti spune de fiabilitate, costuri de intretinere - in cazul unei exploatari decente - . ma gandesc sa-mi iau un 3,8 V6 benzina in 5 usi. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Voi cei cu Pajero mai "umblate", ce puteti spune de fiabilitate, costuri de intretinere - in cazul unei exploatari decente - . Am un junghi scurt din '88, 2,5 TD. Am exploatat decent masina (la si de la vanatoare) si in consecinta si costurile sunt decente. Fiabilitatea e multumitoare. Apropos, exista Pajero sa nu scuipe ulei pe la capacul motor? De-un leat cu al meu, bineinteles? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 @deerhunter Te rog sa completezi locatia precisa in profil respectiv localitatea. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Acu am facut niste reparatii: -cruce cardanica: 90 lei. -cap bara: 80 lei. -rotula inferioara: 70 lei. -caseta de directie sh: 350 lei. -amortizoare fata: 400 lei perechea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 shittt.dka m intrebai t scoteam muuult m eftin Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate