Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Coltul incepatorului

CraiovaDakarProject

Postări Recomandate

Piese ieftine de Mitsu???

Si io am un 2,8 TDI din 99 care scapa ulei pe la palierul dintre cutie si motor

Pai o sa te intrebam atunci ca pe aciulea nuprea e ieftin

De obicei apelez la ALPAD... dar nu sunt chiar mici pretzurile le ei

De exemplu acu am nevoie de un senzor de pe pompa de injectie si mi se spune de furnizori ca tre sa cumpar pompa noua ca sa il am?????

Ce mai 2000 usd pentru un potzometru???

Mai bine caut una distrusa, dar nu prea gasesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piese ieftine de Mitsu???

Si io am un 2,8 TDI din 99 care scapa ulei pe la palierul dintre cutie si motor

Pai o sa te intrebam atunci ca pe aciulea nuprea e ieftin

De obicei apelez la ALPAD... dar nu sunt chiar mici pretzurile le ei

De exemplu acu am nevoie de un senzor de pe pompa de injectie si mi se spune de furnizori ca tre sa cumpar pompa noua ca sa il am?????

Ce mai 2000 usd pentru un potzometru???

Mai bine caut una distrusa, dar nu prea gasesc

vezi sa nu dai cutia jos degeaba !

verifica inainte daca nu curge in spate la capacul culbutorilor unde are o garnitura in forma de semiluna care acopera jumatate din diametrul axului cu came !

de acolo se poate prelinge uleiul pana la carcasa ambreajului fara a fi vizibil !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

amortizor directie

Ce face amortizorul de directie si care e rolul lui? Se poate pune la orice masina? Cele stock au, din fabrica?

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Re: Coltul incepatorului

Buna

Am luat recent un pajero din 92(cutie automata)

are acolo pe schimbator, defapt sub schimbator un botonas ODD parca i zice

va rog sa-mi spuneti si mie ce rol are

multumesc

Link spre comentariu

Vizitator koala

OD = OverDrive = o treapta de viteza suplimentara [ pentru mersul pe autostrada / viteza mare ]

*In oras tre' sa mergi cu OD - off = butonul aprins in bord

... asta inseamna ca masina va schimba vitezele mai greu [ adica la turatie mai mare ] -> e mai fashneata si se infige mai bine in trafic ... masina nu trece in ultima treapta de viteza ...

*In afara orasului [ cand depasesti 70-80 km/h ] atunci trebuie sa mergi cu OD - on [ becul stins ] -> masina schimba vitezele mai repede si "trece" si in ultima treapta de viteza ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Overdrive_(mechanics)

Link spre comentariu

Vizitator koala

Nu stiu cum este la tine, dar la masina mea [ patrol ] reductorul indica urmatoarele :

2H - maneta este in aceasta pozitie atunci cand merg pe strada [ masina are tractiune doar pe rotile din spate ] ...

4H - in aceasta pozitie se cupleaza si puntea din fata, adica masina "trage" cu toate cele 4 roti - se foloseste pe teren accidentat, drumuri forestiere, sleauri de pamant ... sau iarna pe zapada ... NU pe asfalt !

4L - in aceasta pozitie, masina trage cu toate cele 4 roti si, in plus, este cuplat si reductorul [ Low ] ... motorul trage cu forta mare dar rotile se invart cu viteza mica ... se utilizeaza in conditii grele, atunci cand ai nevoie de intreaga putere a motorului dar nu vrei ca rotile sa se invarta repede si sa patineze in gol ... de obicei, se foloseste la urcari dificile, la iesitul din santuri adanci, la tractare, etc. ...

Link spre comentariu

Vezi poate nu sta bine levierul de la reductor. sta sa intre in 4 hi. Cupleaza si decupleaza vezi daca se mai aude. Daca da... e de nashpa. Mergi cu ea pana crapa de tot si i-ati alta. Sunt destui care au cate 2-3 Pajeroase acasa, te rezolva ei :wink:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare